NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

Singapuras

Primus registratum
Re: NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

Em pelqen e kam hobi me lujt baj praktik, em pelqen me testu e ba eksperiment... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif tkam than mor labe qe un jam i padhimbshem..ti prap nuk beson /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
mos u merr me mua

Ej m vjen keq qe t'kan vu... en ket pozit.
Por ti je e pjekun mjaft me kuptu cilt jan geniune me ty.
Un kam i jet para me ndertu mas shum veshtirsive en
dhe t'huj vetun.Boll ikjo asht ken per mua.
Sa per shoqnin mes teje e meje qe kenkan munu me prish
nkjosha gjall ikyt kam me e rregullua e dasht Zoti nimen me ma fal do t'shhkojn gjanat en ven tvet prap si jan ken Kiren... ta premtoj. mos u merzit kshtu kaq shum mor burrnesh ok, ciao bella /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body">Em pelqen e kam hobi me lujt baj praktik, em pelqen me testu e ba eksperiment... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif tkam than mor labe qe un jam i padhimbshem..ti prap nuk beson /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
mos u merr me mua

</div></div>

Now that is my BUDDY! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif ha ha ha ha ha ha, He moj miss kiren a te dolen fjalt qi t'kam pas than... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Komen e njoh un perpara tejet... Heshtja e tij esht si qetsia para ciklonit, ne rastet vendimtare fjala dhe vendimi i tij ma e rand dhe e vendosun se gjylja e topit esht... ai ban si ja thot truri dhe me pelqen se e mban ate qe vendos keq apo mir si ja fol rrashta e trurit te tij pa u niku nga gja... me ka pelqye gjithmon qiky djal kaq i ri por me aq besim e forc ne vetvete

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">
my.php
[/URL]/img]
Ketu kemi dalur heren e pare qe jemi takuar. Binim ne sy qe ishim shqiptare ....... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Te gjitha shoqeve te mija ne kompani qe nuk e kane takuar akoma u them kam shokun me te pashem nga te gjitha ju. Eshte si model... megjithese ketu ke qene pak teper i shendoshe)

my.php
[/url][/img]

Dy shoqet e mija te dashula qe i kam si motla sandra (Italia) dhe Hana (Liban) dy shoket e mij te dashur rado dhe kome. Rados do ja kepus doren se nuk perkitet femra ne stomak kur eshte shtatzene. Teveqeli. Meqe ra fjala nga kjo foto le te marri shebull dikush.. si trajtohet femra... djemat ne kembe dhe zonjushat ulur....
P.s Ty shpirti im te shkojne floket keshtu me shume se te shkurter te shkurter fare si me perpara. Ketu dukesh me mire se je cikez me elegant tani, ashtu sikur thojne te gjithe ngjason shume shume me ate kriminelin arkan kur ka qene i ri por ti pervec pamjes me te nuk ke asgje tjeter te perbashket e di une..

Je yll fare ...
Nje dite do te tregoj c'fare me tha Hanan per ty... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ...

Ja cfare bejne djemat ne dhomat e zhveshjes pas stervitjes s'kane me se te merren tjeter... marruq... :). Prania e kesaj foto ketu te shpjegon me se miri arsyen perse ta marr telefonin shpesh gjasme thjesht te eksploroj menyne. hehehehe.

my
[/URL][/img]

</div></div>

Ha ha ha qysh po e nxjerr djalin acik pa fanel shtatit e pa mask ty zoti te marroft ma si se te ka marrue bre gjarpnush suket po ty i telelefon me tu dhan ene dor e ban kshi aksidentesh po sikur me ta dhan makinen ti faron lik gjysen e njerzimit

Singapuras

Primus registratum

Po flitet shum rreth natyrs teme te heshtun e te rrezikshme.
Reth vendosmeris dhe akuzes si joperfills ndaj opinionit te tjerve.

Kiren te kam tregu 100 mij her qe burri prej natyres asht
kriju me ken i heshtun. Ne heshtje ai gjykon e merr vendimin e funit. Vendimi nuk ndryshon kurr. Burri nuk ANKOHET femna ankohet. Nese ka problem burri shkon e zgjill problemin vet
pa u anku, kurse femna tregon dhimbje per me terheq mbeshtejten
dhe ndihmen e tjerve. Burri ngrys vetullat e rrin ne mendime
deri sa te ket analizu cdo fakt nepermjet nji arsyetimi te mir.
Pataj asht procesi i decision making qe perseri zhvillohet ne heshtje. Mos kerko ma prej meje arsyen pse rrin burri i heshtun
dhe kurr nuk ankohet. Kerkoja Zotit se un nuk e di.
Un di vec qe ishtu jena kriju femna e mashkulli.
Burri duhet me ken burr.
Nje tipar i heshtun i burrit te fort asht qe ai e ndan mendjen e tij. Vendosmeria. Pa tjeter, ai merr ne konsiderat
opinionet e njerzve te tjer, por kur vjen puna me marr nji vendim, ai i beson gjykimit te vet.

Kjo asht relevante vecanarisht kur vjen puna me degju opinionet e te dashures partneres ose bashkshortes.

Por ikjo gjithashtu aplikohet edhe te opinioni i shokve meshkuj.

Un kam pa momente dobsie en "burra" . Nji burr i till asht teper i influencum en opinionin e tij
te interesit ekonomik, te dashures etj, vetem se disa prej familjarve ose shoqnis mendojn qe ajo
nuk asht terheqese dhe e pershtatshme per te ashtu si ai mendon.

Perderisa ai e can kryt kaq shum per opinionin e tjerve ai fillon e dyshon vetveten e tij.

Ndoshta disa antar te familja e tij apo shoqnia kan arsyet e interesat e tyne qe ai burr te jet ma pak ose aspak i terhequn mas saj.
Ndoshta ata dun qe ai te shoin qe ajo asht e shemtut. Ose ndoshta jan thjesht ziliqar dhe dojn
me shkatrru lunmtunin e 'pameritume' te njeriut te tyne.
Pamvarsisht ketyne gjanave, nji burr i fort do ti marrin en konsiderat opinionet e tyne
por ne finale do te vendosin absolutisht vet. Nji burr i fort nuk manipulohet kollaj
prej opinioneve te tjerve.

Kjo asht vecanarisht e ransishme kur i vjen puna burrit me pas te bajn me femnen e vet.

Nji burr duhet me e nigju gjithmon grun. Por en fund , ne finale, ai duhet me marr vendimin e vet.

Nese ti zgjell me ndjek sugjerimet e femnes tane, edhe pse ne thellsin tane e din qe nji vendim i ndryshem
do te ishte ma i mir, atehere ti ne te vertete je tu i komuniku vetit, asaj, e bots " Un nuk besoj gjykimin tem"
Ti po e dobson vetin tan tu i than vetit ikyt gja. Ti je tu i dobsu besimin e femens tane ne ty. Kjo asht i
zhgenjim teper i mall per te. Pse duhet ajo me te besu ty kur ti nuk je i zoti me i besu vetit.

Merre pergjegjsin! Banu burr.

Megjithate, nese ti nigjon cka ka me than femra jote dhe pastaj merr vendimin tan te bazum en
mendimin e gjykimin autentik tanin atehere je tu than "Gjykimi ma i mir jemi asht tu me cu ne ket vendim.
Jam gati me ken edhe gabim. Nese jam gabim do te msoj dhe rritem prej aty. Un jam i hapun me nigju tjert, por
un marr pergjigjsit per vendimet e mija! Askush tjeter nuk duhet te akuzohet!

Ikjo vendosmeri burrit aplikohet en cdo aspekt te jets en raport me shoqni e me femenen e tina.

Vetbesimi jot thith besimin e tjerve en ty. Banu drejtus. Merr vendimet tuja. Dhe banu gati me marr pergjegjsi.

Se shkoi gjat, due to popular interest un du me than njiher e mir se absolutisht skam dasht as pelqy kurrkan romantikisht deri tash.Kam pas shum femna qe kan ardh mas mejet por un kurr nuk kam shku mas tyne. Disa jan lut me net e dit
per me ken en jet teme vetem per pak koh te pakten, disa gati sa skan shit nji krah e kembe me ardh e me thith te njejtin ajr me mua...
Dhe Zoti asht deshmitar un sjam ken martu kurr, te kan mashtru nese te kan fol ndryshe. Kur te dua diken e te martohem edhe en at aspekt tjets teme un kam me ken burr i fort si gjithmon e kam me marr
vendimet e pergjegjsit e mija jo te grus as te kujt tjeter. Dhe po Kiren un marr at cka dua, me cdo kusht me cdo mnyr. Iky asht 'KOME'.

Ato femna e di qe munen me harru cka kam than, cka kam hanger pi e ba me to, ku kem shkua
e cka asht ba por un jam Kome e di qe ato nuk munen me harru si i kam ba me u ndje...Nuk kan jet pa mua. Jeta e tyne para se me me njoft mua
asht ken already miserable dhe pa mua u asht ba ma mizerable.
Me u perpjek me harru Komen asht si me u perpjek me kujtu Komen qe nuk e kan njoft kurr... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Tash te lus Kiren ta ndryshojm temen e diskutimit se cka femnash kan kalu en rini teme dhe sa eksperimente kam ba vetem me provu gjana te reja
se jan gjana te paransishme per mua. Un kam tendenci me i harru shpejt gjanat e paransishme...

P.s Adel pershentje buddy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Kome po shkruaj ketu me qellim qe ta lexoje edhe ajo qe flet pas kuintave te australise, dhe qe me dergon nga ato "anonimet".
Kushdoqofte ajo vehten tregon si femer cheap ne nuk munded te na beje asgje fare. Nuk lejojme psikopate te hyjne ne mes tone dhe te derrmoje shoqerine e paster qe kemi krijuar se bashku.

Faleminderit Kome per qetesimin e mendjes time sot. Pas bisedes me ty ato cfare fillova te thurja ne mendjen time, dhe shqetesimi qe krijova me duken me te vertete fare kot. Sapo pata lexuar ate e-mail anonim... u ndjeva e humbur dhe e semure krejt papritur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif . Isha mire gjith pasditen por aty fillova te ndihesha tmerr. Medova disa gjera ne jete shpesh "are not meant to be ... " , une gjithmone e kuptoj kete gje teje vone. Mendoja si ka mundesi ti marr vesh keto gjera nga nje tipe e trete dhe jo nga ti. Ti nuk flet shume. Sot me mori malli per ty sapo u largove. Me ty afer ndihem e sigurte dhe e plote. Te lutem mos ndrysho kurre...
Take care, see you tomorrow

Singapuras

Primus registratum

T'lumshin kamt si na erdhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ... tash shihna neser o noj dit tjeter... ciao bella

kiren

Primus registratum

Hello mister... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif A ke pasur te nxehte ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Singapuras

Primus registratum

Tjeta Kiren, si je mor gjirokastrite?
Nuk ishem ndje fajtor me e pi dicka me ty neser para neshjes (8:30- 9 )

Guest

Duam...

Kondre do nisim te tregojme ato historite tona njehere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Singapuras

Primus registratum

Pershnetje guys. Un jam Kome.Mir se erdhet sot en ket sfer publike. Bashi qef e u uroj qe e nesermja t'jet nji dit ma e mir per ju... ciao

Kondrapedali

Kondrapedali

E nesmja gjithmon ma e mir asht ... .

Fante, duhet me hap forum m'vete me tregu historit tona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Guest

E mir´ Kondre, i leme kur te marrim zgjerim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Pershenetje Kome & Co. Vazhdoni me historite, sepse padyshim me interesante se heshtja jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Adeli

Primus registratum

Fantazi qashtu si i propozoi Kome asaj hardhuces kiren per mue, edhe ti kur te dumpsh kotrapetalin a me merr mue. Bau e dashura jeme e kompjuterit. Me ty qito miuta virtualiteti ma iteresate valla ishkan perjetue se edhe qitu ito pak miuta nuk po muj i kaloj pa femer. Ne pjese tjeter te jets kam tjerat, e ti tjeret. Kshtu mbajm lidhje te hapur, cka po thue ti?

Guest

ah, jo jo, falemners. Po une me Kondren der n´vdekje, virtualisht dhe realisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Ciao tani, vazhdoni se ju nderprem pa dashje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos Fante. Nuk i myllen rrugët vetes ashtu. Por jom dakort me iden që duhet me dit ku me i hap ...
Nuk e di për ty po un nuk i ndërpreva pa dashje këta/ë Belulat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif . Dhe do të sygjeroja dhe ty të mos tërhiqeshe nga vulgariteti i dikujt si ai ma nelt ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Guest

Me fute ne mendime Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Megjithate vazhdoj te mendoj vetem per ty ahaha

Kondrapedali

Kondrapedali

E kuptoj që është e vështirë të mendosh për ndonjë tjetër pasi me ke njohur mua ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Guest

Me duket sikur sikur me ka zene skleroza, pervec teje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif