Pamje nga Desktopi im!!!

Dardanus

Primus registratum
Re: Pamje nga Desktopi im!!!

Hej, a po me tregoni dikush se si mund te ju tregoj nje foto nga Desktopi im. FLM

Erind

Forumium maestatis

Ndonje adres qe ka "themes" interesante, kuptohet free!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ja nje rifreskim dhe nje rregullim i desktop-it te PC time /pf/images/graemlins/laugh.gif
103errl.jpg

olti

Neo

Scorpion, shoh qe ke nje pakete te UBB Threads. Ma jep dot se dua ta testoj?! Me bej add ne msn te lutem. olti@msn.com
Me falni per jashtetemen!

Dani83

Primus registratum

immagine6pb.jpg

Si i behet te ndryshosh konfigurimin grafik?
U merzita me kete /pf/images/graemlins/crazy.gif

Dani83

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Wallpaper eshte i bukur, por desktop eshte shume shume i ngarkuar. Pastaj, shiko djathtas nga Start, fiksoje status bar (Lock Taskbar), sepse te jep me shume vend, dhe pothuajse ne te gjitha pamjet e vena ketu, njerezit kane ikona te fshehura ne Quick Launch. E njejta gje shkon per Tray Bar. Nejse, te gjithe kane shijet e tyre, por ne nje fare mase ne pamjet e vena ketu une shikoj gjithashtu sesa mire njerezit e njohin Windows dhe tweaks apo tricks qe mund te besh me te...

[/ QUOTE ]

E drejte, desktopi im eshte i ngarkuar.
Une e konsideroj ate si vendin ke gjen gjithecka ka ne pc.
Kam vene re se te tjere, madje edhe goxha profesioniste mbajne fare pak ikona ne desktop.

Nuk e di si ja bejne per hapjen e shpejte te programeve??

Desktopi im i ri/pf/images/graemlins/angel.gif:&gt;

unbenannt7dj.jpg

Dani83

Primus registratum

Argumenti eshte bindes per sa i perket perdorimit te komp per pune.
Ndryshon perdorimi i pergjithshem i komp, ku instalohen me dhjetra programe, lojra, dokumente...
do te ish e veshtire te menaxhoeshin te dhenat nese nuk i ve ne nje vend fiks referencat, ku ti e ke te sigurt qe aty do te gjesh gjithecka qe ke ne komp. Kjo me duket edhe me e rregullt.
Ky eshte konceptimi im spontan i perdorimit te komp.

Gjithecka pastaj varet nga perdorimi qe i ben komp dhe nga personaliteti i perdoruesit.

zog

Primus registratum

ke programe te destinuar qe sherbejne per stivimin ose hierarqizimin e programeve ne kompjuter.

pastaj sistemimi i programeve nuk eshte se eshte pune qejfi ose gusto. ne fakt sa me mire si stivosesh programet e tua ose dokumentat e tua, aq me shume ndihmon kompjuterin ne pune duke i çliruar energjine e kote qe atij i merr kerkimi neper HD.

kompjuteri eshte si nje dollap qe sa me te rregulluar ta mbash aq me me lehtesi i gjen gjerat ne te.

i_own_u

Primus registratum

po un qe jam toç mer zog nga kompiuteri... çar duhet me bo qe t'me ri dollapi lirshem, lirshem... qe kur ta hap mos me shperthejn plaçkat /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lol, ste shpeton asnji detaj ty , po ti tregoi do kerkosh me i pa dhe kushedi cdel pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

nahhhhh thua te kete Posja ndonje freaky side? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Nobody is perfect, any of us has a freaky side /pf/images/graemlins/laugh.gif, hidden , sometimes in laptop /pf/images/graemlins/lol.gif