PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ik o Tedo, leje cigaren se s'ka pa hajer njeri prej asaj shtrige :smash:
rambla rrofsh hon' per mendimin :kiss:
mos ki merak se e di c'do te thote tenerezza /pf/images/graemlins/wink.gif
smile ca bebi ke ti? ma thuj me pm po s'deshe ta besh publike /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ik o Tedo, leje cigaren se s'ka pa hajer njeri prej asaj shtrige :smash:
rambla rrofsh hon' per mendimin :kiss:
mos ki merak se e di c'do te thote tenerezza /pf/images/graemlins/wink.gif
smile ca bebi ke ti? ma thuj me pm po s'deshe ta besh publike /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Do ma Blesh ti Zippon ??????????

sweet eda

Primus registratum

[qb] suami me shkrive :lol:
helen hon' ma edito pak ate zeqon qe mos ti futem une me ndonje cekic real, jo virtual :smash:

qe thoni ju ri gra, (qe s'thate gjo) kemi ble bizhame dhe body dhe kepucka per beben e re qe vjen pas nja dy javesh :wub:
aman mi sa te bukura jane gjerat e bebave, me duket sikur do loz me kuklla tani qe do kem bebe /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:
per veten time, s'jam tu ble gjo akoma, po pres sa te shfryhem pakez /pf/images/graemlins/laugh.gif
najso, kam ble dhe une nji si ai celli jot, po gri e erret, dhe jo ne internet.
reklama eshte 80% e fitimit te reklamusit goc. njeriu eshte pak si majmuni, prandaj funksionon dhe do funksionoje gjithmone efekti i reklamave :shrug:
e gezofsh cellin i her se ishte cool /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
amon Douce, se isha ne Marshall's tashi sapo u ktheva me nje shoqe, so exited, ajo sapo mori vesh nga testi qe kishte ngelur shatzane, dhe besome qe kemi shkuar direkt ke sektori i bebeve...ooooo my god so sweet things, dhe te mrekullueshme, s'bleme gje, por thjesht ideja e bebit te kenaq. he mi kur do t'a nxjerresh ne drite , qe te na hipi edhe neve te tjereve qejfi me bo beba

Diddy19

Su@mi

La douce ,edhe 2 jave kane ngele??? :eek: O zot ndihem e emocionume une ,jo me ti .Kryqezoj gishtat per ty,sinqerisht.Te shkofte mbare... /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: ty te faqja dhe :kiss: bebin e vogel ke dora

P.S Me falni per daljen nga tema...

ladouce2005

Primus registratum

suami, najso faleminderit :kiss:
dhe dy jave kane mbetur :rockband: po kam dhe pak frike, se nuk i dihet, mund te jete dhe me shpejt :book:
Tedo harroje zippon nga una, se nuk kontribuoj dot une ne funksionimin e marketit te duhanit dhe cakmakeve /pf/images/graemlins/laugh.gif jam kondra :smash:

I love new york

Primus registratum

ja kjo kundra-duhanxhija foli :tipsy:
jam tuj henger nje nga ato shkopat e gjate cokollate qe ke lone ti ktu by the way se mu kujtu duhuani :lol:
po e lashe nuk haj tjeter :devil:

edda

Primus registratum

Une s'kam beb la douce /pf/images/graemlins/frown.gif po e kerkoj, por s'po vjen ...

lil-butterfly

Primus registratum

hajde urime la douce, me behet qejfi per ty e na thuaj emrin qe do i vesh (nqs s'ja ke gjetur akoma) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

edhe ke chit-chati me editoin mua pale nga ato temat shkencore qe si jap dum hiç rezik do kisha mar ban dmth nga temat per sexin e tjera me radh nga eros eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Helena_e_trojes :mad:

ladouce2005

Primus registratum

zeqo mos u nxeh shume ti :tipsy:
kur i ofendon te tjeret si me shaka, dhe po te jesh ne chit chat do editohesh.
rritu pak dhe ti :shrug:

smile mos u merzit, se vjen vete :kiss:
lil-buterfly faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif

qe thoni juve, une isha prape pazarit per carcafe per bebin, por sa me shume zgjedhje te kesh, aq me veshtire eshte te vendosesh te blesh :smash:
si perfundim, kemi gjet ca bojeqielli me re e me yje, duken shume bukur, por prape nuk i kemi blere :confused:

edda

Primus registratum

flm la douce :kiss: dhe si thuhet ne kto raste :idea: me krah t'lehta (apo s'thuhet kshu kur nje femer eshte shtatzane :rolleyes: . E ka fajin Italia..çti besh :smash: )

Para nje jave shkova ne nje dyqan bebash per te blere nje dhurate per nje beb te sapolindur dhe pashe nje album shume te lezetshem ku shenoheshin ditelindja, emri, pesha etj. deri dhuratat qe bebi merr dhe fotografite mund te priteshin sipas formave te ndryshme (zemre, ylli etj. etj.). Ishte gje shume shume e lezetshme, te keshilloj ta blesh la douce!

ladouce2005

Primus registratum

smile e kam une ate albumin, ishte nje nga dhuratat e para qe me bene ketu /pf/images/graemlins/smile.gif
ka dhe per dhembin e pare, hapat e para, fjalen e pare, eshte si tip ditari dmth.
po une tani qe po kthehesha ne zyre, kalova tek nje dyqan ketu afer, dhe pashe ca korniza fotosh per bebe, qe aman o zot. s'kam shume vend dreqin ne shtepi, se te gjitha llojet do i kisha blere :wub:

tropikali a

Primus registratum

epo tani dhe do shpenzoni sdo i merrni paret ne varr ose po sdoni te shpenzoni rroni me frymen e shenjte /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

LD bebin cfare seksi e kemi ? /pf/images/graemlins/smile.gif ... BabyShower s'e bere akoma? /pf/images/graemlins/tongue.gif Jo per gje po te na jepje adresen ... :kiss:
Sa per shpenzime s'kam blere asgje ... ne plan kam cizmet tek Aldo :devil: e me ka hipur ne koke te blej te brendshme ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

too too nice the phone was so nice ... i love Nokia

:wave:

ladouce2005

Primus registratum

beba thanks honey :kiss:
bebin e kemi cun, dhe baby shower e kishim para nja dy weekend -esh. helena erdhi aty, kaluam shume mire. po ti je ne filadelfia, eshte pak larg hon'
ne jemi ne new york :shrug:
kur te te bjeri rruga ketej, you're welcome, dhe hajde shife dhe cunin tone :wub:

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] beba thanks honey :kiss:
bebin e kemi cun, dhe baby shower e kishim para nja dy weekend -esh. helena erdhi aty, kaluam shume mire. po ti je ne filadelfia, eshte pak larg hon'
ne jemi ne new york :shrug:
kur te te bjeri rruga ketej, you're welcome, dhe hajde shife dhe cunin tone :wub: [/qb]
patjeter /pf/images/graemlins/smile.gif ... kalofsh keto dite sa me rehat ... :kiss:

I love new york

Primus registratum

bleva nje pale tuta shume te ngrohta dhe te buta si material ngjyre bojqielli e lehte :wub:
jane icik si shume te gjata poshte dhe me rrijne si ngjit lart dhe vine e zgjerohen poshte po ec mo per shpi jane :shrug:

sweet eda

Primus registratum

[qb] :kiss:
bebin e kemi cun, :wub: [/qb]
Moj e poshter, po sa te jam lutur te ma thuash seksin e bebit edhe marzalla se ma tregoje, po adresen do na e tregosh, qe te te bejme ca surpriza te kendshme