Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

holtienka

Forumium praecox
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Iam ate eshte me origjin italiane.
Nena dhe gjyshi im jane italiane te lindur dhe ritur ne bolognia por erdhen ne shqiperi heret shum. Biles ishim edhe te persekutuar sepse na quanin italiane. Por asnjeher se kam degjuar tim ate te thote jam italian thjesht me raste. Dhe ke shtepia e gjyshesh ne niperit dhe mbesat kemi fol italisht prej kur ishim shume te vegjel per arsye sepse gjyshja donte for us to speak italian por xhaxhallaret e mij dhe halla, kuptohet dhe im ate, kane fol italisht ne raste shum te ralla por ne sy ton asnjeher nuk kan fol italisht, vetem shqip.
Me kete do te them qe edhe pse kemi patur nje fat te keq ne jete sdo te thote ajo qe italianet ose greket jane me te zgjuar se ne. Kurre ne jemi teper te vuajtur me jeten edhe pse kemi arritur qe te lem vendin ton, por kemi arritur tju tregojm roberve qe jemi komb me tru.
Te gjithe shqiptaret ose edhe shqiptaret qe jane ke shkolla ime jane me resultate shume te larta. Fati i keq i jetes na ka bere te emigrojm dhe te mohojm qe jemi shqiptar. Por nqs nuk e ndryshon mendimin bresi jon i wont be disapointed qe ne te zhdukemi si komb ne nje dit te bukur vere, se gjuha jon tani ka arritur 60% italisht anglisht dhe whatever gjuhe te huaja kemi fut ne, dhe the rest eshte shqip.
Sinqerisht
California^Babe

pekzag

Primus registratum

Jam Shqiptar dhe krenohem me ate qe jam.
Turp per ata qe kete e mohojne...

mostro

Putraku

Edhe ju si beniii!!po kush e di se ne cfare rrethanash gjenden more shoker!dhe shoku im ker konte pune nuk i jepnin vetem se ishte shqipetar.ne nje restorant genjeu tha se ishte suedez,sepse ka tiparet bjond,e moren ne pune.kontakti i pare me te huajt nuk eshte njisoj per te gjithe.
Pastaj gjithe keto tema irritimi nga ca kok bosher qe se cfare u duket vetmja me kesi lloj patriotizmash.guri i rende ne vend te vet.kthehuni ne shqiperi dhe pastaj na tregoni se cilet jeni.jashte jemi te gjithe DED GJON LULA ene ISA BOLETINA.kaq kisha me thone,hajt mbylleni ket teme koti /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Po iu tregoj nje histori qe i ka ndodhur nje te njohuri tim ne nje qytetet shume te njohur evropian ku shqipetaret nuk kane emer te mire(gje e cila nuk pasqyron realisht te gjithe shqiptaret).
Ky cuni qe them une del ne bar dhe takon nje vajze e cila prezantohet si Maqedonese, dhe ky cuni i prezantohet asaje Italian, sipas rregullit te zakonshem qe perdote tu prezantohej femrave ne bare si Italian dhe te nesermen pasi i kishte cuar ne krevat iu thoshte te verteten Shqiptar.
Pasi largohen nga bari sebashku dhe shkojne ne banesen e ketij cunit kuptohet shume te eksituar dhe ne momentin qe po pergatiteshin te hynin ne krevat kjo vajza Maqedonase kthehet dhe i thote djalit "oh more Italian te marresha te keqen sa i mire je..." kur ky djali degjone kete fjale dhe e kupton se kjo vajza ishte shqipetare ,preket dhe i thote te verteten se edhe ky ishte shqipetare.
Vajza me te degjuar kete fillon te vishet dhe niset per te ikur.
Djali i thote po pse po iken?
Ti me pelqeve mua kur te thashe se jam Italian!
Tani qe e morem vesh se te dy jemi shqipetare c'te
keqe ka ketu!?
Vajza pergjigjet:Jo se jemi "VELLEZER"
ESHTE NGJARJE E NDODHUR, MORALIN NXJERRJANI JU VETE.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ..,hajt mbylleni ket teme koti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mer sdromje me e myll. Mir e ka pse me rrejt robi. Masnej kush ste leka me punu ne restorant se je shqiptar iher... na shkrive /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kena bo iher ket muhabet. Robit i thuhet se ka je. Po nuk i pelqeu muhabeti sepse ti je gabel apo lanasbregas nt'somes shkoft... nje klluf/e me pak..
Ai "suedezi" nuk gjete pune sepse nuk dite me e kerku, nuk dite me punu, nuk dite me u prezantu e sa e sa gjojna te tjera qe nuk dite. Sot qe u ka bo i afte dhe ka mesu pes gjojna nuk me ngja se ka probleme pune..... edhe dashnoren taljone goxha goc e ka me sa e maj men /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tyço ti voglio bene :tipsy: po mos ja rras kot
:rockband:

