Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

engjelli

Forumium praecox
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

une kam windows XP. per ate pine se mora vesh se cfar doje te thoje....

Admir

Forumium maestatis

Pershendetje,

Nje mik i imi amerikan ka Macintosh (apple). Meqenese kompjuteri im nuk ka DVD player, perdorem ate te atij. Por, kur futa DVD-ne kompjuteri me tregoi qe duhej te konfigurohej ne sistemin evropian pasi ai amerikan eshte i ndryshem nga ai evropian. Limiti qe kompjuteri lejonte ishte 3 here. Filmat i pame, por jo me shume se tre here mund te behet kjo gje (konfigurimi). A ekziston ndonje program qe konverton mundesine e te parit ne me shume 3 here?

Falemnderit paraprakisht.
!@!

Tetovari

Primus registratum

Dvd europjane perdorin kodin e vetë p.sh 2
kurse amerika e ka 1
por kur të konfigurosh nuk jamë sigurt se a mund te ktheht ne kodin rajonal apo si ta quaj kodi amerkian
pra nëse e konfigurosh në kodin amerikan atëherë nuk mund të shiqosh dvd europjane dhe anasjelltas.

tung

Nje mik i imi amerikan ka Macintosh (apple). Meqenese kompjuteri im nuk ka DVD player, perdorem ate te atij. Por, kur futa DVD-ne kompjuteri me tregoi qe duhej te konfigurohej ne sistemin evropian pasi ai amerikan eshte i ndryshem nga ai evropian. Limiti qe kompjuteri lejonte ishte 3 here. Filmat i pame, por jo me shume se tre here mund te behet kjo gje (konfigurimi). A ekziston ndonje program qe konverton mundesine e te parit ne me shume 3 here?

!@! [/QB][/QUOTE]

Admir

Forumium maestatis

Po pra Tetovar. Eshte e mundur te shihen, por vetem tre here. Kete ma indikoi kompjuteri vete. Cfare po kerkoja eshte mundesia e ekzistences se ndonje programi (software) qe ben te mundshem konvertimin sipas deshires.

Megjithate, falemnderit! /pf/images/graemlins/smile.gif

!@!

engjelli

Forumium praecox

kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28 :confused: :confused: :confused:

ciao

Seriozi

Primus registratum

Kam disa dite qe kam instaluar MSN Messenger 6 ne kompjuter,me perpara kisha messengerin 4.7,tani dua qe ta fshij MSN 4.7 por nuk arrij dot ta bej se gjithmone kur dua te suprimoj dosjen me thote :nji program tjeter eshte duke ekzekutuar 4.7 ose thjesht ma refuzon tek panel control MSN 4.7 nuk eshte qe te mundja ta fshija qe aty.A ka njeri te me thote si t'ja bej.
Faleminderit.

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos e ke MSN 4.7 te inkorporuar me Microsoft Outlook apo me Outlook Express sepse dhe une pata te njejtin problem, pasi e caktiizova prej aty munda ta heq.
Gjithashtu te te them qe me Windows 2000 ky marifet nuk funxionon ndersa me XP po.

Mbase dikush tjeter te thote me shume, kjo qe experienca ime, une munda ta heq :confused:

durrsaku

Forumium maestatis

Futu dhe nje here ne Control Panel - Add or Remove Programs - Add/Remove Windows Components dhe Msn duhet te jete diku aty ne liste bashke me I-Explorer dhe ca gjojna te tjera.Seleksjono ate kutine anash dhe boji remove.

Vetem se nuk e kuptoj pse do ta heqesh.Pas instalimit te vers.6 ajo disaktivizohet automatikisht.Nqs te hapet dhe ngelet ikona e vogel diku aty poshte ku eshte ora(sa here qe hapet Windows) shko me tastin e djathte te mouse-it tek ikona e Msn dhe diskativizo ato opsjonet tek menuja e General me duket.

Seriozi

Primus registratum

Dursaku shkova prape tek control panel por nuk e kam aty,vetem versioni 6 ndodhet,ndersa ky 4.7 eshte vetem si dosje me vete tek "program files".
Me llogjike duhej qe MSN 6 te integrohej tek MSN 4.7 duke e permirsuar si version.
Nuk eshte se me pengon vetem se tani kam dy ikona te MSN.

