Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuara

I C, I'll buy Spy Doctor then, have tried the trial version, it's OK... I think. I though making some present to myself on Christmas though /pf/images/graemlins/laugh.gif U C I'm improving my "Biogroafi" /pf/images/graemlins/laugh.gif

I know I'm lucky, just mine is black, if that means sth in English. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Churchi, rrofsh, kam Norton Antivirus qe e rekomandoj fuqishem. /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Buy, why buy? Got my Antivirus for free /pf/images/graemlins/laugh.gif and works (trust me /pf/images/graemlins/wink.gif)
I'll send you some other jokes, you lucky b...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Your's was not for free /pf/images/graemlins/laugh.gif that's a legal version /pf/images/graemlins/laugh.gif do you get me b.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

It's a corporate edition /pf/images/graemlins/laugh.gif U should take care of it /pf/images/graemlins/laugh.gif b.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok, e verteta eshte qe une i provova ato versionet e "huazuara perkohesisht" dhe mi bllokuan licencat, jo vetem kaq, por edhe performanca e laptopit linte shume per te deshiruar me keto versionet e "huazuara" /pf/images/graemlins/laugh.gif kshuqe thashe per 20 $ s'jam tu bo restart PC cdo here qe programi ma bllokon sepse e ka lexu database i filan spyware distributor qe e kam te "huazume"

O Blend, s'mahet shpia me miell hua mer ........ daje /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Vetem miell te kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Perdor Registry Mechanic se ai ta zgjidh lemshin qe ke bere, plus qe ke dhe opsionin "undone" per c'do skanim.

do te rekomandoja dhe PC Booster, por mos prit shume.
Kam disa celsa per keto programe, nese te duhen do ti nis.
Bashke rregullohena n'pazar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
....Bashke rregullohena n'pazar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ti je b..... me te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne shif se na kane sha Nortonin /pf/images/graemlins/lol.gif

Churchi, une kam vite te tera qe e perdor e jam teper e kenaqur /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Si ju duken:

Zone Alarm (per mua firewall-i nr.1);
Registry Mechanic 5;
Adware Professional;
PC Cillin antivirus;

Ndonjehere, 1 here ne 2-3 muaj, bej ndonje scanim me software te tjere dhe doni ju, kembe virusi apo spyware nuk kam kapur...te pakten keshtu besoj!

GuJack20

Primus registratum

mire e the "BESOJ" /pf/images/graemlins/smile.gif

burimi007

Primus registratum

Hei mund te me gjej ndokush programin Visual Basic 6.0 por qe programi te jet full ?

Dani83

Primus registratum

Ndihme!
shkrova me Nero disa materiale shtese ne nje CD-R (Multiseksionesh) dhe tani me nxjerr vetem materialet qe shtova dhe jo te tjerat qe ishin ne të
ju lutem me ndihmoni te nxjerr materialet qe kisha para shkrim-shtimit.
Flm!

kuriozi000000000000000000

Primus registratum

Ej kush mund te nxjerre ndonje program qe te downloadosh emailet e tua ne Pc nga Yahoo per shembull. dhe te kesh mundesi te manovrosh offline.

regele

Forumium maestatis
Re: Ndihmë e përgjithshme, mesazhe të papërcaktuar

Outlook me sa di une /pf/images/graemlins/smile.gif eshte falas dhe e ka cdo windows! Programe te tjera ke Eudora, Thunderbird, IncrediMail etj! Kerko me gugell per me shume!

Megjithate besoj se leket nuk do t'i kerkoje Outlook-u, por Yahoo-ja, qe me sa di une prej kohesh e ofron me pagese sherbimin e leximit te emaileve nga kliente si Outlook! Per kete nuk jam shume i sigurte, por bej nje verifikim tek yahoo Options!

Dani83

Primus registratum

Ndihme!
shkrova me Nero disa materiale shtese ne nje CD-R (Multiseksionesh) dhe tani me nxjerr vetem materialet qe shtova dhe jo te tjerat qe ishin ne të
ju lutem me ndihmoni te nxjerr materialet qe kisha para shkrim-shtimit.
Flm!

DEVIL-girl

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve, kam nje problem qe dua ndihme, jam paksa injorante persa i perket ktyre gjerave. Me duhet nje RAM me i shpejte ose nje harddisk me memorie me te madhe, sepse e shikoj qe programet me hapen shume ngadale. Nga nje search ne ebay mesova se aty mund te blej memory stick, po nuk di se si futet ne comp. Per me sakte po bej copy te asaj cfare mendoj se mund te jete e pershtatshme per te blere, dhe ju lutem me jepni nje mendim.( NCP 512MB DDR333/PC2700 SO DIMM 200 PIN Brand New upgrade memory module for your Notebook) Kam nje laptop Sharp window XP File System : FAT 32, Free Space : 8.82 Gb, Total Size : 18.6 GB.
Faleminderit.

melos

Primus registratum

pershendetje

me nevoitet nje program qe bene konvertimin e file nga pdf-file ne dxf- file apo dwg-file pra qe behen konvertime nga adobe ne CAD programe me ngusht ne AutoCad dhe CADdy++
keni ndonje sygjerim.

kuriozi000000000000000000

Primus registratum

ej njeres perseri me Mail une. Po ka mundesi mundet njeri te me gjeje "the name of incoming server" dhe "the name of outgoing server (SMTP)" per Yahoo! Mail?
Thanks.

Al-Punk

Still here

ej njeres perseri me Mail une. Po ka mundesi mundet njeri te me gjeje "the name of incoming server" dhe "the name of outgoing server (SMTP)" per Yahoo! Mail?
Thanks.

[/ QUOTE ]
Sherbimi Free Mail i Yahoo-s nuk ofron POP3 apo IMAP si protokoll. Pra nuk mund te perdoresh Klient te tille per mail.

melos

Primus registratum

pershendetje

me nevoitet nje program qe bene konvertimin e file nga pdf-file ne dxf- file apo dwg-file pra qe behen konvertime nga adobe ne CAD programe me ngusht ne AutoCad dhe CADdy++
keni ndonje sygjerim.

[/ QUOTE ]