Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

Ema

Goddes
Re: Nga cili qytet jeni?

Bashkimi ben fuqine /pf/images/graemlins/smile.gif

Prizreni

Primus registratum

Or ADMIR i zi, Po a nuk gjete ndonje harte tjeter,ore zoteri?Aty nuk figuron qyteti im qe ka mbi 200 000 banore,Aty nuk figurojne kufijte e Kosoves tone,qe ne qdo harte te Evropes gjithmone Kosova ka qene me Kufinjet e saje,TURP te keshe!Prizreni ka egzistuar ne te gjitha hartat qe nga ajo e shekullit te pare te Ptolomeut e deri me sot.
Me qe po dalim nje qik nga tema, Kjo harte deshmon qe ju kurr nuk keni mesuar dhe nuk keni ditur asgje per Kosoven,vetem keni degjuar qe egziston Kosova diku ne Jugosllavi,por ti nuk ke faj fajin e ka patur regjimi i Enver-shke****s,sepse ai e pate shite ate.
Prandaj mos harroni se edhe Prizreni eshte i yni sikur qe eshte Shkodra,Elbasani,Vlora e te tjere qytete.Pershendetje.

Admir

Forumium maestatis

Dardania. Nuk me behet te te ofendoj gjithashtu vetem nisur nga emri qe mban, plus nuk eshte ne natyren time te ul njerezit. Kjo teme eshte hapur duke iu pergjigjur nje kurioziteti qe kisha dhe kam akoma. Kurre nuk do te me shkonte ne mendje te percmoja apo ulja vlerat e Prizrenit, Prishtines, Gjakoves, Tetoves apo te ndonje qyteti tjeter qe banohet nga Shqiptare. Nuk e perfshiva ne harte ngaqe ne kete forum NUK hyne shume njerez nga Kosova, Maqedonia, apo Mali i Zi. Gjithsesi, nuk e meritoj te me drejtohesh ne ate menyre. Te tjerat cfare shkruan jane gjepura, dhe trillime qe as nuk i kam menduar ndonjehere, e jo me ti bej. Me vjen keq se perse gjithmone lindin mosmarreveshje dhe konflikte ndermjet Shqiptareve.

bengu

Primus registratum

Dardania...
Une po e shoh Prizrenin ne ate harten aty. Edhepse nuk eshte i shenuar, Prizreni eshte aty, edhe Prizreni edhe Kumanova ime.
Te pershendes!

bebi

Primus registratum

shkodraneee /pf/images/graemlins/tongue.gif
demek se nuk e keni dite /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

une jam nga serbija /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

roland

Primus registratum

:smash:
e di cke ti proto
"get to fuck out of there" meqenese je serb ose kerkon te jesh.
ketu flet
BERATI

NEVER-SAY-NEVER

sleyter

Primus registratum

SHKODRANE PURO
JA MARSHA TAN LIGAT VAJZAVE SHKODRANE(VI AMO DA MORIRE)

ALWAYS FOREVER X SEMPRE SHKODERLOCJA JEME

Guest

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] :smash:
e di cke ti proto
"get to fuck out of there" meqenese je serb ose kerkon te jesh.
ketu flet
BERATI

NEVER-SAY-NEVER[/qb]
ore budall nga na dole kaq i mencur ti more pastaj une shaka po beja se e di une qe ka dhe manjake si puna jote ne kte bote hehehhee