PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

hot

Hotgirl
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

epo he de,isoj duhet tjen :tipsy: ktu ke na i kan shtu ene 3 germa te tjera qe mi ka suedishtja /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

tregti germash ktu :eek:
hallall, e bete krenar Kristoforidhin, mbajani germat ashtu sic duhen shkruajtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Nice lene Hotin, se oshte me skleroze ajo!
Shif lalen ti!
Alt+137=ë

Rambla

Primus registratum

kam parandjenjen se kete te shtune do blej i pale pantallona xhins :wub:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Une isha ke Daffy's sot dhe bleva nja 5 pale corape me dy ngjyra te lezecme te ngrohta dhe te buta :wub: :wub:
i erdha verdalle edhe nje pale tutave jeshile kshu si tip pellushi qe ishin :wub: por nuk e gjeta pjesen e siperme dhe i lashe fare :cry: :mad:

c'lloj dyqani eshte Daffy? :confused:

Kam nevoje per ca vathe, ndonje dyqan qe ka funky jewels goca, se kam 2 jave qe s'gje gje qe ja vlen.

sweet eda

Primus registratum

qyqa goce shko tek H&M, ose tel wet seal, ka jewerly, sa te hajne qente, pastaj ka macy's me tonelata

H&M dhe wet seal kane cheap garbage! /pf/images/graemlins/tongue.gif S'bejne fare per ate pune qe i dua une .Tek Macy kontrollova po s'ma mbushi gje mendjen, jane si per mamin tim.

sweet eda

Primus registratum

po cfare lloji i do mi goc? specifikoi, ndoshta ne internet mund t'i blesh, website me i mire per ti blere eshte ebay.

I love new york

Primus registratum

ti do jewleery per every day apo per raste?
per everyday eshte "claire's accesories", Express, etj ose ka ca dyqane pa fund tip wholesale ketu ne NY andej nga Broadway (nuk e di ku je ti, kam pershtypjen se ne uster) sa per fancy pastaj Bloomingdales, Lord & taylor etj etj

I am 10 min away from downtown boston /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po mendoja mos dinit ndonje boutique te vogel qe merret ekskluzivisht me shitje jewelery dhe ka hip and funky stuff. Me duhen nje pale vathe te gjate dhe teper elegante per mbremje (to be worn with a white suit). Express edhe mua me pelqen ka gjera te lezetshme, po nuk gjeta gje te fisshme /pf/images/graemlins/frown.gif . Price is not an issue (muahahaha kur me erdhi dita dhe mua), desha te them deri tek 200 jam gati te paguaj.

P.S.
vajta tek Saks, po ato qe vertet ja vlenin ishin me diamante /pf/images/graemlins/frown.gif . Not a chance!

sweet eda

Primus registratum

qyqa ku e ke shpine ti mi? ne cfare town? se edhe une 10 min e kam downtown-in larg.
meqe the qe i do pak te varur, dhe elegant, per mendimin tim mua me pelqejne keto:

3004150.jpg

Hyde park.
Me pelqejne keto, po kam frike te pyes per cmim se duken si diamante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ato qe me pelqejne mua si kane ne silver or white gold :cry:

F4Y3507_mp.jpg

Sallaku

Primus registratum

Une per vete neser nuk do e hudh kokrren e euros se lashe nam per bese :smash:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] qyqa ku e ke shpine ti mi? ne cfare town? se edhe une 10 min e kam downtown-in larg.
meqe the qe i do pak te varur, dhe elegant, per mendimin tim mua me pelqejne keto:

3004150.jpg
[/qb]
varsen e ketyre vatheve ma dhuroi :wub: mua per diten e "mother to be" :wub:
nuk e dija qe kishte vathe, as ai s'kishte gjet gje...
ku i gjete ti nico? se i duaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

rambla moj, si shalegjate qe je, duhet te te rrine bukur keto /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: