Re: Përçartje
nuk di nese me duket mua apo jane shtuar shume hormonet levizeze. nuk kane ate formen e zakonshme qe sheh neper libra biologjie, por kane dy kembe, dy sy, dy duar, dy veshe dhe ecin, flasin e qeshin tere kohen. Vetem se nuk jane njerez, jane hormone, hormone levizeze ne forme njeriu.
E kur i takon ne udhen e jetes, te shohin me nje pale syra, qe s'te ngrefin asgje, pervec te vjelles dhe nje inati qe t'i thuash, te te fal foton e nje vagine, a me len rehat!
pfffff,
epo stina do te thoshte dikush. Ndoshta do t'i pergjigjesha une, por ja ku vjen Oaz e shkruan tek percartjet dhe jo! fajin nuk e ka stina! Fajin e ka bilbilushi! Ai nuk rri dot, ai tradheton, jo njeriu!
Aman, thashe. Te shkruaj te mos shkruaj, si Hamleti dhe une kam dite qe mendohem. Por ja qe u mbush sot kupa nga hormonet levizeze qe te flakerohen syve ne cdo moment me bluzat e tyre me rrudha, floket gjemb dhe buzet e vena perpara sikur i ka pickuar grenxa.
Jo mor cun, se s'ta ka fajin bilbilushi. Nese ai do te komandonte sjelljen tende, atehere ti dhe ai majmuni tek kopshti zoologjik qe masturbohet ne sy te njerezve nuk do te kishit asnje dallim. Njeriu eshte i pajisur me ndergjegje. Ajo kontrollon sjelljen e tij, dhe ngulja neper vrima, s'mund te jete me e rendesishme se nje raport qe te mbush shpirterisht dhe seksualisht.
I gjithe thelbi qendron tek pushteti. Sa me shume te kesh, mundesisht femra dhe mundesisht te zgjuara, aq me i pushtetshem je. Sepse kush ve poshte nje femer fizikisht dhe figurativisht me deshiren e saj, eshte i superfuqishem.
ajo "ndac po deshe! Me prano keshtu sic jam, sepse ne fund te fundit mua me lusin" eshte nje tjeter element irritues. Nuk je ti jo! As ai miku yt, por jane ato lloj femrash qe mendojne se nuk jetojne dot pa nje strehe, pa nje mashkull strehe, te cilat te japin ty dhe ty-se se vogel vetebesimin se "ty te lusin", duke te te dhene shpresen e rreme se je i gjithepushtetshem.
Ha! Shume pak jane fatkeqesisht "ato" qe ta japin per kenaqesine e tyre, qe ta bejne ndersa ua ben. Te tjerat, te gjitha ta japin qe te te marrin kompromisin, prandaj dhe ti iken me vrap heret ne mengjes, sepse e di se ne mengjes nuk genjen dot as veten, e jo me ato...
E keshtu vrapon Lola, vrapon...
Just to be politically correct dhe qe mos fillojne llomotitjet poshte e perpjete:
Shkrimi i Oaz ishte thjesht nje ngacmim me shume ne shkrimin me lart, jo shenjestra ime. Thjesht me eshte peshtirosur hormoni levizes...