Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara
Robo, shko tek http://www.zeropaid.com/kazaalite/ dhe merr kazaalite, se e ke pa spyware. Dhe sa per ata qe marrin file nga ty, nuk do ishte keq qe ti te beje sharing mp3 dhe filma. Ne fund te fundit ne P2P jep dhe merr eshte motoja dhe parimi i punes.Fillimisht postuar nga eden:
[qb]aaaaaaaaa shi shi shi.... interesante....Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte. [/qb]Fillimisht postuar nga eden:
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28
u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]
po degjoo... nga une ata nuk shkarkojne as gje se une skam bere gje upload.... dhe nje gje tjeter... kazaa-ja me pati nje problem dhe mu desh ta cinstaloja... (megjithse dhe cinstalimi ishte prish) domthene mu desh ta hiqja. po problemi eshte se sdi ku te marr par ate version... se ky i fundit fare sme shkarkohet ne pc.. (jam me dial-up)
gjithsesi... TACK [/qb]