Ne bulevardet shqiptare!

linglingbodega

Primus registratum
Re: Ne bulevardet shqiptare!

patjeter qe kreativiteti (apo doje te thoshe kretiniteti?) mund te jete vecse tipar yti (sepse kam vene re qe ke qejf shume ate sportin e "name-dropping") ndersa nuk besoj se nje fund tenisi (tennis skirt per ty matane kufirit) eshte dicka "kazhuale" pa shume pretendime "feishenebell" (kshu e shkruan ti kete? ahahaha..)

B.B

Primus registratum

PERSHENDETJE NJEREZ
Kjo vajze ne kete fotografi eshte veshur me thjeshte sa nuk ka,ne mes te veres njeriu vesh nje bluze me menge te shkurtra apo t-shirt e nje pale pantallona te shkurtra dhe kjo ka zgjedhur nje t-shirt e nje fund,puna e saj, se nuk i pelqen djemve andej nga anet tona, ajo eshte pune tjeter pastaj.
Ketu ne Danimarke femrat vishen thjeshte, pa prejashtuar pantallona te shkurtra apo funde te shkurtra ne vere, e ketu nuk di te flase njeri, vetem nqse bie pak me sy, te buzeqeshin meshkujt, nje buzeqeshje te lehte,asgje me shume.
:wave:

Me pelqen zelli yt, dhe perdorimi i ndajfoljeve ne funksion te ekstermitetit("antipodal")<--- Patjeter fjalen ne thonjeza dhe kllapa qe te mos ngaterrohesh si me lart me kreativitetin.

Deri tani ke thene cfare nuk duhet bere e veshur, une jam kurioze te di cfare eshte e thjeshte, e perditshme , dhe ne harmoni per nje 25 vjecare? Pyetje shume e thjeshte dhe e cilter apo jo?

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha_B.B:
[qb] PERSHENDETJE NJEREZ
Kjo vajze ne kete fotografi eshte veshur me thjeshte sa nuk ka,... se nuk i pelqen djemve andej nga anet tona, ajo eshte pune tjeter pastaj.
[/qb]
Nga e kupton ti qe atyre djemve qe jane tek kjo foto nuk ju pelqeka veshja e saj. :confused: Pastaj çfare qeka kaq shqetesuese ketu,shikimet e djemve,qendrimi i tyre,veshja e saj ....apo..?Pastaj kur kam qene ne Shqiperi e kam pare vete qe nuk fliste me njeri ne rruge,me shume i flitej femres ne kohen e dulles,ateher po shprehjet:sa e mire je,te vdekte mami,t'hongsha gjoksin etj..ishin bere si buke e djathe,biles tani edhe propozimet ne rruge nuk jane si ne ate kohe.Kujtoni nji çik si behej ne pushim te madh tek gjimnazet dhe te gjuhet e huaja ,mize dheu ose me mire mize çunash.
Si do donit ju goca qe kur te kalonit ne rruge te terhiqnit vemendjen e djemve,qofte edhe ndonji fjale kalimthi(sa e mire qeke jo me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ),apo te ecnit ne rruge dhe askush te mos jua varte ? Po te ishte kjo e dyta do ngordhnit para pasqyres per te gjetur se çfare nuk shkon.
Po le kur flisni dhe per qetesin e madhe ketej jashte shtetit.Ketej kane pjerdh djemte me kohe prandaj.E thote mire nji shoqja ime:si s'ta lu kush k'tu ore,ka lezet ne Shqiperi e ndjen veten tamam qe je femer.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] ndersa kur flasin cunat me fjale te ndyra natyrisht s'eshte mire por dhe gocat s'kane pse dalin me gjona perjashte dhe te vishen si prostituta. [/qb]
Po pse ajo goca te fotoja , meqe po komentojme ate , te duket e veshur si prostitute ty?! Po tualeti i saj si te duket , se une s`po shof naj ngjyre vishnje te theksume qe te terheq vemendjen nje kilometer larg!!! :confused:

Shof qe tek disa komente e paskeni kap edhe me turinjte e varur te asaj goces. Jo mire e keni ju, se vajza ne fakt duhet te jete me buzeqeshje te stamposur ne fytyre kur ecen rruges, edhe po s`pati ndonje arsye per te qeshur , duhet te qeshi se defrehen meshkujt dhe komentojne edhe buzeqeshjen me kete rast, meqe s`lejne gje pa komentuar. Sidomos kur je ne punen tende dhe sheh nja 20 pale sy qe te ndjekin nga njeri cep i troruarit tek tjetri, e dini sa normale eshte te te varen turinjte?!

B.B

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Ore Mistreci, shume veta po komentojne veshjen e saj , arriten dhe tek fytyra e saj gje qe nuk eshte aspak normale dhe sa per djemte ketej nuk jane pjer....., por ajo eshte edukate dhe kulture, te shohesh punen dhe rrugen tende e jo, sec kane veshur te tjeret ok!
Kuptohet qe syri sheh cdo gje dhe eshte normale, por mendja, eshte ajo qe ngulet dhe me pas leshohen fjalet........... :wave:

atman

Forumium maestatis

Me duket se erdhi momenti te reflektojme ne tani. Pse nuk beni pyetjen edhe une sebashku me ju: çfare po bejme me pak se ata djem? ( edhe pse "fajesia" e tyre nuk mund te provohet)Mua me duket se tani jemi kthyer ne me keq se ata duke diskutuar per vajzen si eshte veshur, ç'duhet te beje, etj etj. Kemi rene ne ato ujra te cilat duam t'i pastrojme ne nje menyre te gabuar.

DEVIL-girl

Primus registratum

Une mendoj, sido qe te vishesh nuk mund te ndalosh syte e robve, po ama fjalet ofenduese ai qe ka pak edukate nuk duhet tja lejoje vetes.
Dhe ketu ne Londer gjate veres kemi pare plot goca me minifunde, dhe une e kam veshur, dhe asgje asnjehere sme zuri veshi ndonje gje (shyqyr zotit ku jetoj une jane te rralle shqiptaret) /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ''Neo'':
[qb]
DSCF0015.jpg

[/qb]
Me duket se kjo rruge eshte ne elbasan.
Sidoqofte kudo qe te jete nuk po merret vesh se cfar po diskutohet ktu: Syte e njerzve apo "komplimentet" e imagjinuara (dmth nga ju se fotoja nuk po na flet gje)?
Car faji kane ato te shkretet qe u del para syve nje objekt qe i jep gaz fantazise se tyre?
Kjo eshte absurde, nese dikush pretendon ta quaje veten te "civilizuar" ja shton vetes ato "gradat e civilizimit" duke thene "Ej ti car ke qe shef?"

Nese behet fjale per injorantet qe u pelqen te hapen by*** duke bere gam-gam athere te vjen qe tja numurosh ne lule te ballit por kjo foto nuk po na flet gje pervecse shikimeve plot me fantazi.

Cme shikon ashtu si ndonje
skifter qe zogjet e vetem
nen kthetra i merr....

Erison700

Forumium maestatis

Ah se harrova... Sikur te isha dhe une midis tyre bente vaki ta shoqeroja me syte e mi deri tek cepi i pallatit.
Pse a nuk po ju pelqen gjithe ajo krijese njerzore? :shrug:

abs

nuk e di...

un me ken n vend asaj vajz, tuj u kthy pra n drejtim t kundert, i kisha than ktyne djemve " tjeta juj cuna" dhe me ballin lart sic na ka mesu partija /pf/images/graemlins/laugh.gif e me modestine si femer /pf/images/graemlins/wink.gif do marshojasha perpara :devil:
nese ndonjeri do vinte me mu vu mrapa, do i thojsha;- sa mire bane, e do hyjsha n dyqan do blejsha nje cante kerktolla e do ja vejsha n dore deri te dera e pallatit, masanej me miresine maaa te madhe do i thosha " te lumt dora e diten e mire"... :rockband:

ps: veshja e saj me duket normale, e shikimi i cunave gjithashtu...

-----------------------
,...trungu i pemes, para dritares time, qendron i grire tek humbet gjethet, te cilat ne trupin e tij kane shenuar gjurmet e ndijimeve te tyre...

bona

Primus registratum

Penelat e Van Gogut:

meqe pyete si duket kjo goca mua me duket si burre.
pyetja ime ishte sikur keto cunat e shkrehte te ishin me pune te mira e me ato qe thashe lart a do tu bente kaq pershtypje ajo femer qe po kalon.

dhe e fundit femrat shqiptare( jo te gjitha) vishen dhe mendojne si prostituta. keto qe me kane ardhur mua ketu per visite kane pyetur a ke breke me strings si ka bo pershtypje kur i kam presantu me shoqet e mia qe own shpia, makina, sepse kane kane pune persmari etj, etj. njona me tha ua mi si nuk ti hidhkan syte keto cunat mi ketu. jo me xemel i thashe ketu s'te shofin kur nxjerr bycen perjasht por ndoshta po te kishin pa tu dal nga shpia jote me bencin tat, me naj pune persmari dhe pastaj po te ishe dhe e bukur natyrsisht do ti hidhshin syte. dhe nuk i thosha dot qe keshtu si je veshur ti duket qe ben $200,000 ( oh sorry, e kisha fjalen LEK)ne muaj.

so rri rrehat.
dhe sa per tualetin e saj shof nje goce qe e ka la bycen me orar kur nuk ka pasur drita ose do te thosha dhi e zgjebosur dhe bishtin perpjete.

bye now.

PS: tani e marr me mend se te kane hyp nevrat so jepi dhe ti.

PSS: prape po te kujtoj qe me vjen shume keq per cunat qe rrine rrugeve pa pune pa asgje per te ardhmen e tyre.

linglingbodega

Primus registratum

e ka zu lemza grun e huj...o bo lesh fare puna. sipas ne katnarve ka usa, kujt po i rruuhet se ja ngulin syt ksaj goces apo jo...puna o se nuk ka lezet 5 cuna rrin kotnasikoti..tu majt pemet e shkurret me dor...

masnej, nje pytje ne retrospekt..sikur kjo teta te kishte qen nja 20 kile mbi pesh......

Belinea

Primus registratum

Me cmend del ne rruge ashtu ajo mi?
:cry:
Apo ne shqiperi ka dal sheshit mor vella.
Kane familje keto cupat a jo?
Po vellezer?

Fol mire ti mi se ngela tu te editu. merreni seriozisht temen ose perndryshe mos postoni fare

coolwater

Primus registratum

heyy nje gje kisha une, po ku e con mushka ate vajze me ate veshje ashtu sikur me eshte ne paris kjo, apo gjoja andej nga shqiperia ecin sipas modes keto po, e kapin shpejte pa rene ne toke fare, tu befsha une ty moj tu befsha...