Nga e kupton ti qe atyre djemve qe jane tek kjo foto nuk ju pelqeka veshja e saj.Fillimisht postuar nga Princesha_B.B:
[qb] PERSHENDETJE NJEREZ
Kjo vajze ne kete fotografi eshte veshur me thjeshte sa nuk ka,... se nuk i pelqen djemve andej nga anet tona, ajo eshte pune tjeter pastaj.
[/qb]
Pastaj çfare qeka kaq shqetesuese ketu,shikimet e djemve,qendrimi i tyre,veshja e saj ....apo..?Pastaj kur kam qene ne Shqiperi e kam pare vete qe nuk fliste me njeri ne rruge,me shume i flitej femres ne kohen e dulles,ateher po shprehjet:sa e mire je,te vdekte mami,t'hongsha gjoksin etj..ishin bere si buke e djathe,biles tani edhe propozimet ne rruge nuk jane si ne ate kohe.Kujtoni nji çik si behej ne pushim te madh tek gjimnazet dhe te gjuhet e huaja ,mize dheu ose me mire mize çunash.Po pse ajo goca te fotoja , meqe po komentojme ate , te duket e veshur si prostitute ty?! Po tualeti i saj si te duket , se une s`po shof naj ngjyre vishnje te theksume qe te terheq vemendjen nje kilometer larg!!!Fillimisht postuar nga bona:
[qb] ndersa kur flasin cunat me fjale te ndyra natyrisht s'eshte mire por dhe gocat s'kane pse dalin me gjona perjashte dhe te vishen si prostituta. [/qb]
Me duket se kjo rruge eshte ne elbasan.Fillimisht postuar nga ''Neo'':
[qb]![]()
[/qb]