Vis Elbasani
Forumium praecox
Re: Nice-Idiot apo Gjeni?
Nafije, Nice shtyu njerezit te dilnin nga "erresira e pafund" (endless dark) ku ata jetonin/jetojne. Stili dhe gjuha e tij ishin te tille qe edhe pas njeqind e ca vjetesh Nice te ben te thellohesh dhe te veshtrosh cektesine apo thellesine tende...
Nafije, Nice shtyu njerezit te dilnin nga "erresira e pafund" (endless dark) ku ata jetonin/jetojne. Stili dhe gjuha e tij ishin te tille qe edhe pas njeqind e ca vjetesh Nice te ben te thellohesh dhe te veshtrosh cektesine apo thellesine tende...
....ty me plak te paska ik truni mas nices...une per vete se kam lexuar ndonjer nicen dhe skam nevoje te lexoje se cthote nice per te kuptuar se kush jam une.......ti qe ben paralelizma me realitetin tani e me llumin para njeqind vjetesh ke nevoje te kesh principet e tua se me loq.. e nices ske per te shku ne asnje vend.dhe pastaj mundohu te mos jesh i ceket e shtrydhe icik trunin se cdo te thote gjeni idiot....
,kush te jep te drejten ty t'me nezesh driten?!
!)nuk aprovon:aforizmat e tij rreth tyre me duken shum traplliqe . (Tek ky kamp mund ta quj 'Djot fare...