hehe kesaj po qe ja kam frikenKur duam dikë për virtytet e tij, nuk është dicka e vecantë, por kur fillojmë ta duam për mangësitë, atëherë kjo është dashuri
hahahahah keep it simple ... just free your mind and leave your heart to decide ....hehe kesaj po qe ja kam friken
Ne fakt po ... ja dalin po si thua ti duke bere shoping e humbasin mendjen .... hahahahPastaj asgje. Ajo fshiu lotët, doli para pasqyres, i vendosi nje make-up te rende fytyres. E kombinoi ate me nje buzeqeshje hakmarrese dhe doli jashte sikur asgje te mos kishte ndodhur.
-Po si ia doli?
-Heh, si ia doli? Ajo eshte femer, dhe femrat gjithmone ia dalin
loool..dhe mundetNe fakt po ... ja dalin po si thua ti duke bere shoping e humbasin mendjen .... hahahah
Mendoj une qe ishte zgjedhja me normale sic e shof une ... por ka edhe ratse te tjera qe jane edhe me ekstreme per inat te dikujt ikin ne krahet e tjeter kujt ...loool..dhe mundet
aww...me degjo ateher pa me thuaj pak ..po per ata meshkuj qe skan nevoje ti japin fund nje lidhje sps nisin 2-3 ne linjeMendoj une qe ishte zgjedhja me normale sic e shof une ... por ka edhe ratse te tjera qe jane edhe me ekstreme per inat te dikujt ikin ne krahet e tjeter kujt ...
ehhh ne fakt ajo eshte per te dyja ... por une po te them cka besoj dhe besimi eshte i dyti ne rradhe , e para eshte ajo cka duam ...aww...me degjo ateher pa me thuaj pak ..po per ata meshkuj qe skan nevoje ti japin fund nje lidhje sps nisin 2-3 ne linje
Prandaj them edhe ate ... me kembe ne toke ... mjafton qe te kuptojme dhe besojme te duam veteveten ne rradhe te pare pastaj te duam te tjeret dhe te na duan ...pa pra jane relative gjerat ...
ehe...thami..., e treta verteta!
do pasuroja, ne emer tsipershkrueses dhe gjithatyre qe jan marr me perkufizimin e dashnis, ato qe permend sipershkruesja dhe do thosha: provoj te 3 munsit, qe permend sipershkruesja, dhe zgjidh ate qe tpelqe- kshu marrin fund problemet me dashnin