Nje thenie me vlere per dashurine!

joetisti_

Locus omnem
Po mos te te kete detyruar asnjehere dashuria te beje nje cmenduri te vogel te pakten, do te thote se s'ke dashuruar kurre.

Hektor12

Locus omnem
Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…Ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër.

Hektor12

Locus omnem
Nuk është zgjidhje të ulërish ngado që më ke harruar… Në momentin kur ti nuk do të flasësh më për mua atëherë ka ndodhur në të vërtetë.

Hektor12

Locus omnem
E ndjeja stomakun te me lekundej si nje varke ne det me dallge. Isha keq fare, ndjehesha i padobishëm, me i trishtuar. Isha dashuruar me ate.

Hektor12

Locus omnem
Unë mundohem ti dua të tjerët , por është e vështirë , sepse shumica e njerëzve nuk janë mësuar me të mirën . Kështu që , meqë nuk dinë ta japin , nuk dinë as ta marrin.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ne fakt asgje nuk mund te humbase perderisa kujtimi jeton akoma ...
aw..kujtimet ..'kujtime' mbeten por duhet qe te jetojme te ardhmen!
Po njeriu eshte gatuar i tille sado qe te mundohet te behet'i keq' perseri jemi 'HUMANE' e kthejme e jemi zemer bute..ec ect

Hektor12

Locus omnem
aw..kujtimet ..'kujtime' mbeten por duhet qe te jetojme te ardhmen!
Po njeriu eshte gatuar i tille sado qe te mundohet te behet'i keq' perseri jemi 'HUMANE' e kthejme e jemi zemer bute..ec ect
Humane jemi por qenia jo humane ska te beje me humbjen e kujtimit ... nese ai humbet do te thote qe asnjehere ske ndjere me te vertete

Hektor12

Locus omnem
Unë jam në shtëpinë time.
Ti në shtëpinë tënde.
Epo, njëri nga ne është në vendin e gabuar

Hektor12

Locus omnem
-Cfarë është dashuria për ty?
-Të mos hequrit dorë asnjëherë,edhe kur bota po shembet përpara syve të tu.

Hektor12

Locus omnem
Ka diferencë të madhe midis pëlqimit dhe dashurisë.. Nëse të pëlqen një lule e keput menjëherë, ndersa kur e do e ‘ujit’ dhe përkujdesesh për të gjithmonë..

Hektor12

Locus omnem
Nuk ke për të pasur kurrë një mundësi të dytë për të krijuar përshtypjen e parë dhe mos harro… se vetëm përshtypja e parë mund të të japë mundësinë e dytë

Hektor12

Locus omnem
Kur duam dikë për virtytet e tij, nuk është dicka e vecantë, por kur fillojmë ta duam për mangësitë, atëherë kjo është dashuri