Pamje nga Desktopi im!!!

Poseidon

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

ja se po i bej share me afista pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

pony3.jpg

kur futesh ne program del ky krrici /pf/images/graemlins/laugh.gif
pony1.jpg

kjo e treta ne fakt eshte shume sekzi se ka shume YYYYYYYYYY FFFFFFF /pf/images/graemlins/laugh.gif

pony2.jpg

sa per info eshte nje program per programime te tipit coffee machines qe jane 100% automatike /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

p.s. tani ndonje pisllik te vockel e ka dhe laptopi i punes, po jane pa qeder, me shum te tipit artistik /pf/images/graemlins/lol.gif dhe patjeter jo ne desktop /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

rri urte se do ja gjejm ndonje lupe per zoom te avatarit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku do futesh pastaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse per nje tip qe s'e pi kafen fare kam filluar te marr vesh shum gjera mbi kafen, coffee machines etj etj etj dhe ajo siper eshte dicka qe eshte pjese e hobit te fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa ajo qe ja vlen me shume eshte imazhi foto nga america's cup nder sportet qe ja vlen me verte te ndiqet /pf/images/graemlins/smile.gif

puna qe bej pastaj eshte po ajo duket dhe nga programi qe eshte i hapur /pf/images/graemlins/cry.gif

alinos

Forumium maestatis

e more vesh si e evitoi ftesen per kafe ky mi? Ka fillu me ba te veshtirin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ti s'ma ke defty si hapet dvd qe me dhe /pf/images/graemlins/cry.gif

ps. E di e di, por kam qene e mbytur ne pune /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Poseidon

Primus registratum

ouuu
ne gjith tiranen un jam personi qe gjehet me lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif lol
pastaj reston takohemi nuk takohemi ku takohemi, sqarohen dhe ne kanale paralel /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dvd-ja perdoret lehte do ta sqaroj patjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
suksese me provimet njeher /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

po mbijetova kete jave /pf/images/graemlins/cry.gif , do jem e hapur per eksperienca te reja, por duke fillu nga fundi i javes tjeter /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Poseidon

Primus registratum

hahahaha ok
fundi i javes qe vjen per ty i bie pas nja 3 vjetesh ose 4 per mua /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ku do vesh ri? Mos harro se kam zan rradhen /pf/images/graemlins/winkwink.gif

e aq aq duhen se per mua dhe per ty oret jane te universit dhe konvertohen me vite ne Toke /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Poseidon

Primus registratum

eee ngadal tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ftesen per plazh e kane te hapur te gjithe plus eshte stacion i rendesishem per kedo qe del nga shqiperia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

plazhin asnje nuk e ben per mua secili do shkoj per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse kushtet e kontrates jane te pranushme vetem duan pak shfryrje /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po po e ben edhe per ty plazhin1?:...what do you have to loose buddy? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

nxirr ndonje pamje nga desktopi ti njeher se mezi po pres ti bej ca komente pikante /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ik bej komente se kam nxjerr nji foto ke albumi fotografik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ok here we go....te cmendur pas xsteel /pf/images/graemlins/laugh.gif

412880483-Untitled-1.jpg

Poseidon

Primus registratum

hajde hajde ci paske bo pc-s se shpis, pastrimin e se shtunes... /pf/images/graemlins/lol.gif
te te sugjeroj ndonje addware remover te ri se mbase gje nja 1250 pislliqe te vockla /pf/images/graemlins/laugh.gif

mire mire me autocad 2004 vetem se duhet bo njecik update ka kohe qe ka dal 2008 ose merr ndonje autocad mechanical... si me hekra qe "merresh personalisht" paske dhe programin /pf/images/graemlins/laugh.gif

hmmm overall pak i zhgenjyer ne fakt te prisja me pikante... te pakten pamjen ne desktop /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Dolores

Primus registratum

E kam ad-awarin po s duket aty /pf/images/graemlins/laugh.gif....edhe me pikante se xsteel s ka $40.000 copa /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

çfare ben me autokad ti ? me duket ekran shume i vogel ai tendi, per te punuar me te.

Poseidon

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kam ad-awarin po s duket aty /pf/images/graemlins/laugh.gif....edhe me pikante se xsteel s ka $40.000 copa /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aha paska ec shkenca /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe biznesi me shkencen bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pc-ja e shpis i bika me qen si pc pune me teper, ti si ja bo per nai xhiro neper internet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
çfare ben me autokad ti ? me duket ekran shume i vogel ai tendi, per te punuar me te.

[/ QUOTE ]

mbrem kam takuar dike qe ishte avokat dhe autocad e perdorte vetem per te gjet pronat qe i kishte te regjistruara te gjitha
pastaj bente verifikime me nr hipotekor, siperfaqet etj etj
kishte mesuar tjetri te bente dhe printime ne shkalle

laptopi qe kishte ishte 13"