Muzika jugosllave ne dekada

hudra

Primus registratum
Re: Muzika jugosllave ne dekada

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Legjioni, shko e posto te Courrier des Balkans te forumi serb, e nese shkruan diçka korrekte, perveç ndonje idioti nuk te shkruan njeri keq.
Keshtu qe nuk e di se ne cilin forum je futur ti po mos pergjitheso gjerat.
Une kam shoke serb e nuk kam asnje lloj problemi e shkoj shume mire, keshtu qe skam ndonje arsye te shoh çdo njeri qe ka lind ne ish Jugosllavi si armik!

[/ QUOTE ]

une sjam duke bere politike (ja kam lene nanos dhe berishes) por po i pergjigjem perkrahjes tende shoqerore qe ke me serbet (natyrisht ne shqiptaret nuk duam hasmeri dhe armiqesi me asnje por ja qe na e imponojne me agresionet e tyre)
E QARTE MLK TI SPO FLISJE NE KETE CITIM PER MUZIKEN?!?.

Lenko

Primus registratum

Nuk Kuptoi se si ka zemer nje Shqiptare te ndigjoje muzike serbe apo Greke!Nuk e di se a ma gjen ndonje Grek apo Serb qe te ndegjoje muzike Shqipe rezultati 0 Grek ose Serb!Greku kure linde dhe bekohet me urejtje ndaj shqiptareve ashtu edhe serbi.Baballaret apo gjysherit e ketyre Kengtareve Grek apo Serb i kane shfarosure shqiptaret.Ne shqipri ndegjohet neper lokale muzika greke dhe serbe!Shko ne Beograd apo ne Athine a ke shanca te ndegjoshe ndonje muzike Shqipe.Edhe po te ndegjoshe ne kerin tend apo ne qfare do lokali muzike Shqipe apo Greke do te vije sigurimi dhe do te thote:NDALE JE DUKE PRISHURE MORALIN E QYTETAREVE GREK APO SERB!.MOs te them me vone do ta gjesh vete ne FER apo do te mere PLUMB NE BALLE nga ndonje qytetare civil grek apo serb!!!!

MLK

Primus registratum

Te kan mush ty menien per kete se si kercet njeriu te harxhoj kohen e ti mushi menien kalamojve te urrejne shqiptaret. Shko e vizitou se ke me u kthjellu po ho

Lenko

Primus registratum

Une kame Pasaport Finlandeze dhe per Fate te keq nuk kame atije te trojeve kombetare Shqiptare nje shtet nje komb.Kam qene me shume se 3 here ne Greqi dhe kam vizituare camerine dhe Shqiptaret atje.Dhe te gjithe kishin ne zemer urejtjen ndaj Grekut dhe nuk kishin haruare masakrat qe greket kane bere prinderit ju kishin treguare femijve.Kane nevoje per mbeshtetje nga shteti Shqiptare dhe duan ta shohin shqiprine sa me te forte dhe te bahkuare.Ne beograd kam qene po ashtu me shume 10 here dhe ne Vojvodine ku jetonin edhe shume Shqiptare ishin te gatshem per Veprim dhe sakrifikim per kombine veq i duhej mbeshtetje e forte.Ne malsi te madhe po ashtu kam biseduare me shume familje ishin ne prag te asimilimit nga serbet dhe malazezet skishin faje nuk kishin mbeshtetje qeverit nuk qajn koken per shqiptaret atje ishin te zhgenjyer femite fillojne te harojne gjuhen shqipe mesojne gjuhen serbe dhe ne cameri ate greke perseri duhet mobilizim dhe mbeshtetje per vellezerit tane ne ato troje etnike Shqiptare.

MLK

Primus registratum

Ore ti ketu flitet per muzike jugosllave je komplet out ti! Ska asnje lidhje ajo qe thua.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eMIR kUSTURICA DHE nO sMOKING oRCHESTRA ESHTE NJE GRUP ROCK FANTASTIK e KAM PARE NE KONCERT PRANVEREN E KALUAR;e NDEZEN SALLEN FLAKE AQ TE MIRE ISHIN;SA PER SLLAV KILLERIN/EMIR KUSTURICA ESHTE PRO SERB /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Lenko

Primus registratum

Te mjere jeni ju mbane ai perendim atje skeni faje.Tregoheni sa te dobet jeni me vetdije kombetare

ODISEA

Primus registratum

Ti njeri paske probleme /pf/images/graemlins/idea.gif
Pse e politizon muziken???
C'lidhje ka krimineli me kengetarin???
Sa per dijeni, greket nuk para i durojne muslimanet, por une kam degjuar duete greqisht-arabisht...
Te mrekullueshme...
Kenduar nga kengetare greke...
Kam degjuar dhe kenge te Tarkan-it serbisht...

Kthjellohu njeri se do plasesh nga vreri qe ke brenda vehtes...

Lenko

Primus registratum

O E ShKret Perendia ti ruajt ment qe ti ka dhene.PO Greket bejen muzike edhe arabisht edhe magjupisht nese dojne se arabet si kane vrare apo masakruare greket.Po nuk dine qfare flet ore e pa shpirte.Kure civilet Shqiptare ne Kosove ishin Duke u masakruare Shqiptaret e Shqiprise ndegjonin Muzike Serbe edhe ato midis Qendres se tiranes neper lokale Festonin Luften Ne Kosove.Sa Luftetare nga Shqipria u Bashkuan ne lufte me vellezerit e tyre kosovare.Vullnetare kishte nga amerika holanda britania e madhe gjermania luftonin me UCK-ne krah per krah.

Lenko

Primus registratum

Ndersa sote ushtria shqiptare luftone ne Iraq!E nuk ishin ne gjendje te luftonin kunder Serbeve Ti bashkoheshin Kosovareve e Ti bashkojne trojet po shkojne te luftojne ne IRAQ!

ODISEA

Primus registratum

O E ShKret Perendia ti ruajt ment qe ti ka dhene.PO Greket bejen muzike edhe arabisht edhe magjupisht nese dojne se arabet si kane vrare apo masakruare greket.Po nuk dine qfare flet ore e pa shpirte.Kure civilet Shqiptare ne Kosove ishin Duke u masakruare Shqiptaret e Shqiprise ndegjonin Muzike Serbe edhe ato midis Qendres se tiranes neper lokale Festonin Luften Ne Kosove.Sa Luftetare nga Shqipria u Bashkuan ne lufte me vellezerit e tyre kosovare.Vullnetare kishte nga amerika holanda britania e madhe gjermania luftonin me UCK-ne krah per krah.

[/ QUOTE ]

Ndryshimi mes meje dhe teje eshte shume i madh...
Ne na ndan nje oqean i tere...
Lere politizimin e muzikes...
Lexoje temen per cfare flet e pastaj hajde futu e shkruaj...
Jo gjithshka eshte e lidhur me luften o njeri...
Muzika nuk ka identitet pervec asaj te kenaqesise qe i dhuron shpirtit...
Liroje shpirtin, qetesoje veten dhe futu e shkruaj si njeri ne Albforum...

MLK

Primus registratum

Ti sllavo qeke djal me te vertete shum i keq, se qeke buke shkale. Po te mo te kishte hap deren ai vllau shqiptar qe thua ti, e mos kishte strehu 500 mije kosovare '20% e popullsise se Shqiperise) sot nje pjese e madhe e tyre nuk do ishin gjalle (dmth nje pjese fisit tat ndermjet te tjerash). Ajo Shqiperia qe thua ti dhe ata shqiptaret qe ti i shan, dhe pse ishin nga popujt me te varfer te Evropes ju hapen dyret e shpive me ju strehu, po shyqyr qe jo gjithe kosovaret jane si ty, se do ju thojsha harram ate buke qe keni ngrene ne Shqiperi.

ODISEA

Primus registratum

Ndersa sote ushtria shqiptare luftone ne Iraq!E nuk ishin ne gjendje te luftonin kunder Serbeve Ti bashkoheshin Kosovareve e Ti bashkojne trojet po shkojne te luftojne ne IRAQ!

[/ QUOTE ]
Shqip shkruhet IRAK...
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Jo te gjitha zgjidhen me lufte...
Shpresoj t'i qartesosh nje dite syte dhe mendjen nga gjaku qe te ka zene...
Hajt tung tani...

ODISEA

Primus registratum

Ti sllavo qeke djal me te vertete shum i keq, se qeke buke shkale. Po te mo te kishte hap deren ai vllau shqiptar qe thua ti, e mos kishte strehu 500 mije kosovare '20% e popullsise se Shqiperise) sot nje pjese e madhe e tyre nuk do ishin gjalle (dmth nje pjese fisit tat ndermjet te tjerash). Ajo Shqiperia qe thua ti dhe ata shqiptaret qe ti i shan, dhe pse ishin nga popujt me te varfer te Evropes ju hapen dyret e shpive me ju strehu, po shyqyr qe jo gjithe kosovaret jane si ty, se do ju thojsha harram ate buke qe keni ngrene ne Shqiperi.

[/ QUOTE ]

Kam pershtypjen se une dhe ti po lodhemi kot, se ky s'mbushkerka fare /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

kush thote qe ushtria shqipetare nuk luftoi per Kosoven

Sllavo Killer
rrudhe gojen
dhe mos felliq AKSH-ne
Gomar i terbuar

hawk

Primus registratum

Po beheni shoviniste dhe raciste si serbo-greket.
Muzika eshte kulture.Nekemi luftuar dhe me shtete te tjera qe sot jua degjojme muziken dhe jetojme ne ato vende.
Muzika jugosllave mbetet e vecante ne Ballkan.

hudra

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ke te drejt qe pyet (pse ushtria shqiptare lufton ne irak)
Shtrydhe pak trurin dhe do ta kuptosh PSE..PSE..PSE
Ne vitin 98 serbia filloi spastrimin etnik te popullit shqiptar ne kosove duke djegur,shkatarruar vra e pre,duke pordhunuar e debuar njerez te pafajshem.
Shqiperia ishte e pa fuqishme per ndima ushtarake ndaj kosoves sepse sistemi piramidal i parave te pastra (sic deklaroi presidenti i asaj kohe) e shkatarroi shtetin dhe carmatosi ushtrin, pra hordhit e huaja (greku) ja arriten qellimit, ta drejtojn popullin drejt depove te armatimeve, sepse me municionet dhe tanket qe rrembyem do na u rikthenin parat e humbura neper "firmat piramidale" (KALI I DYTE I TROJES) i hedhur ne Shqiperi nga padronet grek.
Ne Athine nje miljon demostrues dolen me parrulla dhe bertisnin si egersira kuder shqiptareve dhe ne krah te krimineleve serb, dhe kryeministeri grek Micotaqis u takonte perzemersisht me kriminelin Karaxhixh, asnje nga evropa nuk pati guximin te frenoj kanibalin serb.
Ishin Amerikanet ata qe nderhyren ne castin me kritik per popullin shqiptar, dhe i tha popuulit te Kosoves kthehuni ne vatrat tuaja.
Prandaj ne shqiptaret nuk i themi dot jo amerikanit per 300 trupa shqiptare qe kemi ne irak (dhe kur Kosova te fitoj pamvarsine duhet te coj ne irak 3000 trupa) se amerikanet ishin miq ne diten tone te keqe "MIKU I MIR NJIFET NE DITE TE ZEZE"
Shum u zgjata o sllavo killer dy fjale po te them:
mos i kthe shpinen diellit dhe mos e shkel buken me kemb, se tvret zoti e mbetesh qorr. Dhe leji njerzit nigjojn muzik se ne shqiptarve ne shqipri 45 vjet sna la Enveri me nigju dhe me kriju muzik e tani sdo me i lon ti.
MJAFT DHE MBYLLE KET TEME FARE SE ESHTE BO LLUM!

ODISEA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Dhe leji njerzit nigjojn muzik se ne shqiptarve ne shqipri 45 vjet sna la Enveri me nigju dhe me kriju muzik e tani sdo me i lon ti.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
qeshja mund te tingelloje si pa vend, por mua m'u qesh /pf/images/graemlins/shrug.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif
e modhe kjo