Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

rovena

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

Duket se prej ka jam nga nick name im ....
Qe jam shume krenare qe jam shkodrane..

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga yllshkodrane:
[qb]Duket se prej ka jam nga nick name im ....
..[/qb]
Po nga nick-u,ateher ti je nga bilishti,por ndoshta origjinen e ke nga himara!!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Post Scripter

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shiroksi:
Tiranen e ka ba qytet Mbreti Zog. /pf/images/graemlins/smile.gif mos harro qe deri ne 1920 Tirana ishte nji katund me Lanen qe i kalonte perbri. Me vone me zhvendosjen e tregtarve SHKODRAN e atyne DURRSAKE ne Tirane,ajo filloj te merrte pamjen e nji qyteti. Me ardhjen e atij PEDERASTIT TUEJ n'fuqi erdhen ne Tirane edhe Gjirokastritet, njashtu sic kane ardh tesh Tropojant e me rradhe. Por KURRE mos t'ju shkojn mendja se jeni kryeqytetas :smash: [/QB]
Ve bast se po te ishe nga Puka do ta kishe nisur postimin kesisoj: Me vone me zhvendosjen e tregtareve pukjane dhe atyre lezhiane ne Tirane ajo mori pamjen e nji qyteti.

Nqs do ishe nga Matii do ta zevendesoje Puken me Burrelin, dhe nqs do te ishe nga Kavaja heroike (prej nga i bie te kete qene Enver Hoxha i cili sipas teje ishte pederast), do ta kishe filluar me Kavajen. Shiroka, shko hap ca libra, ose shko bej ate qe ke bere tere jeten; kap peshq me elektrik.

blackpimp

Primus registratum

Jam nga Prishtina..

hmm interesant ky posti lidhje me Puken, une nuk jam nga Puka.. mirpo mbiemrin e kam PUKA dhe do te deshiroja shume ta vizitoje ate vend ne shqiperi mirpo nuk e dij se kur do t'me plotesohet deshira.

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]mirseerdhe!

ke shkodran me thase, kan me t'ardh te hunda! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek:
Edhe kte e the e?

Veç mos shkosha ne Shkoder se tash po ta baj lindjen Veleçik

Le_Routard

Forumium maestatis

Pershendetje Prishtinasve! /pf/images/graemlins/smile.gif

A e keni pa gjo, e e njifni, Duan?

Ka humbur se bashku me dikun e vjeter te forumit me duket /pf/images/graemlins/frown.gif

Post Scripter

Primus registratum

Pershendetje mysafireve nga Prishtina.
A e njihni kosovarin qe ne AF e vjeter hynte me nick Wolfenstein?

Guest

Jam nga Tirana (babai lindur ne Tirane, une gjithashtu).
Shi bie në Tiranë
Dhe shpirti ynë fluturon mbi Dajt
Vetja ime treti rrugëve të k'tij qyteti
...shi bie në Tiranë
Zemra ime mbeti rrugëve të k'tij qyteti
...shi bie në Tiranë

Nga ana e tim Ati jam me origjine nga Dibra e Madhe. E kam ender te shkoj ta vizitoj, te shoh vendin ku eshte lindur gjyshi im dhe te vendos lule ne varret e parardhesve te mi.
Nga nena jam me origjine nga Luzati i Tepelenes. Kur kam kaluar njehere prane ujit te ftohte me jane mbushur syte me lot nga bukuria e atij vendi.

edda

Primus registratum

atje ku grate pjellin çdo vit ne ku burrat gerricen me jevgat prej anej vij ne une (Elbasani i bukur :rockband: )

Demetrio Scutari

Primus registratum

Unë jam një albanolog italian, banoj pothuaj 23 vite në Reggio Emilia, por gjatë fëmijërisë jetova në shumë qytete (pothuaj gjithmonë në veriun e Italisë) për shkak të punës të babait tim.

Ju përshëndes të gjithë.

Demetrio.

Prozator

Primus registratum

Tirona

PS. E kom pa unë Duan. Dhe meqi isha me te kur ajo po hate darkë, i mora i çikë nga lazanja e saj me spinoq. Qe e shijshme, me thonë të drejtën.

albscutar

Primus registratum

Shkodran mar ta marrsha :thumbsup:

Karajfilat qe ka shkodra medet sa t'bukur jane... :rockband: