Nje thenie me vlere per dashurine!

mirdita

Papirus rex
Une e pranoj dhe besoj ashtu si ty se per shkaqe te ndryshme ne dashuri te lendohet zemra shume. Por nje fakt ngushellues eshte se te dy e perjetojne njelloj. Kur gezojne, gezojne te dy, dhe kur kane probleme vuajne dhe lendohen te dy njelloj. Asnjeri nuk jep me shume se tjetri dhe asnjeri nuk merr me shume se tjetri ne dashuri. Shume here nje lendim e shkakton keqkuptimi por heret a vone gjerat qartesohen dhe lendimi largohet. Edhe ne shoqeri ku dashuria eshte shoqerore ka raste qe lendohesh por me qellim askush nuk ia do te keqen tjetrit. Une kete besoj.
Sa per mendimin tim esht vetem mendimi im un mendoj se nuk e perjetojn te dy njelloj koto gjerat qe i ke then ti

mirdita

Papirus rex
Te ndryshosh mendim eshte njerezore dhe askush s'e pengon dike qe t'i shikoje e t'i mendoje gjerat ashtu sic ai/ajo me mire mendon. Rendesi ka te mendosh te duhuren dhe te verteten se duke patur nje mendim te sakte do te kesh edhe nje perfundim te mire te veprimeve qe ben. Romeo u lendua qe Xhulieta kishte vrare veten dhe vrau dhe ai veten. Xhulieta u zgjua dhe u lendua se Romeo kishte vrare veten dhe vrau dhe ajo veten. U lenduan duke keqkuptuar dhe per fat te keq te tyre e humben njeri-tjetrin. Por dashuria e tyre kujtohet si me e famshmja. Dhe njerezit dashurojne edhe me shume duke e ditur se ka probleme ne dashuri sepse pa lendime as qe do te quhej dashuri. Kjo eshte dashuria dhe Zoti s'mund te krijonte dicka te paplote. Edhe keshtu sic eshte ajo eshte e persosur.
mendoj se djal si romeo esht veshtir te gjesh

joetisti_

Locus omnem
"Dashuria eshte rruge me nje drejtim: nis nga ty drejt te tjereve.
Nese mendon te mbash per vete dicka apo dike

edhe per nje cast, dashuria te vdes nder gishta."