Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Qerratai

Primus registratum
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Wanderer, programi quhet DRIVER GENIUS PROFESSIONAL (Versioni 7.ca)

Kerkoje tek http://www.phazeddl.com dhe do gjesh plot forume me link per t'a shkarkuar. Eshte nja 20 mb ne mos gaboj.
 

SkErDi

Primus registratum
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

mire mbrema/dita
Ka ndonjeri info per perdorimin e Barcode-it ?
Gjeta EAN13 font, e instalova si Font dhe nga WORD-i shkruajta dicka, te cilen ma perktheu ne Barcode. Mirepo Barcode-Readeri nuk ma lexon. Nderkohe tere barcodet qe kane produktet e ndryshme lexohen ne rregull.
Ka ndonjeri Info per krijimin e Barcode-it? Une dua te prodhoj nje barcode automatikisht nga nje numer i dhene.
 
Top