Re: Muzika jugosllave ne dekada
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ndersa sote ushtria shqiptare luftone ne Iraq!E nuk ishin ne gjendje te luftonin kunder Serbeve Ti bashkoheshin Kosovareve e Ti bashkojne trojet po shkojne te luftojne ne IRAQ!
[/ QUOTE ]
O slavo killer, /pf/images/graemlins/wave.gif ne radhe te pare,un dua te pershendes per stampen e AKSH,dhe me vjen shume keq qe nuk ke mundsine me pas,pashaporten e kombsis tane,SHQIPNIA.
Ndjek me shume vemendje gazeten ILIRIA,dhe jam per bashkimin e trojeve te shqiperise.
Mbeshtetja jone,amerikane ne irak, eshte nje zgjidhje jo inteligjente, por e domosdoshme.
Serbve persa i perket luftrave,pushtimeve qe kane bere ne shqiperi,dhe ballkan,gjithnje i kam urryer,por persa i perket artit dhe muzikes,ktu s'shoh ndonje motiv,per ti urryer.
Nese un do urrej nje komb qe na ka pushtu une urrej TURQIT,na kane masakru,na kane ndrru fene nga puro katolik, qe kemi qon, na kthy ne myslyman,e sa, e sa poshtersina na kan bo.Fiksoje mire kete qe po te them,nese SHQIPNIA eshte e coptume,faji eshte vetem,i turqve.
Pamvarsine e nje pjese te shqiprise,nga turqit,e fitum vetem, ne 1912,me luften e te gjithe popullit shqiptare,me IS BOLETININ ne krye.
Pranaj vlla i dashtun,ktu ska noj gjo te keqe, per me njigju muziken sllave /pf/images/graemlins/thumbsup.gif