PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

sweet eda

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Beba cell e kam marre for free...eh c'ti besh kshu eshte kur je Customer-ja me e mire edhe e pandare e Sprint-it!!!

Kam harxhuar aq shume leke sa kam turp ta them. :cry:

Perfundimisht e mora vesh qe shoppingu nuk eshte sport per mua. Me gjithe ato ulje cmimesh une tutkunja nuk bleva ndonje sweater te bukur kashmir por bleva tuta dhe xhakete kashmir per te vesh ne shtepi. Dhe te mendosh qe vetem para 15 vjetesh uniforma e shtepise ishte tuta trikotazh te korces te arnuara. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

too to nice ... mua me peqen ai telefoni ... po sme pelqen Sprint ... ketu tek ne nuk punon mire si service ... u pa puna do e marr nga Verizon ... :shrug:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] "Can you hear me now"---Good!!! :lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
kjo reklame me gjemon ngado ... :lol:
:wave:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] :kiss:
bebin e kemi cun, :wub: [/qb]
Moj e poshter, po sa te jam lutur te ma thuash seksin e bebit edhe marzalla se ma tregoje, po adresen do na e tregosh, qe te te bejme ca surpriza te kendshme [/qb]
moj ti nuk mban mend, se kur ishe ketu te thashe qe do bej cun :smash: qe me 30 korrik qe e kemi marr vesh, e kam thene. emrin po e kam sekret, po jo seksin.
po ti hajde vete shikoje bebin po munde se dhe na behet qejfi te te shohim, jo per surpriza, thanks anyway :kiss:

Rambla

Primus registratum

beb çun, ashtu si kam qejf te bej dhe une :wub:

sot bera shopping, hde si perfundim harxhova gjithe ato lek /pf/images/graemlins/frown.gif , per nje çante, nje bluze dhe nje xhup :goofy: :goofy: :devil: :devil:

hot

Hotgirl

se kam harru me ju than qe koht e funit kam ble underwear..
kto boxerat si shum t'rehatshme jan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

une dola sot dhe harxhova prap, si nuk rri dot pa ble ndonje gje une /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

une gjithe diten e diel, isha pazarit me helenen.
bleme cizme llastiku per bore dhe nga nje pale cizme kastori shume cute qe vishen me funde. bleme kapuc per tu mbrojtur nga era qe te than ketej nga ne, bleme doreza dhe brecka /pf/images/graemlins/laugh.gif
u harrova, bleme dhe nje torte me limon dhe mafishe siper, mmmm si shpirt ishte. une hengra me shume se helena, se fillova e para dhe ja punova :devil:
ndoshta helena kujtohet per ndonje gje me teper qe mund te kem harruar une
prit ta puc pak helenen meqe ja hengra torten :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: Rri se kena bo gallate dje
e bome :wub: e LA douce telef (kushedi si na ka shajte me vete)
Qe thoni juve la douce me beri dhurat surprize per christmas nje pale cizme shume te bukura kastori me theke si native amerikan shume cool :wub:
bleme neve gjithe ato gjera qe ajo tha dje po harroi Imeli me shkrujt qe bleme edhe leter banjoje :devil: nja 3 rolla :lol:
ajo torta ishte aq e mireeeeeeeeeeee me limon yum yum yum

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] se kam harru me ju than qe koht e funit kam ble underwear..
kto boxerat si shum t'rehatshme jan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ça thu mi budallaqe? :smash:

sweet eda

Primus registratum

ah lum si juve Helena dhe Douce....une kur te filloj te blej e dua faqen ekzluzivisht per te shkruar shpenzimet, e kam bo ndermen me harxhu pare andej nga java e trete e ketij muaji, lere lere hatane do bej.

I love new york

Primus registratum

e e shpirto nuk e ke keq ti se e boke me plan, po neve qe nuk na hik dot dita pa ble naj gjo eshte me keq /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
Te pakten kur ke nje buxhet per te shpenzuar dhe e shpenzon is fine po kshu si neve :rolleyes:
na merr frika me dal ne rrugre se do kthehemi me naj qese ose cante ne shpi :book:

sweet eda

Primus registratum

prandaj i kam nderprere, ndalesat neper stacione, i hipi trenit, dhe i zbres vetem e vetem tek stacioni im, se ndryshe e hengra dhe vij ne shtepi me canta

sweet eda

Primus registratum

kur kaloj stacionin e downtown-it, lexoj, dhe s'degjoj asgje tjeter, rrofshin ata te mite qe me kane sjelle libra dhe me mbajne busy neper trena e auotbuza

sweet eda

Primus registratum

tani qe mbaron shkolla , mi goc leri librat por mendo se cfare do blesh per dhurata, apo per me dale, kshu e kam pas bere une , mbaronte shkolla, fillonte gallata per mua