NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

Singapuras

Primus registratum
Re: NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif
a ishte e nevojshme ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

... ciao my buddy...

kiren

Primus registratum

he mo he ado fol ti se nuk ka problem fare... nuk u besoj djemeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

kiren

Primus registratum

my.php
[/url][/img]

hehehehe ... do te vras me duart e mia... po ku te pelqente muzika arabe ku... ku te pelqenin femrat arabe ku se nuk e dija..

kiren

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Adeli

Primus registratum

(gati-tu)
Selamat pagi tuan!!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif si e kalove ?

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: AdelV</div><div class="ubbcode-body">(gati-tu)
Selamat pagi tuan!!!! </div></div>
mir e kam kalu, kam nji lajm te mir per ty!!
Me ket qe ke than, nuk ke me
pas nevoj me u preokupu per i shpi mbi kry as se ka te vjen
ushqimi, per 20 vitet e ardhshme. Ose deri sa te marrish drejten e apelimit,... cila t'vijn ma perpara. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

hehehehehe , hey mos eshte derguar ne burg vertete qe nuk behet i gjalle cuni?

Singapuras

Primus registratum

Jo akoma, asht en arrati. Por se shpejti ai ka me ndihmu
nje 'vlla' me u ba shum i pasun sapo Policia t'shpallin,
200, 000 $ shperblim per informacione te vendolljes te tina! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Singapuras

Primus registratum

Nji djal tregon historin e vet:
"Ajo em telefonoi e m'tha hajde se nuk asht askush en shpi sonte... Shkova te shpija, dhe vertet nuk ishte ASKUSH!" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Udhtim t'mar bella

Adeli

Primus registratum

Qy kta kan shkallue perfundimisht vallahi. Nuk po me duket cude per kamerieren e avionit po ty bre nip i ded gjo lulit a te lash shnosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

(Nuke po duhej me i besue njeriu te gjalle sot se po te shesin per 200. 000 d Allah Allah)

Singapuras

Primus registratum

Kurr ska me bajt toka ma si Ded Gjo Luli, ishalla e gjejm en parriz.

P.s Kiren e un kena vendos me te nxjerr en tender . Ti ndjeju me fat qe oferta e par duket se asht 200, 000. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Ja vlen barra qerane per ta reklamuar ne tender nje person qe shpik. Qe shpik fjale per njerezit.

kiren

Primus registratum

Ngjarje

Sot mberrita ne Singapore dhe i kerkoj Kome's te shkojme tek nje sallon bukurie ku jam anetare dhe me bejne sherbime bukurie me gjysme cmimi. Deshiroja ta dergoja atje pasi ne 25 vitet e ti kurre nuk ka qene ne nje sallon te vertete per te prere floket bukur. Gjithmone i pret floket tek nje malajzian qe as macen time nuk do ta fusja ne doren e tia.

Kome ulet ne karrige dhe nje femer e bukur shoqe ime shpreh deshiren ti prese floket ne nje mode te vecante. E gjithe klientela ishte femra dhe mesi permbaja vehten te mos pellcisja nga e qeshura teksa e shihja ne mesin e tyre duke ja ditur sedren e tia maloke.

E shikoja qe nuk ndihej rehat teksa e prekte kjo shoqja ime ne floke. Nejse, fillon ta qethe dhe pas 1 ore i vene nje peshqir ne koke dhe i thote te prese pak me koke mbuluar.
Kome deri atehere nuk kishte nxjerrur nga goja asnje gjysme fjale, kur sapo largohet parukjerja, i gezuar qe mbeti vehtem me mua filloi antikat e tia. Dhe une regjistrimin me telefon.
Kome:
"Kam ken duke menuar. Supozo qe ne te ardhmen kam me u bere nje nga personat me te mellenj ne bote te te gjitha koherave. Imagjino qe emri im do jete nje frymezim per njerezimin per shume shekuj me radhe. C'fare do thone librat e historise?
Ata do thone "pjesa me e madhe e rinise se tij qe kaluar padashje ne sallone bukurie". Ah c'fare humbje dinjiteti jane keto sallonet e bukurise per burrat. A eshte ky vend e situate e pershtatshme per nje nga burrat me te mellenj te te gjitha koherave?!! Gjasa e domethenjes time historike eshte nje merzi e tmerrshme per mua tani" hehehehehehehehehehehehehehe
KiSs

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body">Ja vlen barra qerane per ta reklamuar ne tender nje person qe shpik. Qe shpik fjale per njerezit.
</div></div>
Nuk di per cka e ke fjalen por ti e din qi kur bahet insani per fjal nuk te ka fajin adeli e askush por goja jote qi nuk te pushon as kur je vdekur. Vete u ke thane qi punon ne emirates kur me pyten u thashe po me sa di un. S'di ku esht shpikja ime qitu.

Singapuras

Primus registratum

C'far goditjet! Ikjo gja nuk kaperdihet kollaj Kiren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif