Nje thenie me vlere per dashurine!

Hektor12

Locus omnem
11377098_881729608565648_7738557052894482702_n.jpg

SNAP

Papirus rex
Bota është plot me sy të bukur, por sytë që te shohin me sinqeritet dhe dashuri janë të pakët.

SNAP

Papirus rex
Kurre mos u nxitoni per te gjetur nje partner, nuk eshte me rendesi koha, por kush eshte personi. Kur vitet kalojne do te harroni kohen kur jeni njohur, por kurre nuk do te harroni me ke jeni duke jetuar.

SNAP

Papirus rex
Ndjenjat e njerëzore më bëjnë të qesh. Njerëzit duan të qëndrojnë me personin që duan, por refuzojnë ta pranojnë këtë haptazi. Disa druhen të tregojnë edhe shenjën më të vogël të simpatisë për shkak të frikës; frikë se ndjenjat e tyre nuk mund të njihen apo edhe më keq, të mos pranohen. Ajo ç'ka më bën më tepër përshtypje rreth "gjëegjëzës njerëzore" është përpjekja e tyre e vazhdueshme për t'u lidhur me objektin e dashurisë, edhe nëse kjo i vret ngadalë brenda tyre.
| S. Freud |

SNAP

Papirus rex
Asnjeher nuk e kuptojme rendesine e nje momenti..derisa ai kthehet ne nje kujtim.''
|A Walk To Remember|

SNAP

Papirus rex
Ndodh shpesh te jesh i deshperuar, Dhe shpesh te heshtesh tek nje gote, T'i flasesh gotes neper duar,
"Sa pak te mira ka kjo bote" ....!!
| Dritero Agolli |

SNAP

Papirus rex
Lakmia i ka helmuar shpirtrat e njerëzve, e ka barrikaduar botën me urrejtje, na ka marshuar në mjerim dhe gjakderdhje. Ne kemi zhvilluar shpejtësi, por e kemi lënë vetveten të mbyllur. Makineritë e begatshme na kanë lënë në hall. Dituria na ka bërë cinikë. Shkathtësia, të ashpër e të këqinj. Mendojmë shumë e ndjejmë shumë pak. Më shumë se makineri na duhet njerëzi. Më shumë se shkathtësi na duhet mirësi dhe butësi. Pa këto kualitete, jeta do të jetë e dhunshme dhe gjithçka do të humbet.

SNAP

Papirus rex
Eshte mrekulli te perpiqesh me bindje, te perqafosh jeten dhe ta jetosh me pasion. Te humbesh me klas dhe te fitosh me guxim. Sepse bota i perket atij qe guxon...

[Charlie Chaplin]

SNAP

Papirus rex
Mos kerko dashurine te syte se ato shohin mijera dashuri kerkoje ke zemra se aty nuk hyn njeri:p

SNAP

Papirus rex
Gjysma e bukurise se njeriut eshte fjala e mire, prandaj flisni embel se nuk kushton asgje

SNAP

Papirus rex
Disa perdorin bukurine per te fituar nje zemer... Por harrojne qe zemra fitohet me zemer:wub::dashuri::llastica: