Muzika jugosllave ne dekada

Vrapuesi

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

Ty te lumte per patriotizmin po shkruaj tek temat e politikes dhe historise, jo ketu!!
 

ALTIN

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

Muzika me e bukur. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
 

ALTIN

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

/pf/images/graemlins/wave.gif
 

ALTIN

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

GEZUAR KRISHLINDJET JUGOSLLAVIA /pf/images/graemlins/wave.gif
 

master of puppets

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

kur isha i vogel shikoja certani film ne televiznja cerrni gore dhe te vetmet fjale qe mbaj mend ishin
istivece dobrovece
dhe fjalet e sigles se nje programi
llakunoc,llakunoc...
 
Top