PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

duke bere shopping neper internet, hasa keto po jane shume shtrenjt :cry:

zoom.ms

ladouce2005

Primus registratum

po ti helene do te na besh me zemer neve e? :smash:
une s'vesh dot as taka tashi :cry:
cizmet kafe ja fala motres une, tani qe u nisa per vizen, se ngaqe me eshte rrit kemba gati nje numer, me shtrengonin, dhe meqe ishin te paveshura, ja bera dhurate :devil: sa e qute qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

una e dava menjen!! neser do i blej flores /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

asigje i kom bo lek libra qe ju rafte flaka ishalla

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^HELEN OF TROY:
[qb] duke bere shopping neper internet, hasa keto po jane shume shtrenjt :cry:

zoom.ms
[/qb]
shyqyr se te hapin barkun /pf/images/graemlins/blush.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une s'vesh dot as taka tashi :cry:
cizmet kafe ja fala motres une, tani qe u nisa per vizen, se ngaqe me eshte rrit kemba gati nje numer, me shtrengonin, dhe meqe ishin te paveshura, ja bera dhurate :devil: sa e qute qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une kam nje pale çizme qe mi beri tezja dhurate kete vere (ngaqe asaj si vinin :rolleyes: ) dhe jane aq :wub: , me pelqejne shume shume, vetem se jane me shume take, dhe une jam e gjate vet, keshtu qe kur i vesh dal shume shume e gjate , s'di si t'ja bej se stonoj shume me njerzit qe dal po ti vesh :cry:

sot shkume beme pazar me mamin, pervova i bluze, 3 funde dhe s'mora asnji s'ma mbushen mendjen, si perfundim dolem me 2 çanta plot me ushqime /pf/images/graemlins/frown.gif (bleva nje sallam kakao, boh sa kalori kishte :mad: )

ladouce2005

Primus registratum

RAMBLA MOJ CUPEZ, SI NA THUA KSHU GJERASH TE NGRENSHME KTU, NA BEN ZILI :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
po dhe une hengra nje cokollate te madhe, pa sheqer thoshte, dhe u kenaqa /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per shopping....neser merret rroga dhe :rockband: ne sulm perpara, urraaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

une vdes per rroba, (po te kisha lek shume, gjysmat rroba them do i bleja :rolleyes: ), por kete vit i kam premtuar vetes mos harxhoj shume lek, ti ruaj per vitin tjeter :devil: , por qysh tani ja kam vene syrin nje pale pantallonave xhins qe jane kaq :wub: ...pastaj me duhet nje pallto e re, pastaj nje fund dhe nje bluze per te dal (se eshte bere keq)...keshtu qe sipas parashikimeve premtimi im do ta kete jeten e shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

mos caj koke se te gjitha gocat njesoj jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
rendesi ka te jemi te kenaqura, po paret shkojne e vijne :shrug:
duhen lene pak menjane per raste emergjente, po jo te gjitha :devil:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] KENI BLERE NDONJE GJE TE RE SOT? :devil:

GOCA, CUNA, MBLIDHUNI KETU DHE NA TREGONI PAKEZ CFARE KENI SHPENZUAR KOHET E FUNDIT NEPER VESHJE, PRODUKTE KOZMETIKE E BIZHUTERIRA.
CFARE BLETE DIE, SOT, DHE C'DO KERKONI NESER NEPER DYQANET "ZHVATESE" TE KESAJ BOTE?
SA I MADH ESHTE TENTACIONI PER TE BLERE DICKA DHE KUR NUK KE NEVOJE PER TE? POR THJESHT SE TE PELQEN OSE MENDON QE NUK ESHTE SHTRENJTE, E BLEN? :shrug:
TE GJITHEVE NA KA NDODHUR TE SHKOJME NE NJE SUPERMERKATE PER TE BLERE VETEM QUMESHT E TE DALIM ME 20 PRODUKTE USHQIMORE, DHE KUR NUK N'A DUHEN, PO I BLEJME THJESHT SEPSE ISHIN NE PROMOCION
:shrug:
VOILA PRA, TI KUSHTOJME NJE TEME KOHES QE KALOJME PAZAREVE, DUKE LEPIRE VITRINAT OSE DUKE BOSHATISUR XHEPAT /pf/images/graemlins/laugh.gif
JENI TE MIREPRITUR TE ZBRAZNI IDETE DHE RREFIMET KETU, PASI TE KENI ZBRAZUR XHEPAT NE PAZAR :devil: [/qb]
La Douce, e paske bo nermen me na shkatarru edhe ekonomikisht edhe psikologjikisht, se pas shpenzimeve te teperta qe bejme, te vijme ketu e ti tregojme do jete dy here shigjete ne zemren e llogarise bankare, si dhe trurore.

I love new york

Primus registratum

lere lere thuaj Najso
na e ka bo fiksim me ket temen, kur na shpeto naj dite pa ble gjo ne vend qe te lumturohemi qe po save leket, menohena ca do themi ke tema Imelit :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

une punoj ne retail .. imagjinoni c'i bej check'ut sa here me vjen ... :smash:
kete dy javsh qe kaloi me vajten te tera ne nje pallto( Benetton ) ... 2 pantallona(H&M) .. e nje kemishe(H&M) ...
:goofy:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] H&M ka rrobe koti :smash: :smash: [/qb]
dakort jam me ty sherro, po qellon qe bejne gjera te bukura dhe qe rrine vertete mire ne trup, so per cmimin qe kane, ja vlejne.

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] H&M ka rrobe koti :smash: :smash: [/qb]
dakort jam me ty sherro, po qellon qe bejne gjera te bukura dhe qe rrine vertete mire ne trup, so per cmimin qe kane, ja vlejne. [/qb]
yeah .. gjerat e vetme qe me pelqyen jane ato qe bleva .. te tjerat mu duken bleh ... po me pelqejne accesories atje ... kam mbushur shtepine me kapse flokesh ... edhe floket i kam bere te mos i kap me kapse .. pfff ... :shrug: :goofy:

I love new york

Primus registratum

mos ma shani H& M se ka rroba cool most of the time :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
sidomos per cmimin qe kane eshte great.
gjen dhe gjera te mira po per everyday, cool, young, hip, funky stuff eshte da best. une kam plot rroba nga H&M :devil:
you have to be in the mood, to look periodically se gjen gjera te mira. :rockband:

Sallaku

Primus registratum

une per vete u be nje vit qe nuk blej asgje dhe jo vetem kaq po edhe kur me falnin ndonje plaçke nuk e mirrja une po ja jepja ndonjerit kur dilte nga banka :tipsy:

I love new york

Primus registratum

nje vit qe s'ke ble gjo :eek:
si mund te jetosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

hey grupi a e shpallim Robon, kurrnac i poshter dhe lekist e terbume /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :devil: :rockband:

hot

Hotgirl

H&M ka ca rrobe koti npergjithsi..me raste gje rrobe tbukra.. :shrug:
po kshu ka cmimet osht mir /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
atje shkoj una sa her do nis noj dhurate anej ka shqipria /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: