"MISS"-et Shqiptare ne vite....

Florus

Forumium maestatis
Re: "MISS"-et Shqiptare ne vite....

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Kjo sapo fitoi Miss Inteligjenca ne kete konkurs,ishte nje nga cmimet speciale qe u dhane.
[/qb]
:thumbsup: bravo bravo...tani shquhemi edhe per inteligjence :book:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Une:
Mu me ka kalu mosha ....po mbushe 20 vjec s te pranoje me ne nje konkurs bukurie...

Pastaj postuar nga un4given:
kush tha mi ti qe nuk pranokan mbi 20 vjec? ka sa te duash qe jane mbi 20...

S ke degju ndonjehere te flitet per nje figure letrare qe quhet "hiperbole"????? :eek:

Eshte thjeshte nje menyre per te vu me teper ne dukje nje dukuri e cila ka prirje te theksume per te marre permasa te tille te cilat ty,nga menyra se si une e kam shprehe,per momentin mund te te duken te ekzagjerume. :shrug:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Une:
Mu me ka kalu mosha ....po mbushe 20 vjec s te pranoje me ne nje konkurs bukurie...

Pastaj postuar nga un4given:
kush tha mi ti qe nuk pranokan mbi 20 vjec? ka sa te duash qe jane mbi 20...

S ke degju ndonjehere te flitet per nje figure letrare qe quhet "hiperbole"????? :eek:

Eshte thjeshte nje menyre per te vu me teper ne dukje nje dukuri e cila ka prirje te theksume per te marre permasa te tille te cilat ty,nga menyra se si une e kam shprehe,per momentin mund te te duken te ekzagjerume. :shrug: [/qb]
jo mi, kjo qenka hiperbola? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse une thashe se mos e kishe marre vesh gabim dhe e vetmja gje qe te mbante larg pjesemarrjes ishte mosha /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe te lutem shume mos na perdorni "hiperbola" vend e pa vend, se robi i shkrete s'e merr vesh se si e thoni dhe vetem e lexon ate qe thoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Mu me duket mir kjo Denisa Kola...

xin_8d6f03bc109b401187a7b589539cf5ef_x_114.jpg

dkola.jpg

dk_banjo.jpg
[/qb]
nuk e di pse kam idene qe kjo s'eshte denisa kola!!
ajo (denisa) eshte me sy te shkruar dhe jo me shume se 17 vjec!!! :confused:

Florus

Forumium maestatis

:eek: 17 vjec eee :confused: jo jo ta garantoj une qe nuk eshte aq :thumbsup: pale me ke e ngatarron :rolleyes: ajo te fotoja me siper eshte missi :angel:

Princesha

Primus registratum

Un them qe kjo Denisa nuk ka qene per Miss jo se nuk esht e mir por jo aq sa per tu bere Miss, nejse arsyen e di pse gjithmone e marrin ata qe se meritojn :shrug:

Diddy19

Su@mi

Po i ngaterroni misset njera me tjetren.Kjo ketu poshte eshte DENISA ,mbiemri CELA.dhe eshte 17 vjec (para 2 vjetesh kur u shpall miss akoma ishte ne klase te 8)

denisa_cela_fituesja_e_missit.jpg

Kurse kjo ketu eshte DENISA,mbiemri KOLA dhe eshte 20 vjec

dkola.jpg

Jane adashe dmth! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Nejse opinioni yt ky... :shrug: per mua eshte 1-sh :thumbsup:
Nga e di ti qe s'me begenis ajo tjetra muve mi :rolleyes: sikur me ke pa ne foto ti mu :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po i ngaterroni misset njera me tjetren.Kjo ketu poshte eshte DENISA ,mbiemri CELA.dhe eshte 17 vjec (para 2 vjetesh kur u shpall miss akoma ishte ne klase te 8)

denisa_cela_fituesja_e_missit.jpg

Kurse kjo ketu eshte DENISA,mbiemri KOLA dhe eshte 20 vjec

dkola.jpg

Jane adashe dmth! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u're right kerkoj falje!!!!!!!!

Florus

Forumium maestatis

pse "ka hedh shtat" eee :eek: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bolonjezja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] pse "ka hedh shtat" eee :eek: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shtatin lere ti,........po fshati qe duket s'do kallauz....krahasoji pak te dyja fotot:ku D.Cela eshte jo aq e trukuar ,aq "ne montazh"sa D.Kola........dhe shikoje ndryshimin.Ajo D.Kola mund te jete vajza me mire e Shqiperise,inteligjente e te gjitha,por te betohem qe per miss nuk me duket...megjithese eshte simpatike. :shrug: