Pamje nga Desktopi im!!!

Dolores

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

13" shume i vogel edhe 15 " qe kam laptopin duket i vogel /pf/images/graemlins/idea.gif...po pune mbaron sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

lidhe me monitorin e 19" dhe ja ku mbarove pun shef mire fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
bye ja kalofsh mire sot

olti

Neo

Shtyp ne te njejten kohe ctrl-alt + Print, hap nje editor fotosh. Windows e ka nje program per fotografi. Nese se gjen dot kerko ne google per IrfanView dhe shkarkoje. Nje foto te desktopit e ke marre duke shtypur butonat qe te permenda me pare, keshtu qe bej tani ctrl+v dhe imazhin e ke hedhur ne editorin e fotografive. Vendosi nje emer, ruaje ne PC dhe pastaj hidhe ne forum. Kaq!

olti

Neo

tavolinaimeepunes.jpg

Une personalisht nuk preferoj te mbaj shume dosje ne ekran pervec disave me rendesi. Me shume me pelqen te perdor butonat e quick launch. Ky mesiper eshte i tanishmi. Sic e shihni eshte pak i personalizuar. E kam bere pa shtuar asnje tip programi desktopash, te cilet shpesh behen problem per mirefunksionimin e PC.

zog

Primus registratum

desktop.jpg
nje çik pub s'te ben keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

M'falni po me kane mbeteur ne desktop tre faqe microsoft word qe s'i heq dot qafe. Si t'ja bej? nuk mbyllen , s'me pranojne asnje komande, edhe kur e fik prape mbeten aty.... ufffff kam 20 minuta qe merrem me kete pune...

zog

Primus registratum

fshiji me wordin vete, normal qe ai nuk e lejon sistemim (windows) ta zbatoje komanden, sepse i mbron dokumentet qe jane krijuar me te. ose nderroju emertimet, ose klik djathtas property, ose.....google /pf/images/graemlins/laugh.gif

une vete perdor mac, siç e sheh tek foto me larteme prandaj s'mund te t'jap shpjegime me te sakta. /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Qetesi absolute. Nuk e di si munda ti bej ikona ne fund te faqes, rastesisht e tani edhe kur bej klik me te djathte e i mbyll , nuk ndodh asnje gje... Ka tre minuta kohe comp im, pastaj perfundon ne plehera me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ristarto njehere sistemin, sepse ndryshe keshtu ja arrin kollaj fare, me ka ndodh disa here, ose shih mos word eshte ne pune megjithese ti nuk e sheh.

prandaj ristarto (a si quhet kjo ne anglisht, vete kam sistem francez e nuk i di mire komandat/emertimet e tyre me sakte e atij anglez).

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
M'falni po me kane mbeteur ne desktop tre faqe microsoft word qe s'i heq dot qafe. Si t'ja bej? nuk mbyllen , s'me pranojne asnje komande, edhe kur e fik prape mbeten aty.... ufffff kam 20 minuta qe merrem me kete pune...

[/ QUOTE ]

Mozke ..kliko ke windows-i perkates qe do te heqesh jepi properties
shko ke general do shikosh me poshte tek Atributes dhe do klikosh tek Hidden dhe jo tek Read -only jepi Apply pastaj ok dhe ja ku u be, s'do ta kesh me ne destkop ate ikone /pf/images/graemlins/smile.gif
Do veprosh keshtu per c'do ikon qe nuk deshiron ta kesh ne destkop .
Besoj se isha i qarte /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Asnjera nga keto nuk funksionoi, por ishte nje budallek i vockel, qe s'po jua them nga turpi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uhhhhh... me ne fund...:wave:

KoDoShi

Primus registratum

Nqs do veproje sic te tregova un , besoj se do funksiononte ,sepse un ashtu i heq ikonat nga destkopi, dhe ka funksionur deri me tani /pf/images/graemlins/shrug.gif
Nejse ti mund te kesh probleme te tjera ne pc.
Por qe t'heqesh nji ikon nga destokpi , hidden eshte e vetmja menyre /pf/images/graemlins/smile.gif , nejse /pf/images/graemlins/wave.gif

KoDoShi

Primus registratum

Unaaa! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

mi vuoi sposare??? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

mozaiku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Une s'pashe gjo, po meqe qeka i lezetshem , vuoi sposare anche me? /pf/images/graemlins/laugh.gif