Motorrat e preferuar....

S

Scorpion

Guest
Re: Motorrat e preferuar....

Ta gezosh, me drita mire kemi qene, 24 ore ne muaj kemi pas. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
"Bllok: nuk ndodhem ne shtepi!"..... duhet me rrit numrin e kavanozit se sbon.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif (as nuk i ve fare:p)me shkiti prej duresh si njala peshkatarit...

Po megjithate po te besoj ksaj rradhe ku do na cosh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amon mos i jep me shpejtsi se qeke goc e shpejt fort ti.. me pergjigje shperthimprurse... ste leke mongut i gjo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pikes i ke rene mond jam goce me namuz une...atje ku ma ka enda sle asgje mangut /pf/images/graemlins/grin.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Po prandaj te thash dhe ty per i xhiro... se kte tjerat skom besim pranaj...

dmth thone qe paraqitja pare nuk te genjen ktu u bazova.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Si thu do e bojme xhiron tani apo jo?

ere

Primus registratum

mire do e bejme....hajde hip tek motorri mbrapa dhe mbahu fort...

hells_kitchen

Forumium praecox

Kujdes se mos prish era uniformen e buzez amon rrusho.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kiff kiff fort ne i hyp ksaj lart nga mrapa.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

ouuu pytje a diskutim .... Do me mash ne pren apo te te maj.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti do i japesh motorit kurse une do nxjerr tangat /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Foti

Primus registratum

Motorri im i preferum eshte HONDA Africa Twin 750 CC /pf/images/graemlins/smile.gif
e kam pas dikur dhe kam deshire ta blej prap nje te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

Kujdes se mos prish era uniformen e buzez amon rrusho.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kiff kiff fort ne i hyp ksaj lart nga mrapa.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

e kam lyer me nje zbutes arome luleshtrydhesh provoji po deshe /pf/images/graemlins/cooli.gif

ere

Primus registratum

te genjeva i kisha lyer me mastic /pf/images/graemlins/grin.gif

GJYSHI

Gjyshi

Motorri im i preferum eshte HONDA Africa Twin 750 CC /pf/images/graemlins/smile.gif
e kam pas dikur dhe kam deshire ta blej prap nje te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Foti une ekam nje te tille dhe nuk eshte perdorur ka 6 vjet ,kam ardhur nga Athina ne Tirane per nje dite me te
Jane me te vertet motorra fantastik /pf/images/graemlins/wave.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kawasaki Ninja ZX-10R

Ka dal e re...dhe osht "black-version" /pf/images/graemlins/laugh.gif,se ashu si tartaruga njinxha jeshile ishte e shomtut /pf/images/graemlins/lol.gif,turp me m'pa njeri.

ishalla e ble nejnji qe njof...se me mungon ky madeli /pf/images/graemlins/idea.gif.

Erison700

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]
Foti une ekam nje te tille dhe nuk eshte perdorur ka 6 vjet ,kam ardhur nga Athina ne Tirane per nje dite me te
Jane me te vertet motorra fantastik /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

hmmm i mir dhe i fuqishem ai lloj motorri po teknologjia ka ec para...kan nje gje te mir se jan komode per udhtime te gjata por gjithsesi Africa Twin esht ber moto d'epoca...

per rrug te gjata BMW thyen cdo rekord...sidomos R 1200 RT

bmw_r_1200_rt.jpg

r1200rt_5.jpg