Pamje nga Desktopi im!!!

S

Scorpion

Guest
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

Faleminderit qe ma the, se nuk po e kuptoja

alb_girl82

Primus registratum

o kod po po pate ftohte aty te fotoja hajd se te japim nje gje per tu mbuluar o derebardhe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Si jevg qenka /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Tashti m'bot megjithmen me turp /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif .

Kerkesat pa merak do ti shqyrtoj dhe do i shikoj me nga
afer qe me ne fund te marr dhe une nje vendim te
rendesishem per jeten time! /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ti Albi me i batanije do me m'rrejt
eee .? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alb_girl82

Primus registratum

mire e ka mozaiku... qenke rremujaxhi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po une jam per vete rremujaxhie... kshu qe o mer batanijen o rri lakuriq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

KoDoShi

Primus registratum

Me mir lakuriq ! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shocked.gif iiiiiii... hai fatto la tua scelta!!!

puj puj... qoftzan! /pf/images/graemlins/winkwink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

untitled1.JPG

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uhh u tremba kujtova se ishte i imi...e paskemi njesoj Lipso... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ty s'te pyeti njeri Mosto qe te japesh mendimin tend...

cacol

Forumium maestatis

Ne cdo teme, ESHTE E DHENE mundesia per te shprehur opinionet tona personale /pf/images/graemlins/winkwink.gif ! Nqs e ke dhe ti keshtu desktopin, atehere edhe ai i yti eshte shume kot!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha sa kot qe je Most...me vjen per te qesh...tema eshte "pamje nga desktopi im" nuk thote kujt i pelqen dhe kujt nuk nuk i pelqen...leqe nuk ndryshon gje per mua se nuk te pelqeka ty...

cacol

Forumium maestatis

Duto, shtyp butonin Stamp/R Sist, pastaj shko tek Paint, shtyp Modifica dhe ne fund Incolla! Me pas, shko tek File, Salva immagine con nome, zgjidh formatin Jpeg dhe shpeto foton! Ndersa per te bere Screenshot-in e dritares aktive ( pra vetem te dritares qe ke ne plan te pare ) mbaj shtypur ALT dhe shtyp Stamp R Sist!

personazh

Valoris scriptorum

ah m'rregull. sa per te dit kshu si gjo se desktopit s'ka gjo hiç per tu pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
uhh u tremba kujtova se ishte i imi...e paskemi njesoj Lipso... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ty s'te pyeti njeri Mosto qe te japesh mendimin tend...

[/ QUOTE ]

Dahlia me pelqen ti pershtatem kohes dhe ta kem sa me te thjeshte desktopin ,pa ju fut atyre shkarkimeve te wallpapers-ave idiote qe gjej ne net perdite.

hajduto vallaj me BitDefender jam mese e kenaqur,ma scanon pc pernjehere,skam probleme vonesash.

Per ata qe sju pelqen Desktopi meqe qenka puna te dhenia e mendimeve nje shprehje qe kam filluar ta perdor shume kto kohe eshte : AS ME KERCET FARE!