PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

bebivogel

Forumium maestatis
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

lere se gjeta nje sot tek LevelX ... keshtu e ka emrin nje dyqan tek MALL ku punoj .... eshte si tip jumpsuit .. po me cope te fustaneve i zi ... menget i ka per poshte supeve une s'di si quhen per momentin per fat te keq deri tani s'kam gjetur ne asnje vend nje choker te kuq se me vajti ne mendje ... vajta ne H&M ( cheap $$ as u can see /pf/images/graemlins/tongue.gif ) po ska asnje choker te kuq vetem vath .. po s'vishen ato se jane kaucuku :lol: keshtu si perfundim bleva nga ato si me gure rreth 2 cm choker bashke me vathet .. :devil: i'll send a picture after the party .. /pf/images/graemlins/smile.gif Fanks .. :wave: :kiss:

hot

Hotgirl

du ne una me ardh ke festaaaaaaaaaa :cry:
do i qepem ka mrapa ktyne momave t'shof se mos mdel naj gjo per hajer /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

amon mi hote, festat e ketushme, shef po te njejtat ftyra perhere, se sa jane gjithsej te gjithe mundohen me u bashku.
nejse sa pa dale prej temes fare, jam ne dileme, du me ble dhuratat e vitit te ri, ju si thoni, ti blej tashi apo te pres deri per X-mass??

I love new york

Primus registratum

Najso you know what happens after christmas day -the 26th bohet Blow Out Sale keshtu qe si te duket me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ate me tha dhe kjo shoqja ime, prandaj s'po blej asgje...
desha edhe nje sugjerim tjeter: me duhet t'i bej dhurate nje personi special, por eshte fillimi dhe s'id ca t'i dhuroj...help please!!! :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po ti moca vogel kur do na japesh kshu lajmesh :kiss: [/qb]
sa tivije daci /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

uen per veten e ime :shrug: se cjam tuj bo

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Dott.:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po ti moca vogel kur do na japesh kshu lajmesh :kiss: [/qb]
sa tivije daci /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...qe osht mtajrone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

hote ka per te tuc me te fut ne grope ai ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

sot jam tregu :angel: fare, pale sa altruiste. :tipsy:
dola dhe bleva vetem per babin, ka ditelindjen tani nga fillimi dhjetorit, dhe duhet me i mbajt mire raportet :devil: :goofy: , ne pritje te vitit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

mgjth perhere :angel: jam une, dhe e kam xhan xhan :wub:

Diddy19

Su@mi

Po he moj se me leket e babit e ke ble ate dhurate ,se mos e ke ble me leket tuja.....Ku qendron altruizmi ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif