Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Admirali

Primus registratum
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Fillimisht postuar nga eden:
[qb]
Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]
[qb] kam nje pyetje per Kazaa-n.
cfar domethene My Participation Level: Low (XX) xx = me shifrat nga 0 deri ne 100.
????
se ne fillim e kisha 100 tani ka vajt 28

u cuna si i behet me kete mer???? [/qb]
Robo, ajo eshte nje koeficient qe perfaqeson raportin e fajelave qe ti ke shkarkuar ne total me ato qe te tjeret kane marre nga ty. Ka nje gje te mire ajo, se po qe koeficienti i larte, kur ti kerkon nje file, gjen shume usera qe e kane ate. Keshilla ime ne kete rast, ngadalesoje paksa shkarkimin dhe jepi perparesi atyre qe marrin nga ty, pasi ne favorin tend eshte. [/qb]
aaaaaaaaa shi shi shi.... interesante....
po degjoo... nga une ata nuk shkarkojne as gje se une skam bere gje upload.... dhe nje gje tjeter... kazaa-ja me pati nje problem dhe mu desh ta cinstaloja... (megjithse dhe cinstalimi ishte prish) domthene mu desh ta hiqja. po problemi eshte se sdi ku te marr par ate version... se ky i fundit fare sme shkarkohet ne pc.. (jam me dial-up)
gjithsesi... TACK [/qb]
Robo, shko tek http://www.zeropaid.com/kazaalite/ dhe merr kazaalite, se e ke pa spyware. Dhe sa per ata qe marrin file nga ty, nuk do ishte keq qe ti te beje sharing mp3 dhe filma. Ne fund te fundit ne P2P jep dhe merr eshte motoja dhe parimi i punes.

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Po, ekziston nje program i tille qe quhet DVD Region Free dhe e gjen tek http://www.dvdidle.com/
Aktualisht tek ky sit, shkarkon ne trial ver. qe punon per 30 dite. Shih se mos i gjen ndonje serial apo crack ne ndonje sit warez qe te funksionoje perseri. [/qb]
Falemnderit Admiral. Do ta provoj se shpejti. /pf/images/graemlins/smile.gif

Seriozi

Primus registratum

Faleminderit per keshillat.Problemin e zgjidha.Tek regjistri nuk ma mbante te levizja gje,Korde e provova dhe ashtu si me the ti,por s'dul djo.I rash shkurt fare hoqa MSN 6,nuk ka ndonje ndryshim te madh nga 4.7,pastaj lexova diku qe ka dal dhe MSN 8 dhe thash te pres njeher pernjeher.
/pf/images/graemlins/smile.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Faleminderit per keshillat.Problemin e zgjidha.Tek regjistri nuk ma mbante te levizja gje,Korde e provova dhe ashtu si me the ti,por s'dul djo.I rash shkurt fare hoqa MSN 6,nuk ka ndonje ndryshim te madh nga 4.7,pastaj lexova diku qe ka dal dhe MSN 8 dhe thash te pres njeher pernjeher.
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
prit prit se edhe pak 80 kur te dale :)

engjelli

Forumium praecox

Mirdita.
Bera formatimin e hard diksut dhe pastaj instalova win 98. Kam probleme me driverat e kartes grafike te zerit dhe disa te tjera. Keto probleme dalin sepse mbas formatimit pc-ja ska me bios dhe kompjuteri nuk e njef motherboardin. Te gjitha keto dalin sepse motherboardi eshte i vjeter, dhe karta grafike karta e zerit e etj... jane te vendosura aty (domethene nuk jane pjese qe hiqen).

Tani sdi cfar ti bej :confused: :confused: :confused: .
Ka ndonjeri ndonje ide?

Seriozi

Primus registratum

Kam dy image qe dua ti ruaj ne kompjuterin tim.Po marr si shembull keto dy imaget me poshte.Avatari im dhe Peter pan.

51c16.gif
---
peterpan01.gif

Kur klikoj me te djathten tek proprietes me dalin keto te dhena(le qe e shikoni dhe vete ):

per avatarin tim :
Type: non disponible
Adrese (URL) :.......gif

dhe per Peter Pan dalin keto:
Type: Image GIF
Adrese (URL) :.......gif

Kur i regjistroj ne kompjuterin tim Peter Pan tek
type of file(fichier): eshte image GIF
ndersa avatari im tek
type of file(fichier): eshte image bitmap.
Si pasoje aty ku i kam regjistruar (ne PC)Peter Pani eshte imazh qe leviz(anime) ndersa avatari im nuk eshte i tille d.m.th. nuk e leviz veshin dhe me e keqja se as syrin nuk e shkel më /pf/images/graemlins/laugh.gif ,n.q.s nuk e kam shpjeguar qarte mund ti regjistroni te dy imaxhet ne kompjuterin tuaj qe te shikoni ndryshimet.