Mos e ke MSN 4.7 te inkorporuar me Microsoft Outlook apo me Outlook Express sepse dhe une pata te njejtin problem, pasi e caktizova prej aty munda ta heq.

Kordele po si e ç'aktizove?

engjelli

Forumium praecox

o robooo ca do me bo ti se spo e marr vesh une.... do me hesh Windows Messenger 4.7 dhe te mbash ate MSN Messenger 6.0 apo ca....

neqoftese do te besh te paren atehere kepute tek rregjistri...

ciao

engjelli

Forumium praecox

kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28 :confused: :confused: :confused:

u cuna si i behet me kete mer????

xhaxhi_eli

Primus registratum

MSN 4.7 ne Windows XP eshte e integruar sic eshte dhe Internet Exploreri (shembull) dhe nuk hiqet dot me add remove programs GESO. Nga rregjistrat duhet te hiqet ... po nuk para keshillohet per njerez qe nuk dine te "punojne" me rregjistrat.
Nuk ze noj vend kushedi se ca kshuqe me mire ta mbash.

Eden, perdor imesh ose dc++ ... me pak rradhe, me shume materiale

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Kam disa dite qe kam instaluar MSN Messenger 6 ne kompjuter,me perpara kisha messengerin 4.7,tani dua qe ta fshij MSN 4.7 por nuk arrij dot ta bej se gjithmone kur dua te suprimoj dosjen me thote :nji program tjeter eshte duke ekzekutuar 4.7 ose thjesht ma refuzon tek panel control MSN 4.7 nuk eshte qe te mundja ta fshija qe aty.A ka njeri te me thote si t'ja bej.
Faleminderit. [/qb]
Vetem rregjistri te kryen pune ne kesij rastesh

engjelli

Forumium praecox

[qb]
...Eden, perdor imesh ose dc++ ... me pak rradhe, me shume materiale [/qb]
po jo mer lal une du me perdor kazaan

Kordelja

Valoris scriptorum

Mistreci, une ashtu e hoqa pasi instalova Win XP, me Win2000 nuk funksiononte.

Ne fillim shko tek Outlook dhe kontrollo mos ke aktivizuar Acc e Hotmail-it per Instant Messaging etj.Per te pare keto do shkosht tek: Tools, Options, tehapet nje dritareze dhe shko ne fund te perzgjedhjeve aty ku lexon Other, ne fund te saj ke Enable Instant Messaging in Microsoft Outlook, beje disable.

Me pas shko tek Cntrol Panel dhe bej remove program, mua me eci si alternative, me sa kam pare une MSN nuk mbivendoset mbi MSN 4.7 dhe me sa pashe Outlook perdor versionin 4.7.Pasi e leviza e fshiva edhe nga Start Menus me rigth click dhe delete.

Keshtu me eci, se ca thote Gesi per regjistra nuk di une, une kam shpetuar nga dy ikonat qe shfaqeshin vend e pa vend ne MenuBar.

Provoje njehere :rolleyes:

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eden:
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28

u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]
Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte.

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] Pershendetje,

!@! [/qb]
Po, ekziston nje program i tille qe quhet DVD Region Free dhe e gjen tek http://www.dvdidle.com/
Aktualisht tek ky sit, shkarkon ne trial ver. qe punon per 30 dite. Shih se mos i gjen ndonje serial apo crack ne ndonje sit warez qe te funksionoje perseri.

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] MSN 4.7 ne Windows XP eshte e integruar sic eshte dhe Internet Exploreri (shembull) dhe nuk hiqet dot me add remove programs GESO.[/qb]
Nuk thashe nga add remove programs /pf/images/graemlins/tongue.gif Lexo mire se e kane fajin syzet e reja me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Add/Remove Windows Components /pf/images/graemlins/wink.gif

msn.JPG

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]
Fillimisht postuar nga eden:
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28

u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]
Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte. [/qb]
aaaaaaaaa shi shi shi.... interesante....
po degjoo... nga une ata nuk shkarkojne as gje se une skam bere gje upload.... dhe nje gje tjeter... kazaa-ja me pati nje problem dhe mu desh ta cinstaloja... (megjithse dhe cinstalimi ishte prish) domthene mu desh ta hiqja. po problemi eshte se sdi ku te marr par ate version... se ky i fundit fare sme shkarkohet ne pc.. (jam me dial-up)
gjithsesi... TACK