Ziveli albancima, jasam scadarliju iz scadru...... pozdrav sve srbima i albancima samo sa mir !
Ziveli albancima, jasam scadarliju iz scadru...... pozdrav sve srbima i albancima samo sa mir !
jam shqiptar....jam shkodran nga shkodra...por midis serbve dhe shqiptareve..kte te fundit..se kuptoj mire...
si e perktheva..apo ja kam fut kot?
jam shqiptar....jam shkodran nga shkodra...por midis serbve dhe shqiptareve..kte te fundit..se kuptoj mire...
si e perktheva..apo ja kam fut kot?
E kam idene shume mire..po as ti ske te drejte te na ndalosh te flasim
nese ndihesh e prekur....sta kam fajin une.....meqenese eshte tema jite..mbaje me shendet..yll fare si teme.
ja qifsha ropt atij qe flet ne serbisht duke filluar qe nga tashi e deri sa te jem ne kete forum
serbet na kane shkerdhy ropt e familjes me 1999 dhe ju flisni serbisht
ah ju qifsha ate zonje
dr love dhe ti scardasko,mos flisni ne serbisht
po ca te dogji?Te kam thon edhe nje here..mos merr kot si pushka jevgut.
Te dish gjuhe te huaja eshte kulture..o injorant
Nqs ty te kan shk......robt e familjes..mua s'me intereson..mu s'me kam bo gjo.
Ti mu ate pune s'ma ben dot as me sy..e jo me te me afrohesh
Ik..ore cun..se ke probleme me personalitetin..edhe mos me kerko falje prap..kur ta kuptosh gabimin..kesaj rradhe e dhive fare...mjer ti per ment e tua..
po ca te dogji?
une nuk te shajta ty por mua nuk me kane bere gje serbet por shokeve te mi po.
Prandaj,kosovare shqiptare-jemi 1
ti nuk e di se cfare te ka bere serbi -kosovareve
une nuk kam probleme fare,te thashe qe jam radikal,ekstremist dhe rregullat e albforumit,ne gjuhet qe duhet te flitet jane anglisht dhe shqip
te lutem zbato rregullat
E.di ti ca i bejne kosovaret shqipetareve jashte shtetit.??.nuk e di.
Une nuk shkruajta..thjeshte u mundova te perktheja ca fjale...
Po ajo qe the per mua ishte ofenduese.....
Nejse.mos ja bastardojme me temen shoqes.tende..sa per dijeni...ajo eshte gjuha e babit tim..dhe e dua..pavarsisht..se nuk e di plotesisht..sepse kam nene shqiptare.
po reo ti bisha,qetsohu dhe mos ke ik gje nga kopshi zoologjik?
ehh nga je me origjine ti?E.di ti ca i bejne kosovaret shqipetareve jashte shtetit.??.nuk e di.
Une nuk shkruajta..thjeshte u mundova te perktheja ca fjale...
Po ajo qe the per mua ishte ofenduese.....
Nejse.mos ja bastardojme me temen shoqes.tende..sa per dijeni...ajo eshte gjuha e babit tim..dhe e dua..pavarsisht..se nuk e di plotesisht..sepse kam nene shqiptare.
ke gjuhe serbe?
se po e ndiqja debatin me vemendje por tani gjuha nene qenka sebrishtja?
po re
ehh nga je me origjine ti?
ti qenke serbeJam nga Shqiperia..boll me kaq..
ti qenke serbe