Erison700

Forumium maestatis

o Putrako nqs je edhe ti nga ata (italianet) hajde te na rrosh sa malet ne ti, rri krenar plako :thumbsup: :smash: , perkundrazi pse nuk thua aaba ba baa, shqiptaret jane zoti na rujt, nuk mushin dhe jane keshtu dhe jane ashtu dhe thojini te gjitha te keqiat, mos na leni gje pa thone, atehere do te thone ty "lum si ne qe kemi nje italian si nenpunes"
Si the patriotozem?!
Shko more se nuk e ke haberin nga patriotizmi ti!
Eshte nje problem qe do ta zgjidhim. Nuk jane te shumte ata njerez qe qesin alltin per Shqiperi, sic na kane dhene shembuj te paret tane neper konferencat evropjane, por ata qe jane na mjaftojne.

ardita

Primus registratum

me duket kot kjo qe njerezit prezantohen si italian, greke apo amerikan. nuk eshte e vertete qe nuk gjen pune, apo nje vajze/djale nuk i pelqen. pse pak goca/cuna ka qe kane te dashuren/in italiane apo edhe te shteteve te tjera (flas per italian meqe jam vete ne itali) apo ska njerez qe bejne edhe pune te mira? /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ej california ******. Po pate nevoje per mua shif PM. Aty m'gjen mu.

Pa ofendime ju lutem

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] o Putrako nqs je edhe ti nga ata (italianet) hajde te na rrosh sa malet ne ti, rri krenar plako :thumbsup: :smash: , perkundrazi pse nuk thua aaba ba baa, shqiptaret jane zoti na rujt, nuk mushin dhe jane keshtu dhe jane ashtu dhe thojini te gjitha te keqiat, mos na leni gje pa thone, atehere do te thone ty "lum si ne qe kemi nje italian si nenpunes"
Si the patriotozem?!
Eshte nje problem qe do ta zgjidhim. Nuk jane te shumte ata njerez qe qesin alltin per Shqiperi, sic na kane dhene shembuj te paret tane neper konferencat evropjane, por ata qe jane na mjaftojne. [/qb]
o lale kot me ta thone se qeke ene patriot.sa per patriotizem jo nuk ja kam haberin po nuk du me ja pat haberin kur rrethohem nga tyca si puna tate.kur me shumica ketu hapen b....sh per patriota.kush je ti mer garip qe gjyko te tjeret se cfare jane?se cfare thone?jemi apo nuk jemi ne demokraci,liri fjale dhe veprimi te kufizuar?
ene nuk gjyko ca toca qe ne vend te shkruajn shqip ketu me shkrujn ne 800 gjuhe te huaja me na tregu se jane patriota por flasin ne gjuhe te ndryshme sepse mund te ndihen te vecant.me kapesh me ca vogelsira koti dhe me ca tipa fukarenj qe per tu ndier nji cike me mire thone dhe ndonje fjale qe ndoshta nuk duhet thene.
jo po ka dhe ca nga ata qe fryjn koken me filozofi patriotizmi dhe kur vje puna urrejn vendin e tyre vetem e vetem se nuk ka drita :eek:
sa per italian as nuk me shkon ne mendje te prezantohem sepse nuk e kam per kulture.kulture dhe rrespekt ndaj atdheut.
shqipetaret jane zoti na rujt dhe shqipet nuk mushin e them per ca tipa si puna jote qe me te vertet nuk mushin. /pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

