NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

kiren

Primus registratum
Re: NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

Mbaje mend se cfare do te te bej ty do te duhet nje galon sens humori per ta perpire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif .Do ta shikojme a do besh shaka perseri pastaj apo jo ou ky! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Singapuras

Primus registratum

Don't get angry my friend,sleep and rest well... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

kiren

Primus registratum

I'm not angry... I'm just mad at you...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

Singapuras

Primus registratum

S'je e para qe shkon mad per mua, tana shkojn mad t'pakten nji her en jet tyne . Mir qe ti shkove ne ket moshe se sa kur te ishe rrit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

kiren

Primus registratum

Ti e ke pare qe une nuk jam si te tjerat. Une nuk e kisha fjalen per ate madness qe bere gjasme se kuptove ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif. Po flisja per egersine labe ... qe i gjori ti po e provove ta zgjosh edhe njhere tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.
Me trego meqe te gjitha tjerat paskan shkuar mad per ty , po ti ke shkuar mad per kend ndonjhere kur ke qene i ri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ?

Singapuras

Primus registratum

Hmmm, burrat kurr nuk lujn mendsh per femnat qe kan pas,por as me i percmu nuk i percmojm.
Gjithmon kam besu qe kurr s'duhet me percmu njerezit afer tejet.
Ajo mund t'jet malsore ose jo malsore, bjonde, brune, esmere ,bardhoshe, e huj, shqiptare, e gjat, e shkurter, slim, e plote etj, nji person asht e bukur jo prej pamjes te saj
por prej zemres se saj... Ku ta dim pikrisht itash njeri mund t'jet tu qendru afer personit ma te bukur en ket bot...
Naten e mir...

kiren

Primus registratum

E pelqeva pergjigjen tende sigurine dhe optimizmin qe te karakterizon cdo cast. Do deshiroja te me shoqeronte i njejti optimizim edhe mua por sa here mendoj vehten pas 3 ose 4 vjetesh bashkeshorte te dikuj me femije, familje kam frike nga ndryshimi i jetes. Eshte dicka e panjohur dhe me mberthen paniku qe smund ta pershkruaj dot. Ndihem e lumtur keshtu sic jam tani por nje dite e di se do lodhem vehtem se kujdesuri per jeten time vehtem dhe do kerkoj nje mashkull qe kujdeset per mua. Dua te them ndoshta nuk kam nevoje per dashuri (e di qe do me kritikosh) por gjithcka dua eshte nje njeri qe te kujdeset per mua, te me respektoje e te jete i sjedhshem me mua. Ndoshta keshtu jemi ndertuar ne femrat prandaj kerkojme dike te tille.
Naten e mire edhe ty my palyer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Singapuras

Primus registratum

Hmmm kuptoj.
Ideja e mundsise se problemeve bashkshortore munden me e drejtu nji femen en panik.Por asht normale per jeten bashkshortore me u ul e ngrit. Te tilla levizje nuk mund te tregojn ty qe martesa jote asht e rrezikshme. Kjo gja do i perkasin fatit tan qe te
ka shkru Zoti. Njeri i squt e BESIMTAR, cka i takon me ba e ban MIR, dhe pranon FATIN, duke dit qe Zoti do te shperblejn 'puntort' ma te mir ne ket jet... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Ciao a presto

kiren

Primus registratum

Ka postuar 2 here radhazi por eshte nga ata djema qe edhe pse eshte bere tip i mbyllur, dhe po te doje nganjehere te qendroje fare vehtem ( kete nuk t'a pelqej fare), nuk e lejojne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .
Eshte shoku im i mire, dhe pervec shume vehtave ka gjithe vemendjen time. E cila vlen me shume se e te gjitheve marre se bashku hehehe, sepse ai me jep gjithe vemdjen e tija gjithashtu, kur me shume e kam nevojen. Keshtu Player /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif faleminderit ty qe je shoku im. Sepse ti je dikush qe mund ti flas dhe e di qe gjithmone do ta mbash c'faredo flasim sekret... ndryshe nga disa nga shoqeria ime.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif .... fli gjume ti, pacim se po me iken aeroplani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

emirates_plane.jpg

P.s po me dhe leje tende heres tjeter do vej nje foto te 3 muskotjerve shqiptare ne Singapore si thua ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Adeli

