Pamje nga Desktopi im!!!

marina s.

Forumium maestatis
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

2w22z5z.jpg

i_own_u

Primus registratum

pse kisha bindjen un qe ti ne destkopin tat Sceptic kishe kte pamje...?

un e kam te Windsor (Iperspacio) po se kam iden si ta dergoj dhe sjam ty e vra shum menien

nejse,

shof qe ke Motorola V3... po ate te Vodafon çe ke Sceptic...? din te dergosh SMS gradis nga kompiuteri...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pse kisha bindjen un qe ti ne destkopin tat Sceptic kishe kte pamje...?

un e kam te Windsor (Iperspacio) po se kam iden si ta dergoj dhe sjam ty e vra shum menien

nejse,

shof qe ke Motorola V3... po ate te Vodafon çe ke Sceptic...? din te dergosh SMS gradis nga kompiuteri...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
Kishe bindjen se ashtu te fiksohen ca gjojna kot ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk me bi menja qe te ma dergosh sepse nuk mora vesh ca figure ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po Noto kam Motorola V3 dhe ate te Vodafon nuk e kam per sms gratis por per tu lidhur me internetin

Infromacione tjera do? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

po e du Sceptic... lart tek Vodafon ka nje vend bosh, e ke heq me dashje kuptohe

nese do me e thon mir, se no pa problem /pf/images/graemlins/laugh.gif

shiko, si lidhesh me Vodafon ti...?

ste shifkam dot me ato Delfina /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Kam nje PC CARD te Vodafone qe shrben vetem per tu lidhur ne internet. Mund te gjehen te centri Vodafone edhe ne Shqiperi,por perdoren vetem ne Laptop.

Delfinat jane yvvvv /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Ka edhe ne Shqiperi, por per nje lidhje gprs te kerkojne 1000 leke te vjetra per cdo mb qe shkarkon, dmth te kripin koken, sic bejne dhe me telefonatat!

i_own_u

Primus registratum

identik si un ti Sceptic... po un e kam Tim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

e ç'far tarife ke me Vodafon...? fikse...?

me shpres qe ke heq dhe delfinat... se si m'duket sikur po komunikoj me nje picolila /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Vodafone ka 7.50€ ora per lidhje UMTS dhe 3.50€ ora per lidhje GPRS. Une kam aktivizuar nje oferte me te cilen kam 2€ ora per UMTS dhe 1.50€ ora per GPRS.

Delfinat i hoqa...kam vene kalane e Durresit tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

sja mbaj mend emrin atij aktorit qe u hudh nga shkallet e hotelit aty ke kalaja e Durrsit... po un kam qen i vogel dhe kam qen ne ate hotel ate mengjes dhe i pash trut neper mure... çma kujtove, nejse

ndersa me Tim paguan 25 euro tarif fikse al mese Sceptic ti conviene /pf/images/graemlins/winkwink.gif

e don foton e Mujo Ulqinakut...? ta mbash si Desktop jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Faleminderit Noto! Nuke dija kete per TIM /pf/images/graemlins/smile.gif

Per desktop do me pelqente rruga e plazhit si ishte vjet kur u rregullu...para se t'i vidhnin palmat /pf/images/graemlins/laugh.gif ma gjen dot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ska pse Sceptic... shikoje ate variantin e Tim se esht shum conveniente

eeeh shum e bukur ajo ruga me ato palmat sidomos natan tu dukte vetja si ne Florida /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ato palmat i hoqen se u than Sceptic e jo sepse i vodhen... kam qen ne Shqiperi at periudh kur po i hiqnin

na ka dal nomi si komb hajdut po jo deri ne ate far feja sa te vidhen 500 palma diten per dill /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

mua me thane qe filluan t'i hiqnin sepse ca po vidheshin e ca po thaheshin...une i rashe per shkurt e thashe qe u vodhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua me dukej vetja si ne Rimini /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ato palmat i hoqen me vinç kshuqe t'kan rrejt kush t'ka thon po i vidhnin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ishin shum te bukra na u rrejt menia kot... qe i raft noi dummlla bootanikut qe i shkoj menia per te pru n'Shqipni palma qe riten vetem ne vendet Ekuadoriale /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos ja fut kot se ska ne Rimini ashtu palmash /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Djep

Forumium maestatis

Ky eshte desku im. Na falni per cilesine e imazhit, bere shpejt e shpejt me paint...

mydeskwj5.jpg