Nc nc nc nc filloi lufta ne forum..
Apache me respekt per femrat, ti California babe me respekt per shokun. Ca boni kshu lat nom....
Sa per temen mund te them qe te ndryshosh prejardhjen dmth te mos jesh i/e sigurt per ate kush vertet je. Cte keqe ka me qen Shqipetare o vella, popull si gjithe te tjeret jemi dhe ne, puna modhe se na kane me sy te keq, ska pyll pa derra dhe nga ana tjeter sdo rri ti ngre moralet kombit tone. Cdo njeri e di individualisht kush eshte dhe te ndryshosh origjinen tende per te kenaqur shijet e dikujt tjeter dmth mos siguri ne identitetin tend... Une jam Petroninsja ne rradhe te pare pastaj jam Shqipetare, po si pelqeu dikujt kthe kembet nga ke thembrat edhe qafen, po te pelqeu bujrum per nje kafe... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] o Putrako nqs je edhe ti nga ata (italianet) hajde te na rrosh sa malet ne ti, rri krenar plako :thumbsup: :smash: , perkundrazi pse nuk thua aaba ba baa, shqiptaret jane zoti na rujt, nuk mushin dhe jane keshtu dhe jane ashtu dhe thojini te gjitha te keqiat, mos na leni gje pa thone, atehere do te thone ty "lum si ne qe kemi nje italian si nenpunes"
Si the patriotozem?!
Eshte nje problem qe do ta zgjidhim. Nuk jane te shumte ata njerez qe qesin alltin per Shqiperi, sic na kane dhene shembuj te paret tane neper konferencat evropjane, por ata qe jane na mjaftojne. [/qb]
o lale kot me ta thone se qeke ene patriot.sa per patriotizem jo nuk ja kam haberin po nuk du me ja pat haberin kur rrethohem nga tyca si puna tate.kur me shumica ketu hapen b....sh per patriota.kush je ti mer garip qe gjyko te tjeret se cfare jane?se cfare thone?jemi apo nuk jemi ne demokraci,liri fjale dhe veprimi te kufizuar?
ene nuk gjyko ca toca qe ne vend te shkruajn shqip ketu me shkrujn ne 800 gjuhe te huaja me na tregu se jane patriota por flasin ne gjuhe te ndryshme sepse mund te ndihen te vecant.me kapesh me ca vogelsira koti dhe me ca tipa fukarenj qe per tu ndier nji cike me mire thone dhe ndonje fjale qe ndoshta nuk duhet thene.
jo po ka dhe ca nga ata qe fryjn koken me filozofi patriotizmi dhe kur vje puna urrejn vendin e tyre vetem e vetem se nuk ka drita :eek:
sa per italian as nuk me shkon ne mendje te prezantohem sepse nuk e kam per kulture.kulture dhe rrespekt ndaj atdheut.
shqipetaret jane zoti na rujt dhe shqipet nuk mushin e them per ca tipa si puna jote qe me te vertet nuk mushin. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E di daku o daj ku te rref pyka ty /pf/images/graemlins/frown.gif .
Pse nuk ja fut noi gote me vodk ene rri rehat.
Lene ket pun e patriotizmit se nuk bon per ty.
ee si thua, e kom pa t'keq, nuk dua ta kap me ca fukarenj nga menja per ket gjo.

edda

Primus registratum

Te pohosh ndonjehere qe je shqiptar te krijon edhe probleme sidomos ne nje ambient te ri ku akoma nuk te njohin. Ndersa ne fillim te drejtohen me ju kur i thua se nga je fillojne e te drejtohen me ti dhe kjo cazzo nuk me pelqen fare. Une jam e vetmja shqiptare ktu ku jam qe bej sekretaren ne nje studio legale dhe mendoni sikur une tu them te gjitheve ne tribunale qe jam shqiptare mendoni se ç'opinion do krijohet per studion ku punoj. Ndjehem e obliguar te mos pohoj nje gje te tille. ndersa kur jam ne zyre dhe vjen ndonje klient shqiptar une flas shqip. Kur dikush pasi me pyet per emrin e mbiemrin me thote "ti nuk je nga keto ane" une i them vetem jo. Mi sento una merda por s'dua te shikohem si "e ndryshme" ne ambientin e punes.

holtienka

Forumium praecox

Petroninsja ok do ta kem parasysh here tjeter. lol /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kenti

Primus registratum

sa per smile..
Une te kuptoj shume mire..por sjellja jote eshte thjesht mungese karakteri.
Une mund te kuptoj nje person qe mohon qe eshte shqiptar ne ndonje rast discoje per shembull qe do te rimorkioje..Por ne ambjent pune absolutisht.
Une prej 5 vjetesh qe jam ne ita.Kam pasur probleme te tilla vetem nga viti i pare..qe eshte mese normale per te gjithe..por me vone pata fatin qe u integrova shume mire dhe tani me behet qejfi qe te tjeter informohen dhe duan te dine me shume per shqiperine.Se italiani nuk ka faj per shqiptarin ka ndegjuar vetem nga canale 5 dhe rai 1 qe thuhen nga llafet me te bukura per ne.
Fatti valere smile

pippo

Primus registratum

Une ka me se nje vit e gjysem qe punoj ne nje studjo arkiteture po nuk kam genjyer asnje here per faktin qe jam shqiptare biles tani me vjen per te qeshur qe kur u them qe jam shqiptare, hapin syte si filzhan, dhe su besohet ,se na dine te gjithve kafshe prandaj te drejtoj nje vrejte smile se nqs jemi ne shqiptaret normal qe i mohojm vetevets kombesin nuk kan faje keta qe na thone qe jemi te gjithe shitsa droge, rrujtes kurvash, e hajdut shipsh.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Me pershtatet kjo tem...nga nick_u qe kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Persa i perket temes...prezantohem ashtu siç jam.
Dhe s'me intereson shum reagimi nen raportet DHISKO_re ose PUB_ore....lol.

[[[Jam Nafija....]]]

WOooooOW Che strano nome....jeni italjane?!

[[[Jo,jam shqiptare...]]] ...[[[Ju???]]]

Giuseppino/Ermenegildo/Genoveffo Pane e Vino....

[[[Keni zbrit nga malet?!]]]

No...sn Callabréze (Me hapsirat e zanoreve qe kan kto TERRYNAT,loool)

[[[Ah,ok. Condoglianze....(e io che mi lamento del mio nome poi....Sigh!Sigh!Sigh!)]]] e viaaaaaa...me shpejt se Yamaha e Rossit ,me t'mathme. (^=^)

/pf/images/graemlins/laugh.gif ça humori anglez eh?! =Pp

master of puppets

Primus registratum

kam dy vjet qe studioj ne itali,ne fillim e pata te veshtire me kete punen e te qenit shqiptar.vitin e pare te universitetit e bera ne varese,nje qytet afer zvicres,ku tetedhjete perqind e njerezve jane te Lega Nord,ata qe jetojne ne itali e dine c'eshte.gjithmone jam prezantuar si shqiptar e kjo me krijonte shume probleme per shkak te opinionit qe ata kane mbi ne.tani jam ne nje qytet tjeter,nje qytet studentor ku atmosfera eshte shume ndryshe.
Une e mondoj keshtu:n.q.s.X,Y,italian,grek,etj etj ka problem faktin qe une jam shqiptar,para se gjithash eshte injorant e driteshkurter,qe bazohet ne skemat identifikuese qe i servir media.Nje person para se ti perkase nje kombi,nje krahine a qyteti i perket vetvetes dhe familjes.kjo do te thote qe njerezit jane te ndryshem,pra para se te kete kombe te ndryshem ka individe te ndryshem.kaq