Nje emer per picerine time.

sweet eda

Primus registratum
Re: Nje emer per picerine time.

meqenese do e hapesh picerine ne Elbasan, per mendimin tim:

miresevini ne picerine:"elba"

Isabelle

Valoris scriptorum

Me kete rast shyqyr qe spo e hapka ne Kurvelesh.

/pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifte rafte e mira ty ku te shko menja

se mos n'a a hapi ne karbunar moj e shkrete /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ti dike ate kengen e Karbunares me duket mua /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ho mi c'thote Ralfi ? Boji te fala nga un' kur t'vij' rasti dhe thuji ti uli icik ato cmimet trasteve se la nom /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ua pse qeshni moj, "elba " eshte goxha emer /pf/images/graemlins/laugh.gif,po t'a hapte ne kurvelesh, do thoja"leshka" /pf/images/graemlins/devil.gif, ose po t'a hapte ne karbunar do thoja"nari" /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ti dike ate kengen e Karbunares me duket mua /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ho mi c'thote Ralfi ? Boji te fala nga un' kur t'vij' rasti dhe thuji ti uli icik ato cmimet trasteve se la nom /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aaaaaa kenga ka lezet ku knohen n'korr /pf/images/graemlins/lol.gif
kur gjithe grupi thekson fillimin e fjales /pf/images/graemlins/lol.gif

Ralfin nuk e kom taku akoma in person /pf/images/graemlins/rolleyes.gif po e di ate shprehjen ti? "po e pashe, po i them" /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

helene edhe une bashkohem me mendimin e zabelles per Ralfin.....edhe "elba" ka goxha kuptim sinqerisht , te jem une si ky hapesi i temes, kshu ja vendos emrin lokalit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ajatollah

Primus registratum

Elba quhet nje piceri ne Durres,megjithate ju falenderoj sinqerisht per shkrimet tuaja.

alinos

Forumium maestatis

une nuk di te kete piceri me emrin "piceria ime" ne Elbasan apo e ke per ate qe eshte njit me pastrimin kimik dhe qe e ka e me theks siper?!

Pica Gjemi, Donald, Franko, Brothers, Felini, kam harru nonji?!

Nejse

Sofra e Shtruar

do te sugjeroja une /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

mostro

Putraku

Pica e gjyshes time...

he si te duket?ky emer eshte shume i ngrohte dhe shume familjar..
ene vej gjyshen me bo pite ne petlla.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po mir mo malukat, kaq t'perparume e paske pas gjyshen tina, qe paska dit qy ather me bo pica? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nc, nc, nc, nc sec ka i gjo se s'm'shko ktuna. Shifna pas ca hetimesh tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Piceria mund t'ia marre emrin edhe nanji prej picave, p.sh., mu do m'pelqente Piceri "Kapriciosa" (medemek ktu robve qe kon teka per t'honger iu plotsohen, kuptohet gjer n'momentin kur kamarieri nuk xefet duke ju dhon ktyne me honger ca shqelma /pf/images/graemlins/laugh.gif.) </font>

mostro

Putraku

gjyshja ime eee?petullat me brime ne mes qe ka pas bo gjyshja ime dmth qy i bo dhe akoma,si ka pas bo kush ne at krahin..u mate per ksilloj gjojnash..
masnej ka pas bo dhe nji pic qe te hiqte petllen vedit..dmth pic i them una se ai ishte nje byrek i modh me lakra te jeshilta...te lepjshe thonjte..
po dhe menimin tat e meshtes sepse una jo vetem qe jom kapricoz por kapricozi kam dhe mbiemrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">U qyqa, ti e kishe llafin per pic vegjetariane pa djath mo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif. Po ti fol ere cun, se u bona kshu /pf/images/graemlins/blush.gif ka inoti. Jo per gjo, po ke prrallat qe m'tregojshin kur kerciste soba me dru gjyshja ime dilte kuzhiniere si shpirt, alta kualita me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ere, pse me ene ti kapriçoz pri natyret e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ej, o kapriçozo, ej... he mo ktheje koken se vetem per oren do t'pys, per kok t'gjyshes /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif.
</font>

mostro

Putraku

kush una ee??per kok te gjyshes tate qe s'kom ore me vete..

une nji pyetje kisha per ket picajolin qe do me hap piceri ne elbason..
si e ke emrin ti ere?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Me siguri Kater Stinet them una /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

mostro

Putraku

jo mi jo do e ket iman bajalldi /pf/images/graemlins/laugh.gif
shkurt patellxhan i mushun