Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Besnik Bleta

Forumium praecox
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Verifiko fillimisht që nuk të mungon si ngjyrë në jetën e përditshme, që mos lodhësh dynjanë kot de...
Nëse po, shih se mos quan gabimisht Portokalli ndonjë ngjyrë tjetër, e na lodh prapë kot.
Mandej hidhu te kompjuteri e na thuaj se si e sheh aty atë që ti e quan Portokalli: paksa të Lemonjtë apo goxha të Preshtë.
Jo më pak i rëndësishëm është edhe lloji i Portokallisë që do të shoç zotrote: ti do një Portokalli të ndezur, të ndërkryer, apo të mbaron punë edhe një Portokalli e zgërlaqur? Apo s'të rreh fare aty?

Para dhe pas çdo përgjigje për pyetjet e mësipërme, fërkoji mirë sytë, në të thatë. (Po jo deri sa t'i bësh gjak ama.)
Me urimet më të mira që të gjesh edhe ti ngjyrën tënde të jetës,

Ngjyrashplari.

P.S. Provo njëherë me ndonjë film bardhezi, ku i dihet...

Tironsi_NY

Primus registratum

di nonjoni ndonje free java chat qe mund ta vesh ne website?

Besnik Bleta

Forumium praecox

Do të ofrosh chat nga faqja tënde? Apo do të ofrosh një klient fjalosjeje që të mund të shkarkojë dikush?

Për të parën, mbase do ishte më mirë të krijosh diku në një nga shërbyesit (server-at) një a më shumë kanale në varësi të nevojave tua, pa ngarkuar site-in tënd.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Besnik Bleta:
[qb] Verifiko fillimisht që nuk të mungon si ngjyrë në jetën e përditshme, që mos lodhësh dynjanë kot de...
Nëse po, shih se mos quan gabimisht Portokalli ndonjë ngjyrë tjetër, e na lodh prapë kot.
Mandej hidhu te kompjuteri e na thuaj se si e sheh aty atë që ti e quan Portokalli: paksa të Lemonjtë apo goxha të Preshtë.
Jo më pak i rëndësishëm është edhe lloji i Portokallisë që do të shoç zotrote: ti do një Portokalli të ndezur, të ndërkryer, apo të mbaron punë edhe një Portokalli e zgërlaqur? Apo s'të rreh fare aty?

Para dhe pas çdo përgjigje për pyetjet e mësipërme, fërkoji mirë sytë, në të thatë. (Po jo deri sa t'i bësh gjak ama.)
Me urimet më të mira që të gjesh edhe ti ngjyrën tënde të jetës,

Ngjyrashplari.

P.S. Provo njëherë me ndonjë film bardhezi, ku i dihet... [/qb]
Uroj te kesh qene duke tall trapin /pf/images/graemlins/laugh.gif se e paske tall tamom /pf/images/graemlins/tongue.gif

kam frike se shoqi do me pa emisionin Portokalli (qe jepte Top Channel)

Per ate te portokallise
Nga top-channel.tv mund te marresh files te ca portokallive te plota, dhe ca cika cika. Nuk te duhet asgje pasi jane ne format WMV pra cdo windows i lexon.

engjelli

Forumium praecox

di ndonjeri ku mund te gjej nr seriali per Norton Antivirus 2004?

Erind

Forumium maestatis

Norton nuk do serial numb. por mund ta thyesh. Me dergo mailin ne pm. dhe te nis filen qe duhet te krakosh me gjithe udhezimin.
ps. udhezimet jane ne italisht.

zog

Primus registratum

(e pavlefshme... jane te ndryshme ne çdo PC)

engjelli

Forumium praecox

antere te AF ckemi?

kam dy probleme me kompjuterin. nuk e di pse kompjuteri me hapet vete. sot ne mengjes mu hap nga ora 8!!!!
dhe antivirusi im ka ne kompjuter 11 viruse dhe nuk i fshin dot. si i behet qe ti heq virueset??

shpresoj te kete pergjgje per keto pytjet e mija.
ciao
/pf/images/graemlins/smile.gif

Sineri

Forumium praecox

Tungjatjeta, Eden.
Shiko ku gjenden ato dosje ku gjenen skedarët me viruse dhe provo ti fshish vetë me DELETE.
Nëse nga ato dosje ka diçka që të duhet ty atëherë provo ta ndërrosh antivirusin. Ta propozoj AVG nga www.grisoft.com.
Kurse ajo që thua ti se ndizet PC vetvetiu është vërtet e jashtëzakonshme. Të shohim ç'thonë të tjerët për këtë.

POMPACIU

Forumium praecox

Here tjeter me u siguru qe kompjuteri eshte i fikur hiq prizen e korentit!!
Se na hoqe petllen :)

Sineri

Forumium praecox

:sleep: Mos flej Eden pa e hequr nga priza kompjuterin.

engjelli

Forumium praecox

o çuna ka ndonje zgjidhje per kete problem (per hapjen e kupjuterit vete)??? ndonje here kur jam duke punar me ristartohet vete dhe thote qe kompjuteri ka persuar nje error ne sistem.

POMPACIU

Forumium praecox

Ç'fare mesazhi shkruan ky error'i!!!!!

Kur kërko ndihmë shtjelloje i çik problemin se nëse ju që keni problem përtoni atëhere ato që duhet të përgjigjen se vrasin mendjen fare.

qartesia

Primus registratum

-A mund me mshpjegu kush se pse sa here qe "hyj" ne internet nuk me hapet faqja(siti) qe kam zgjedh vet por hapet nji "faqe" tjeter,kjo ketu -->(http://www.searchportal.info).Tek "opsion internet" i bej ndryshimet d.m.th.zgjedh tjeter faqe po prape e njejta gje vazhdon.

-Dhe nji diçka tjeter:kur ndez komjputerin me hapen disa faqe radhazi dhe marr mesazhin qe virusi rundlg32.dll tenton...etj.....

GuJack20

Primus registratum

Qartesi...kjo vjen si rrjedhoje e Spyware qe te jane instaluar ne PC.

Shkarko Ad-Aware dhe skanoje kompjuterin dhe ai ti heq te tera.

qartesia

Primus registratum

Faleminderit Gujack,Siner

I kam perdor te dy edhe Ad-Aware edhe Spybot - Search & Destroy por pa rezultat.Kerkova ne internet per searchportal dhe pash qe ket problem e kan pas dhe te tjere --> Google

betibetina

Primus registratum

Ju lutem me ndihmoni ne keto pyetje:
1)Kush e kontrollon PC hardwerin?
2)Kush e kontrollon PC softwerin?

Mundesisht mi ktheni pergjigjet privat.Ju falendnerdoj perpara kohe.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eden:
[qb] o çuna ka ndonje zgjidhje per kete problem (per hapjen e kupjuterit vete)??? ndonje here kur jam duke punar me ristartohet vete dhe thote qe kompjuteri ka persuar nje error ne sistem. [/qb]
ehhh:)

Tek ikona my computer ben properties -->advanced-->startup and recovery aty tek settings hiqe ate shenjen automatically restart dhe s'do kesh me probleme

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga betibetina:
[qb] Ju lutem me ndihmoni ne keto pyetje:
1)Kush e kontrollon PC hardwerin?
2)Kush e kontrollon PC softwerin?

Mundesisht mi ktheni pergjigjet privat.Ju falendnerdoj perpara kohe. [/qb]
une pervete si kuptova pyetjet e tua:-(