Primus registratum

Siklet po kam kur femrat gjykojn . Femrat spo mujkin me kan gjyqtare. Shariah nuk e ka ndalue kot femren prej profesionit te gjykatses. Pse po thojki ju? Sepse me kan gjykats duhej me kan i pamvarur pojse femrat jan t'varura te trupi i tyre... e tek burri i tyre. I rop i varur nuk mund te gjykoj as te daj mall as kymetli. Vetem burrat jan te pavarur e vetem ata mund te gjykojn... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Pra kiren me vu nishan ne gjoks kujt a me i pisket kujt ne nerva nuk esht pun femrash...

Ky hyn femra hyn sherri. I hadit thot shprehimisht 'Shum vehta jan vra prej shpates por kurr aq sa nga gjuha e femres'

Po e dijke historine e mardhanjes mes dy syve kiren?
Edhe pse kurr po e shikojkin njari-tjetrin
1- Te dy syt shkrepeten njereazit s'bashku
2- qajn bashk
3- levizin s'bashku
4- flejn s'bashku
por kur shohin sahi nji femer te bukur njeri mbyllet tjetri jo... (Morali i historis esht: Femra then c'do mardhanje)

Ou Kome cou vlla te shoh me sy se nuk me flitet me femra...

Singapuras

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Mos luftoni me njanitjetrin se jeni shok, tash qe jeni larg njanitjetrit, kujtoni se nrron veni e shoqnia.
Buddy shoqnia kurr nuk ndrron, koha ndrron.
Shpesh noll distanca e ban lidhjen ma tfort ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

kiren

Primus registratum

C'fare shoqerie me te aman, dhe besome sa me e madhe distanca nga ai aq me mire ndihem une, sa me e shkurter distanca nga ai aq me e hidheruar ndihem. Gjithmone kur e degjoj jeta ime ne ate dite humb ngjyren gradualisht si perendimi i diellit. Ndoshta me urren sepse prania ime e frikeson nga ndonje humbje e mundur vemendje ......... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Por pse keshtu kaq pa edukate ? Nese nuk deshiron te jemi shoke nuk ka problem por duhej te me kishte thene , une do isha larguar me deshire nga ai.

Singapuras

Primus registratum

Em vjen keq Kiren, prej muhabetit duket se te ka fol ran.
Te ka lendu e ka ba i gja t'gabume. Por pse bani ket gabim edhe kjo gja duhet t'menohet.
Noshta ai filloi me t'pleqy dhe nuk pat deshir me t'hum.
E tham shpesh,pelqimi ban me ba gjana t'cuditshme.
Lendimi jot em merzit, edhe ai asht i merzitun ta siguroj un... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Nqoft se e fal tash krijohen kushtet e pershtatshme
ku muneni me pajtu gjaqet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif e hap zemrat njanitjetrit ... :). Kshtu kur te fluturosh larg sing fluturon e gzume
dhe len Adelin e gzum, jo si mua dikush qe dikur nuk em pat than
as mirupashim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .Me cdo dill t'perendum... nji dit e re nji diell i ri lind,nqoft se dielli prenon ai gjithashtu lind, cdo dit cdo koh,,,tash kurr mos u merzit ma ok /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Miracomando.

