Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

shalom

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

Nga Vlora, porta e parajses dhe e ferrit ne Shqiperi:)!

VVVVVV VVVVVV LLLLL
VVVVV VVVVV LLLLL
VVVV VVVV LLLLL
VVV VVV LLLLL
VVV VVV LLLLL
VV VV LLLLLLLLLLL
VV LLLLLLLLLLL

B

Primus registratum

Leonardi me vagabondi i forumit eshte nga MIRDITA Zemra e Shqiperise. :thumbsup:
Vetem emri qe ka qyteti im,te gjitha ata qe kane shkruajtur per veten e tyre do ta kene zili.
Ja hanksha zemren asaj Mirdite qe Mirdita ka per te ngel gjithmone. :rockband: :rockband:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga GLAMOR:
[qb]KORCA[/qb]
Lagjja?
Ditlindja?
Gjithmone nese nuk ke frike ti tregosh.Ne korcaret ne AF numurohemi me gishta prandaj pyes.

Post Scripter

Primus registratum

Une jam le dhe rrit ne Tirane por e kam te forte ndjenjen e perkatesise gjirokastrite. Po ne jemi lob ne Tirane. Fundja Tirana eshte qytet i ndertuar sipas parimit te SHBA: pak nga te gjitha. Por nese ne USA mbizoterojne irlandezet apo dhe italianet, ne Tirane dominojne gjirokastritet dhe korcaret. Sa per ata qe hiqen sikur kane jetu brez pas brezi m'tirone, me vjen te qesh se me kujtohen ata filmat me fiset indiane lekurekuqe.

roberto

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Altaf:
[qb]Në kohën e babait tim ishte një e thënë.
Në vend të parë eshtë Tirana
Në vent të dytë, të tretë, të katërt, të pestë, të gjashtë, të shtatë ska asnjë.
Në vend të tetë është Durrësi
Në vend të nëntë është Vlora etj.

Çfarë tjetër do?[/qb]
Ne kohen e babit tat Tirana ka qene nje fshat ne mes te shqiperise me nje xhami te madhe ne mes dhe plera.
Sot Tiarana eshte po nje fashat i madh me ca ndertesa te shemtuara dhe ndryshimi i vogel eshte se plerat jane zgjeruar kaq shume sa e kalojne Dajtin.

doris

Primus registratum

une jam nga tirana,
po mu ba shume qejfi qe ketu gjeta shume shkodrane, meqe jam vete mbese shkodre.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga doris:
[qb]une jam nga tirana,
po mu ba shume qejfi qe ketu gjeta shume shkodrane, meqe jam vete mbese shkodre.[/qb]
mirseerdhe!

ke shkodran me thase, kan me t'ardh te hunda! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Leonardi:
[qb]Leonardi me vagabondi i forumit eshte nga MIRDITA Zemra e Shqiperise. :thumbsup:
Vetem emri qe ka qyteti im,te gjitha ata qe kane shkruajtur per veten e tyre do ta kene zili.
Ja hanksha zemren asaj Mirdite qe Mirdita ka per te ngel gjithmone. :rockband: :rockband: [/qb]
:thumbsup:

naqja

Primus registratum

shkdran bre burr.shkodra jone heroike me partine demokratike. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: