Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

loaded

Primus registratum
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Nazho ...here tjeter kur te pyesin:"Po ti nga je?"...I thuj:Jam çeçen...Mos i thuj qe jam shqiptar se ata si ti na flliqin rracen ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

...edhe u trondita une kur m'tha nji femer "ma che, gli albanesi non sono neri?!!!"...

romeo

Forumium maestatis

kurse mua njeher nje vajze me pyeti nese vajzat shqiptare dalin me fytyre te mbuluar(sepse ne nje liber kishte lexuar se 70% e popullsise shqiptare eshte myslimane. /pf/images/graemlins/frown.gif

Blendi

Primus registratum

Po kur mbasi ka kaluar nje nate "Tironce" ta bie kafen duke thene "Qenka e vertete ajo qe thone per Shqiptaret"
A ka me krenari kombetare se aq?? Bravo cuna se na ndritet faqen!!!

uji ftohte

Primus registratum

mm-he mesa po shikoj une ketu do te plasi sherri ketu :smash: :smash: :smash: , o shqipetare po s'ka lezet qe te zihemi tani ca beni, kjo eshte thjeshte nje teme diskutimi, apo jo??? m-he kujt i thuaj thuaj................???

...be real, do not be fake...!!!

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ah, mizerje popull, po na shani sa te mundni, eh...po pse mo, vetem vlonjat-mavrite bejne gafa?
Kesaj i thone: Hodha Otranton, te ****sha skafin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ejjjjjjjjjj you got it right baby??????? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jula

Primus registratum

Shqiperia eshte nje vend i zakonshem, me nje natyre te ashper dhe me qytete te shemtuara arkitektonikisht dhe ekologjikisht.
Shqipetaret (femra e meshkuj) jane mesatarisht te shkurter dhe me tipare jo shume harmonike.
Intelektualisht medioker dhe tmerresisht moraliste.

Krenimi s'ka asnje kuptim obiektiv (nuk gjykoj dot ndjenjat), kurse mohimi i atdheut eshte krejt si sindroma e strucit...

Dajaku

Primus registratum

Jo ofendime ketu...rregullo fjalorin dhe tonin..

jula

Primus registratum

Kur nje shqiptar arrin te flase me keto tone pseudopatriotizmi, them se nje amerikan ka plotesisht te drejte te ndihet te pakten Perendi...
Mbushni gojen me pallavrat tuaja, une me te miat, po nuk shoh atdhedashuri ne gerthimat qe duan thjesht te bindin veten per dicka jo reale.
Mos u merzisni, keni shoke plot, praktikisht gjithe Ballkani eshte i bindur se ka pikuar direkt nga qielli!

Pershendetje, nuk me intereson shume si diskutim, keshtu qe s'kam nder mend te shaj/shahem per budalleqe. /pf/images/graemlins/smile.gif

Neptune's Daughter

Primus registratum

Ndoshta genjejme se jemi te detyruar, po te genjesh sepse mendon se nje femer do mendoje me mire per ty vetem se nuk je shqiptar, kjo per mua eshte absurde

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Ajo qe thote xingaro eshte shume praktike ne fakt. Se e keni parasysh si u thone kalamaqve greket apo italianet???
-Haje buken shpejt se erdhi shqiptari....

Kjo eshte per te qare..... [/qb]
Lara Croft! Te permendesh ndonje popull qe ka me te vertete kultur te hajrit ok. Por sa per grekerit, i krahasoj me arixhinjt qe rrinin ne kohen e Enverit buze lumenjeve

jula

Primus registratum

Se i pelqen Virgilio dh urren Aristotelin, prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara e kish me te qeshur, ne fakt me te qeshur e kishim te gjithe, po na doli situata nga duart.

Keshille per ata qe deklarohen italiane: Mos beni nje gafe te tille ne Europen Qendrore, eh...

Erison700

Forumium maestatis

Ne Gjermani...
Nje djal shqiptar prezantohet me nje vajze gjermane si italian duke i thene qe ai quhet Gianarben dhe ajo quhet Anja.Vajza gjermane si shum moderne qe eshte e fton shqiptarin te kalojn naten se bashku.Ne mengjeskur zgjohen, vajza fillon nga komplimentet:
" Uauu.Kalova nje nate mrekullueshme me ty.Kisha degjuar nga shoqja ime qe italianet jane hamshora ne krevat. Dhe ajo e ka te dashurin italian".
Dhe djali e pyet se si quhet ai dhe vajza pergjigjet: E quajne Gianilirjan

personazh

Valoris scriptorum

jula vallaj ato qe shkrujte jane mese te verteta, megjithse ta kesh hunen perpjete nuk eshte gje e keqe....te "Il proffesore matto" thoshte ai bubi: <devi darti sempre delle arie>.

uji ftohte

Primus registratum

hee heeeeeeeeeeey that's heavy!!!
ok, por ja po u them une qe ketu ne angli eshte krejt ndryshe, se nje i huaj/shqipetare s'ka nevoj te prezantohesh si f****** italian or whatever, you just tell 'em that you are a foreigner 'coz all these english-chickz need is a good time, ya heard me????????????

...be real, do not be fake!!!

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] hee heeeeeeeeeeey that's heavy!!!
ok, por ja po u them une qe ketu ne angli eshte krejt ndryshe, se nje i huaj/shqipetare s'ka nevoj te prezantohesh si f****** italian or whatever, you just tell 'em that you are a foreigner 'coz all these english-chickz need is a good time, ya heard me????????????

...be real, do not be fake!!! [/qb]
ehe, provo thuaj qe je albanian njehere te shohesh si ja fusin vrapit sic u ndodhi ca shokeve t emi wekkendin qe kaloi. Sa here thonin qe jane grek apo italian u ecte kapshin peshk anglez, sa e ndrruan pllaken ne versionin origjinal fap vrapit anglezkat.

Cmon behu real. :rolleyes:

uji ftohte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Fillimisht postuar nga uji ftohte:
[qb] hee heeeeeeeeeeey that's heavy!!!

...be real, do not be fake!!! [/qb]
ehe, provo thuaj qe je albanian njehere te shohesh si ja fusin vrapit sic u ndodhi ca shokeve t emi wekkendin qe kaloi. Sa here thonin qe jane grek apo italian u ecte kapshin peshk anglez, sa e ndrruan pllaken ne versionin origjinal fap vrapit anglezkat.

Cmon behu real. :rolleyes: [/qb]
hee heeeeeeeeey, my girl is takin' over!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
ok, honey I'm a tell u somethin', e para varet se ca shqipetaesh kane qene ata shoket e tu
help.gif
e dashur dhe pastay ku ka anglezka aty ne london, te themi ndonje indianke ajde se meremi vesh por jo anglezka, dhe e dyta une nuk e di si eshte per anglezka aty ne londer, por ketej jashte londre ouuuuuuuuu mammy it's easy :thumbsup: , u feel me now, 4 show baby-girl...!!!!!!!!!!!!!!!!!! one love

uji ftohte

Primus registratum

m-he I think is workin' out, what do ya homiez think of...........???

Ela_001

Primus registratum

KEta shoket e mi jane njerez normale pa brire, pastajk Londra 7 milion, kryeqytet i UK dhe nuk na paska anglezka, vaj medet.

uji ftohte

Primus registratum

aaaaaaa haaaaaaaa that's my girl takin' over again, I respect that!!! ok baby, me qa na thua per popullsine, une po them se me shume se 60% jane zesacka dhe indiancka u feel me now, dhe pastay te kapesh njeangleze te vertet, u gotta know how 2 play that sh**, no matter where ya come from!!!
u feel me now???