P.S E pabesushme! Me t'vertet sdi cka duhet te baj me ju te dy. A e shihni ikjo pra asht arsyja qe tham dua me ju cu ne spital mental /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Sa ju kthej shpinen fill gjelafiteni me njanitjetrin. 3 veta jena ktu e nvend qe me e dasht e afru njanitjetrin shkoni e bani mrrekullina me ju qesh tan bota. Tmsojm me vlersu cka kena...

kiren

Primus registratum

my.php
[/url][/img]
Ketu kemi dalur heren e pare qe jemi takuar. Binim ne sy qe ishim shqiptare ....... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif . Te gjitha shoqeve te mija ne kompani qe nuk e kane takuar akoma u them kam shokun me te pashem nga te gjitha ju. Eshte si model... megjithese ketu ke qene pak teper i shendoshe)

my.php
[/url][/img]

Dy shoqet e mija te dashula qe i kam si motla sandra (Italia) dhe Hana (Liban) dy shoket e mij te dashur rado dhe kome. Rados do ja kepus doren se nuk perkitet femra ne stomak kur eshte shtatzene. Teveqeli. Meqe ra fjala nga kjo foto le te marri shebull dikush.. si trajtohet femra... djemat ne kembe dhe zonjushat ulur....
P.s Ty shpirti im te shkojne floket keshtu me shume se te shkurter te shkurter fare si me perpara. Ketu dukesh me mire se je cikez me elegant tani, ashtu sikur thojne te gjithe ngjason shume shume me ate kriminelin arkan kur ka qene i ri por ti pervec pamjes me te nuk ke asgje tjeter te perbashket e di une..

Je yll fare ...
Nje dite do te tregoj c'fare me tha Hanan per ty... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ...

Ja cfare bejne djemat ne dhomat e zhveshjes pas stervitjes s'kane me se te merren tjeter... marruq... :). Prania e kesaj foto ketu te shpjegon me se miri arsyen perse ta marr telefonin shpesh gjasme thjesht te eksploroj menyne. hehehehe.

my.php
[/url][/img]

Singapuras

Primus registratum

Faleminers shum qe em konsideron si SHOK t'mir por lavdimet e
materialet tjera ishin tpanevojshme.
Ca ban kshtu mo labe ca ban /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ...
Gjithsesi mos u merzit shum per ket gja shoqja jeme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Pun qe rregullohen, vec tlutem ma me kujdes hers tjeter.
Perpjekna shpejt ishalla, ciao bella

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>Posted from Nissi "iher i nxorret tani dashkeni me i heq !!! "<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>

Ma se shum se reflektim i karakterit tan, shpresoj
qe kjo ulerim te jet thjesht nji lapsus en vet-kontroll.
Gjithsesi te jet nuk ka ransi... un kam tendenc me i
harru shpejt gjanat e parensishme... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body">Faleminers shum qe em konsideron si SHOK t'mir por lavdimet e
materialet tjera ishin tpanevojshme.
Ca ban kshtu mo labe ca ban /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ...
Gjithsesi mos u merzit shum per ket gja shoqja jeme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Pun qe rregullohen, vec tlutem ma me kujdes hers tjeter.
Perpjekna shpejt ishalla, ciao bella

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

</div></div>

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body"> <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>Posted from Nissi "iher i nxorret tani dashkeni me i heq !!! "<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>

Ma se shum se reflektim i karakterit tan, shpresoj
qe kjo ulerim te jet thjesht nji lapsus en vet-kontroll.
Gjithsesi te jet nuk ka ransi... un kam tendenc me i
harru shpejt gjanat e parensishme... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
</div></div>

Keshtu me 2 fjale thuhen te gjitha dhe prekn disa nga te gjinise femerore ketu... e Kome? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif . Ti ndoshta ke tendenci te harrosh shpejt personat e parendesishem per ty por me sa kam degjuar ... disa persona nuk te kane pare te parendesishem ty dhe nuk kane tendence te harrojne ...

Ti gjithmone ja arrin dhe merr ate gje cfare kerkon... me cdo menyre me cdo mjet... disa here duke bere indiferentin disa here duke bere djalin e dashuruar marrezisht per te irrituar personat ne menyre qe te largohen sa me pare nga ti.. qe te lene te qete e te lire............. ;). (Fare mire ti e di qe femrat zakonisht afrohen kur tregohesh indiferent ndaj tyre.. dhe largohen nga ai person qe ben si i dashuruar marrezisht pas tyre kur 'gjerat shkojne keq" ;). Fare mire ti e di qe kur gjerat shkojne keq nese djali tregohet indiferent dhe le lidhjen te shkaterrohet, femra instiktivisht do beje cdo gje te mbaje lidhjen ta mbroje ate ndaj erozionit, kurse nga ana tjeter nese ne rastet kur gjerat shkojne keq dhe mashkulli menjhere behet histerik apo dramatik ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif dhe kerkon ta mbroje lidhjen me cdo kusht duke kontaktuar partneren dhe bere djalin e mire e te dashuruar marrezisht pas saj ti vete mister Kome e beson dhe me ke thene qe femra irritohet, nuk ka me besim tek nje djal qe ben keshtu kaq cheap... dhe si perfundim largohet menjehere...te jep duart, ndarjen dhe divorcin nese je i martuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ... dhe ATO persona nuk e kuptojne qe ti kete ke dashur te arrish... te arrish nje perfundim pa probleme qe mund te ndikonin ne te ardhmen e jetes karrieres e familjes tende. Edhe pse per te arritur kete perfundim te suksesshem ty te ka kushtuar shume pasi te eshte dashur te dalesh dalur jashte personalitetit tend ne kete forum e vende tjers duke manipuluar mendjen e disa personave qe te besojne vertete qe ti je kaq i dashuruar marrezisht..kaq dramatik..kaq i dobet... ne menyre qe ato persona te irritohen te shohin si njeri kot, te besojne qe ti nuk je ai djali i mire qe njihnin ne te vertete ( pse kujton ti valle nuk e kupoj une arsyen e fjalorit te ulet qe ke perdorur ne nje forum tjeter... te genjen mendja qe nuk e kupoj arsyen e deshires tende per te krijuar konflikte e dukur si djalosh grindavec ? Te gjitha keto i ke bere qe kur te lexohen nga ato
persona,tu forcohet besimi qe ti je njeri i tille i keq... dhe si perfundim te japin ate cfare ti vertete ke dashur.... ndarje divorc, qetesine e lirine tende qe shpesh e permend si gjeneme te shtrenjte qe ke pas dinjitetit.
Ti flet pak por analizon cdo fakt me mendjen tende ...vehtem... dhe arrin ne nje vendim qe ti e quan te drejte. Dhe ate vendim me cdo menyre dhe mjet do ta arrish. Pershembull...po marrim shembull eee jo se mund te kete ndodhur por eshte thjesht nje shembull... nese pas nje kohe ne lidhje me dike kupton qe ti nuk e dashuron... ti deshiron te perfundosh lidhjen sepse gjykon se eshte me mire per ty dhe ate femer... por kete gje ti do ta beje vehtem pa konsideruar mendimin e askujt dhe kete vendim do ta vesh ne praktike qe ate moment pakez nga pakez deri sa te arrihet shkeputja e plote. Per kete te them shpeshhere qe ti je i frikshem kur hesht dhe qendron pakez vetem. Je shume inteligjent. E njef fare mire psikologjine e femres. Ti luan ne ndjenjat, friken dhe mendjen e saj. Tani kuptoj cfare thua shpeshhere , "gjithcka ne kete bote bisnesi eshte jo te perdoresh shpate apo arme per te arritur ate cfare kerkon por vetem te luash me mendjen e njerezve". Por dua te them dicka ... Me fat do jete ajo femer qe do te dashurohet nga ti VERTET.

Kam marrur vesh shume gjera dhe shpresoj qe te pakten me mua te jesh i ndershem... dua shpejgim sonte atje