Nga cili qytet jeni?

Nga cili qytet jeni?

Forumista,

Do te ishte me shume interes te njihnim me teper njeri-tjetrin. Nje nga kuriozitetet e shumta qe kemi, ka te beje me qytetin nga jemi ne Shqiperi. Jepni nje pershkrim te shkurter ju lutem, dhe cfare ju ben krenar ne te qenit Shqiptar, dhe banor i atij qyteti.

Admiri,

P.S Personalisht jam nga LEZHA. :thumbsup:

albania.gif

assassino26

Primus registratum
Re: Nga cili qytet jeni?

Fillimisht postuar nga roberto:
[qb]
Fillimisht postuar nga Altaf:
[qb]Në kohën e babait tim ishte një e thënë.
Në vend të parë eshtë Tirana
Në vent të dytë, të tretë, të katërt, të pestë, të gjashtë, të shtatë ska asnjë.
Në vend të tetë është Durrësi
Në vend të nëntë është Vlora etj.

Çfarë tjetër do?[/qb]
Ne kohen e babit tat Tirana ka qene nje fshat ne mes te shqiperise me nje xhami te madhe ne mes dhe plera.
Sot Tiarana eshte po nje fashat i madh me ca ndertesa te shemtuara dhe ndryshimi i vogel eshte se plerat jane zgjeruar kaq shume sa e kalojne Dajtin.[/qb]
Po mer bab ashu tha edhe dhelpna kur se kapte dot rrushin...,pranej ska njel kuc e mac pa ardh ne Tirane nga gjithe Shqipria se i paskeni qe plerat,mo shum refugjate kan ardh ne Tirane se kan shku jashte shtetit mor bab po ju kshu jeni aty ku hani aty beshtyni edhe me ner aty dh...
Ju bofte mire se mire e keni,e sa per ato pallatet e shemtuta Avash mer jahuu se nuk jane edhe aq te shemtuta se po qen aq te shemtuta punen tuj shani se ju i ndertut se ne majaft e kishim ate xhamin ne mes Te fshatit tone edhe shpiat tona me qerpic te pazari i ri

B.E.N

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Une jam 79. Mund te te njoh.
Shendet.[/qb]
Ne cilin gjimnaz shkoje? /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Une jam Taironse, sigurisht krenare per vendlindjen time.
Viti prodhimit 80-ci, ndersa lagja ka qene Tirona Re, megjithse kur kam qene per here te fundit dukej goxha ndryshe /pf/images/graemlins/frown.gif

Origjinalisht na Vlora dhe pe Korce.

Pjeset me te mira...... ( Just kidding)

:thumbsup:

personazh

Valoris scriptorum

pse mi me "just kidding"...thuje me taman aty ,pa u tut hiç

un lind e rrit ne Tirone, zona Zogu Zi.origjina jugore me perzjerje malsore dhe fushore.

Petroninsja

Primus registratum

Nazho kerkoj ndjese , e kam per krenari te jem na Laberia dhe pe Korce.
E thashe mire mer? lol
Po ti na dilke nga cdo reliev gjeografik, bravo te qofte Nazho trimi, ama Skraparin sma permende, veni Rakise /pf/images/graemlins/smile.gif

Mpacccccccccccccc se me morri malli....

Na u degjeneru origjina.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Kam me shume se 5 vjet.Per pyetje te tjera dergo MP /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsakja

Primus registratum

Nga qyteti me perendimet me te bukura!

Durrsake e flakte jam /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GLAMOR:
[qb]KORCE
Dtl 1980
Lagjja 14 (Birra Korca)[/qb]
Ktu' qenke mi?
E mbitheksoj se eshte korcarke edhe me theks nga ato te fortet madje! /pf/images/graemlins/laugh.gif ...U'R cool girly!

Une jom Durrsake, nga ato plazhistet qe zhyten me koke.

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Nazho kerkoj ndjese , e kam per krenari te jem na Laberia dhe pe Korce.
E thashe mire mer? lol
Po ti na dilke nga cdo reliev gjeografik, bravo te qofte Nazho trimi, ama Skraparin sma permende, veni Rakise /pf/images/graemlins/smile.gif

Mpacccccccccccccc se me morri malli....

Na u degjeneru origjina.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thjesh per informacion Devolli nuk eshte pjese e Korces eshte reth me vete dhe ashtu ka qen .
Megjithate po deshe ta bejm pashaportizimin . Po ku ka si Korca jone mo ty mbyllte.

andi

Primus registratum

Korca,
78
Raqi Qirinxhi dhe Kolegji Turk (Tirane)
dy blloqe mbi bashten e Themistokli Germenjit.

shiroka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga doris:
[qb]une jam nga tirana,
po mu ba shume qejfi qe ketu gjeta shume shkodrane, meqe jam vete mbese shkodre.[/qb]
mirseerdhe!

ke shkodran me thase, kan me t'ardh te hunda! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shkodrant me thase do ti kesh atje n'shpi tande ti BLUE (uroj mos t'kesh t'bash me PSEUDO-SHKODRAN
help.gif
). e nqs ty t'kan ardh te hunda, atehere na kallxo edhe ne t'tjerve sesi mu rujt prej tyne :confused: . Masanej mos harro se edhe ti prej andej e mban vedin... :smash:

shiroka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Post Scripter:
[qb]Une jam le dhe rrit ne Tirane por e kam te forte ndjenjen e perkatesise gjirokastrite. Po ne jemi lob ne Tirane. Fundja Tirana eshte qytet i ndertuar sipas parimit te SHBA: pak nga te gjitha. Por nese ne USA mbizoterojne irlandezet apo dhe italianet, ne Tirane dominojne gjirokastritet dhe korcaret. Sa per ata qe hiqen sikur kane jetu brez pas brezi m'tirone, me vjen te qesh se me kujtohen ata filmat me fiset indiane lekurekuqe.[/qb]
Tiranen e ka ba qytet Mbreti Zog. /pf/images/graemlins/smile.gif mos harro qe deri ne 1920 Tirana ishte nji katund me Lanen qe i kalonte perbri. Me vone me zhvendosjen e tregtarve SHKODRAN e atyne DURRSAKE ne Tirane,ajo filloj te merrte pamjen e nji qyteti. Me ardhjen e atij PEDERASTIT TUEJ n'fuqi erdhen ne Tirane edhe Gjirokastritet, njashtu sic kane ardh tesh Tropojant e me rradhe. Por KURRE mos t'ju shkojn mendja se jeni kryeqytetas :smash:

doris

Primus registratum

ke shkodran me thase, kan me t'ardh te hunda! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]

Per zotin, o Blue, nuk kane me m'ardhe kurr shkodrant te hunda, jo!
Megjithkta, faleminderit per urimin e mireseardhjes.

roberto

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Po mer bab ashu tha edhe dhelpna kur se kapte dot rrushin...,pranej ska njel kuc e mac pa ardh ne Tirane nga gjithe Shqipria se i paskeni qe plerat,mo shum refugjate kan ardh ne Tirane se kan shku jashte shtetit mor bab po ju kshu jeni aty ku hani aty beshtyni edhe me ner aty dh...
Ju bofte mire se mire e keni,e sa per ato pallatet e shemtuta Avash mer jahuu se nuk jane edhe aq te shemtuta se po qen aq te shemtuta punen tuj shani se ju i ndertut se ne majaft e kishim ate xhamin ne mes Te fshatit tone edhe shpiat tona me qerpic te pazari i ri[/QB][/QUOTE]

Jo mer daj se sta ardh njeri ntiran ty.
Kur du me pa Tiranen boj nji xhiro te plenat e kenetes ne Durres dhe mjafton.