A mund te me thote ndonjeri se si t'ia bej qe edhe avatari im kur e regjistroj ne kompjuter te jete anime (i levizshem).

Mistreci
070.gif

^_^

Primus registratum

pointerin siper figures, shtyp butonin e djathte (butonin e keq), pastaj Save Picture As
pastaj hapet dritarja e save as
ke emrin
dhe file type

hape aty ku thote file type anash
nga *.bmp
beje *.GIF

une i shkarkova te dy luajne , edhe syun .

Seriozi

Primus registratum

Problemi eshte qe kur bej Save Picture per avatarin tim aty tek file type anash ( tek ashensori)mua me del vetem opsioni
(*bmp.)
ndersa per Peter Pan me jepet mundesia te zgjedh midis file type:
(*bmp.) dhe (*GIF.)

Mistreci
pershendetje.gif

engjelli

Forumium praecox

Di ndonjeri ku mund te marre programin qe ben skinet e winampit?

engjelli

Forumium praecox

nje shokut tim sa here qe starton kompjuterin i del nje mesazh ku thote qe cmd32.exe nuk hapet dhe se duhet ta shkruaje korrekt fjalen. u mundova ta heq duke pare se mos e aktivizonte ndonje program, por zbera dot pune.

ka ndonjeri idene sesi mund te zgjidhet kjo pune???

Wii

Grupi i të moçmëve!

doja te pyesja per ja 2 gjera:
-kam marre nje film po ne 2 a 3 pika gjate filmit ngec te nje fotogram che figura ndalon po zeri vazhdon.po ta kaloj 4-5 sek me tej me mouse vazhdon normal po po ta le nuk ecen.jam munduar ti kepus me movie maker keto skena po kur i bej save dhe e shoh i ka humbur nje pjese e mire e grafikes dhe del keq.a di ndonjeri si me ja bo me i keput keto pike dhe me ruajtur te njejtat detaje?

-e dyta.per te marre imazhe gjate nje filmi ose nje loje a duhet me pase ndonje program apo ndonje driver per tastieren a duhet me be ndonje gje te impostazioni aaa.di ndonje si me ja bo?

faleminderit per ndihmen

TIGRI-AL

Primus registratum

Nje eshte nga Tastiera Shift- Print scren
e dyta Kur shikon nje film nga power Dvd ka opcionin Capture Frame ( C ) Ose po te ACDSee Shkon Tols --- Activities----Scren
Po te duash te besh dhe Capture video Eshte camtasia qe ben dhe video e gjen kudo ne internet dhe krak ka per kete

Tani keta mu kujtuan besoj te te bejne pune

POMPACIU

Forumium praecox

'Mistreci' dëgjo,

Bëj "resize" dritaren e lundruesit deri sa të shohësh një pjesë të "desktop" dhe drejto pointerin e mousit tek figura që dëshiron në IE, bëj "normal click" në figurë mbaje të shtypur mousin dhe "drag" figurën në desktop. Normalisht figura duhet të ruhet në desktop me prapashtesat origjinale dmth .gif .jpg etj..

engjelli

Forumium praecox

[qb] nje shokut tim sa here qe starton kompjuterin i del nje mesazh ku thote qe cmd32.exe nuk hapet dhe se duhet ta shkruaje korrekt fjalen. u mundova ta heq duke pare se mos e aktivizonte ndonje program, por zbera dot pune.

ka ndonjeri idene sesi mund te zgjidhet kjo pune??? [/qb]
ho meeee di njeri ti japi drejtim ketij problemi....????????

gurax

Pan ignoramus

cmd32.exe eshte glase e virusit P2P.TANKED. Gjeja me e mire qe mund te besh eshte nje kontroll me ndonje antivirus, dhe me pas me ndonje addware/spyware remover si psh Ad-Aware 6 te cilin e gjen tek downloads.com . Ne fund bej dhe nje kontroll manual te registry per te pare nese ka ndonje reference per cmd32.exe gjekundi.

------------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?"--Marcus, Babylon 5

engjelli

Forumium praecox

rrofsh plako /pf/images/graemlins/smile.gif
ka mundesi te me tregoje ndonjeri si behet lidhja ne network me dy pc???? ne fakt nje eshte pc dhe nje laptop. Ose te me tregoje ndonje adrese interneti...

ciao

engjelli

Forumium praecox

di njeri si mund te hape filmat me AVI???
vetem ne pc time nuk hapen, thote qe ker kone nje kod DIV 3.
si i behet
kam provuar me WMP WinApm dhe nje program tjeter dhe te njejtin error jep.

si i behet?
ciao

darli

Primus registratum

A ka mundesi te me thote ndonjeri si mund te shoh Portokalline ne kompjuter
Faleminderit