PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Rambla

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po he moj se me leket e babit e ke ble ate dhurate ,se mos e ke ble me leket tuja.....Ku qendron altruizmi ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: jo mi dreq se kesaj rradhe leket mi kishte dhene vellai /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Diddy19

Su@mi

:lol: :lol:

Kesaj i thone te jesh altruiste me gjene e tjetrit. :smash: Po pse moj.... dhurate me leket e te tjereve ben ti??? Te keqen e dhurates!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

ku ti gjej leket une mi dreq se nuk punoj akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif

pastaj rendesi ka mendimi apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

nje jelek per babin e ime :rolleyes: :angel: .............dhe nje pale pantallona per veten e ime :devil: , polo jeans e ralph lauren , sa shtrenjt qe i ka ky i poshtri :smash: :smash: , por jane aq te bukura :wub: dhe te veçanta :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] nje jelek per babin e ime :rolleyes: :angel: .............dhe nje pale pantallona per veten e ime :devil: , polo jeans e ralph lauren , sa shtrenjt qe i ka ky i poshtri :smash: :smash: , por jane aq te bukura :wub: dhe te veçanta :goofy: [/qb]
jan aq te bukra dhe aq te veçanta sa ti me mir ms ti kishe vesh fare se na hape barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Shif ky qe nuk mund te rrije pa shkru ne te gjitha temat...Prit tani te vije edhe dolce -vita edhe..... :wave: (addio) tema!

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
jan aq te bukra dhe aq te veçanta sa ti me mir ms ti kishe vesh fare se na hape barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]

sikur ti te kishe diçka me te mire per te bere sesa te besh postime te kota si gjysma e atyre qe ben, do ishte shume me mire per te gjithe

Diddy19

Su@mi

Ia preme drute shkurt kesaj here Zeqos! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sheqer nxjerrim prej gojet ne te dyja! :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Zeqo ketu eshte chit-chat por kjo tema eshte relativisht specifike ndaj mundohu ta respektosh disi te pakten

I love new york

Primus registratum

Dje una dhe La Douce dhe ca rrob te tjere te famoljes se Douces kemi dal shopping dhe kemi ble gjithe ato gjera te bukra per bebuthin e vogel e mezi po presim te gjithe te na vije ne jete :wub:
Nuk po flas me shume detaje se ati i takojne mamit te vet.
C'a ti bej qe m'a ka zene halla bebuthit nunane s'e perndryshe do isha bere nuna /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shpenzimi i fundit para dy oresh:

fiks kete kam blere e pashe ne internet dhe o burra t'a blej:
wow-phoneDetailsNOK3588SPR_2ff3df.gif

edhe thone pastaj qe reklamat s'terheqin klienta

Guest

me ka ik qejfi i ketyre celularve...si du hic se vec me i thy di.pastaj bejne perr perr vend e pa vend ne momentet me te papershtatshem :mad:

Diddy19

Su@mi

Pse moj Dott., a nuk e ka ate butonin ku fiket a??? :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kshu kursen edhe baterine edhe nuk rrezikon me te ra ne ndonje moment te papershtatshem ,si psh ne ndonje moment kur je duke :sleep: ose duke :wub: apo edhe kur je duke :book:

ladouce2005

Primus registratum

suami me shkrive :lol:
helen hon' ma edito pak ate zeqon qe mos ti futem une me ndonje cekic real, jo virtual :smash:

qe thoni ju ri gra, (qe s'thate gjo) kemi ble bizhame dhe body dhe kepucka per beben e re qe vjen pas nja dy javesh :wub:
aman mi sa te bukura jane gjerat e bebave, me duket sikur do loz me kuklla tani qe do kem bebe /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:
per veten time, s'jam tu ble gjo akoma, po pres sa te shfryhem pakez /pf/images/graemlins/laugh.gif
najso, kam ble dhe une nji si ai celli jot, po gri e erret, dhe jo ne internet.
reklama eshte 80% e fitimit te reklamusit goc. njeriu eshte pak si majmuni, prandaj funksionon dhe do funksionoje gjithmone efekti i reklamave :shrug:
e gezofsh cellin i her se ishte cool /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] qe thoni ju ri gra, (qe s'thate gjo) kemi ble bizhame dhe body dhe kepucka per beben e re qe vjen pas nja dy javesh :wub:
aman mi sa te bukura jane gjerat e bebave, me duket sikur do loz me kuklla tani qe do kem bebe /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: [/qb]
:lol: sa kam qesh. Shpresoj te mos te te lexoj burri im se s'pushon pastaj "ju kalamojte i boni vetem per t'zevendesu kukllat :mad: " /pf/images/graemlins/laugh.gif
une pervete kam nja nje jave qe s'kam prish asnje qindarke as edhe per kafe...keshtu te shtunen qe kam ditelindjen i bie qe te harxhoj 3fishin e asaj qe harxhoj zakonisht...bella :idea:

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] [/qb]
ehhh sikur ta kisha mendjen tek cell kur jam :wub: , tu :book: o ku ta di une nuk do me shqetesonte. /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Rambla

Primus registratum

te njihja dhe te kisha mundesi te çoja diçka, sinqerisht do te kisha blere ndonje gje per bebin la douce , sepse i kane rrobat aq te bukura :wub: te imagjinoj ty sesa qejf do ti kesh, qe pret nji bebush te vockel :wub: sa tenerezza mi fa :angel:

p.s.tenerezza=butesi, njomesi, dhembshuri, dashuri, mallengjim (e pashe tek fjalori qe perkthehet keshtu, se vet nuk me vinte /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe prap si prap nuk jane tamam taman fjalet ekzakte)