Vetem rregjistri te kryen pune ne kesij rasteshFillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Kam disa dite qe kam instaluar MSN Messenger 6 ne kompjuter,me perpara kisha messengerin 4.7,tani dua qe ta fshij MSN 4.7 por nuk arrij dot ta bej se gjithmone kur dua te suprimoj dosjen me thote :nji program tjeter eshte duke ekzekutuar 4.7 ose thjesht ma refuzon tek panel control MSN 4.7 nuk eshte qe te mundja ta fshija qe aty.A ka njeri te me thote si t'ja bej.
Faleminderit. [/qb]
po jo mer lal une du me perdor kazaan[qb]
...Eden, perdor imesh ose dc++ ... me pak rradhe, me shume materiale [/qb]
Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte.Fillimisht postuar nga eden:
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28
u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]
Po, ekziston nje program i tille qe quhet DVD Region Free dhe e gjen tek http://www.dvdidle.com/Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] Pershendetje,
Nje mik i imi amerikan ka Macintosh (apple). Meqenese kompjuteri im nuk ka DVD player, perdorem ate te atij. Por, kur futa DVD-ne kompjuteri me tregoi qe duhej te konfigurohej ne sistemin evropian pasi ai amerikan eshte i ndryshem nga ai evropian. Limiti qe kompjuteri lejonte ishte 3 here. Filmat i pame, por jo me shume se tre here mund te behet kjo gje (konfigurimi). A ekziston ndonje program qe konverton mundesine e te parit ne me shume 3 here?
Falemnderit paraprakisht.
!@! [/qb]
Nuk thashe nga add remove programs /pf/images/graemlins/tongue.gif Lexo mire se e kane fajin syzet e reja me duket /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] MSN 4.7 ne Windows XP eshte e integruar sic eshte dhe Internet Exploreri (shembull) dhe nuk hiqet dot me add remove programs GESO.[/qb]
aaaaaaaaa shi shi shi.... interesante....Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte. [/qb]Fillimisht postuar nga eden:
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28
u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]