Jo po do veshin fustanet e gjata me shami sipas teje.Me kete menyre edhe ata gomeret tene duhet te fillojne mos t'ju beje me pershtypje nje veshje e tile se ngelen te prapambetur.
C'te shtosh? Verej qe te gjithe po perserisin njeri-tjetrin. Nuk u la gje pa thene. Raste dime te gjithe plot, por keta tipa vetem koha do i gjykoje si duhet.
Nuk eshte cudi tashe qe edhe ne Perendim, shpesh, kam rastisur te verej raste te njejta, po nga Shqiptaret. Nuk e kuptoj...what is wrong with us? :shrug:
Nga trotuari ne Albforum, diskutime mbi tema te tilla nuk mbarojn kurre. Per mendimin tim eshte ceshtje hormonale, ske ci bo, hormonet jane te vogla por punen e bejn te madhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa cudi, fotoja ne Elbasan, por une ate gocen dhe dy cuna i njoh!!!
Sa e vogel eshte Shqiperia!!!
Ne lidhje me temen:
Aq ne siklet ndjehesh, se cunat mire qe te shohin me ca sy prej manjakesh, sikur duan te te hane, por nxjerrin dhe ca plehra nga goja qe me mire te mos i degjosh...
ka nevoje per shume shume shume emancipim ne rradhet e meshkujve, qe ta trajtojne me respekt femren dhe me shume delikatese.
ja fusni kot,vec me qene "schwul"mos me e pa ate femer me vemendje,ne Shqiperi vete femrat e kthejne koken kur kalon nje femer keshtu,jo me meshkujt...
jam nga elbasani dhe i njoh ata cuna dhe me vjen keq qe jane bere objekt diskutimi.Po prap diskutimi nuk eshte vetem tek ata por ne pergjithsi dhe sa pèer kete do te thoja po mir po ku do rrije rinia shqiptare.Ku ambjenti i vetem argetues eshte klubi dhe trotuari,une nuk jam dakort qe ata te rrine atje dhe te mbajne pemet,por ama kur nuk ke ku iken dhe nuk ke ku rri normal qe do ruash pemet.Dhe sa per ate qe i hedhin fjale femrave ne cdo vend te botes ndodhin keto gjera.biles nje femer ne itali po ti flasesh ne rruge e merr per kompliment dhe te thot faleminderit.Kurse nje vajze shqipetare te thot nje her me shume fjale nga ato qe i the.Dhe mos na i nxirrni kaq te pafajshme vajzat se kam qene ne shqiperi para se te vija ne itali dhe e di se si pergjigjeshin vajzat kur u beje nje kompliment.
po mir me schizo_girl.perderisa femrat tona nuk ka emencipimin e europianeve ateher perse kerkoni qe meshkujt te kene emancipim.Pra duhet thene qe dhe meshkujt dhe femrat ne shqiperi kane te njejtin nivel dhe keshtu nuk mund te gjykosh asnje
Po pse moj ca ka qe e shikojn se mos i hehngri ndonje gje e pa, me pa, sme pa pune e madhe ka te tjera plot.Ika une se ja fusni kot ndonjehere ju vajzat.AKOMA!!!
a keni qene ndonjehere ne angli juve? Po italianet qe ta nxijne jeten? tamam si ajo fotografija eshte, ta shpifin! Edhe ne NY po ashtu. Nga katundet e Hamerikes nuk ndodhin gjera te tilla, por gjithe bota i trajton femrat si copa mishi.
Mos u habisni shume shumica, sepse ne ate foto mund te ishte cdonjeri/a nga ne.Kur shkojme ne shqiperi te gjithe i kujtojme kohet kur rrinim neper trotuare.Apo pame nje cike bote ne dhe tani po gjykojme shqièpetaret te cileve nuk i eshte dhene mundesia te dalin jashte ose te kene ndonje pune ne shqiperi.Ky eshte realiteti te cilin duhet ta pranojme dhe jo te qeshim me te.
He pra edhe ju, keni harru se ne vend te atyne djemve, kishit me ken ju ne foto(ata boll te kulturum kan dal aty bile /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po te ishit ne shqipni ala.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.