Re: In need of platonism
E adhuroj time moter...eshte shembulli me perfekt i nje femre klasi,e nje vajze te mireedukuar,te respektuar.Finesa e saj ne te veshur,ne trup...dashuria qe ka per bashkeshortin e saj...
Me ben te buzeqesh kur e shoh se si perpiqet te shoh film ne televizor dhe pas 10 minutash e ka zene gjumi me gjithe syze e kapitur te koka e divanit.Eshte aq e qete,ne paqe me vetveten e duket kaq e mire.
E adhuroj time moter sepse eshte pasqyra ku shoh veten,ku shoh ato qe me pelqejne e ato qe sme pelqejne.Ajo eshte e vetmja qe me jep mundesine te permisohem.Mendoja per te qe duhet te ishte njeriu me i dobet shpirterisht dhe karakterialisht,por perkundrazi,ajo di dhe vlereson ato qe ka.Me vine ne mendje kujtimet kur vishte takat e larta te mamit dhe bente sfilate mode sepse enderronte te behej modele por fatkeqesisht ishte me e shkurter se cduhej..dhe se si uluriste kur ja beja dhomen rremuje sepse ishte dhe eshte e fiksuar pas rregullit,ndryshe nga une..shume ndryshe nga une.
Ne ngjajme si dy pika uji: Kemi te njejten buzeqeshje dhe ajo na krahasonte gjithmone dhembet tona si ketrushe me modelet me te famshme ne bote.
E adhuroj sepse e dua shume dhe eshte i vetmi njeri qe nese do me gjuante me shpulle,do i ktheja faqen tjeter...
Irisi eshte dobesia e mamit..ajo gjithmone perkujdeset per te si te ishte akoma nje femije.."Ty sta kam friken se je e forte,por ajo eshte ndryshe" -gjithmone keshtu me thoshte mami /pf/images/graemlins/smile.gif...Tani shoh se si Mami eshte krenare per ne te dyja..se si sheh motren te krijoje familjen e saj dhe mua te ndertoj te ardhmen time..
"S'te le te ikesh ne Amerike,harroje,ti je e vogla babit,je vajza e shtepise" --o Babushi im pse te dua kaq shume,je i vetmi person qe me nje fjale mund te me besh te qaj per ore te tera vetem nga dashuria e madhe qe kam per ty,aq sa me mbushet shpirti plot ngazellim.Ti je misherimi i Zotit tim dhe do jesh gjithmone.Ditet qe te kam pare te shplodhur jane shume te pakta por une i mbaj mend te gjitha ato dite..dhe buzeqeshjen tende qe na i ke dhuruar mua dhe Irisit..Te dua shume,ty dhe Mamin,ju dua me shume se cdo gje tjeter ne kete bote ...ju jeni Familja ime e vogel per te cilen sdo enderroja tjeter...Se di nese do mundem ndonjehere tju falenderoj me menyren me te madhe te mundshme per gjithcka keni bere per mua..gjithcka!!!