"MISS"-et Shqiptare ne vite....

I love new york

Primus registratum
Re: "MISS"-et Shqiptare ne vite....

Zog, cfare e ben tipik nje vesh dhe aq me teper karakteristike e nje ethniciteti te caktuar, se po me ben shume kurioze tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

ej po valbonen e harruat qe kur u zgjodh miss i kishte dhembet per ibret /pf/images/graemlins/smile.gif ?

hot

Hotgirl

i ka rregullu dhomet ajo tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif
sja mer njeri per bukuri :thumbsup:

Djep

Forumium maestatis

a-kospiri3copy.gif

ERA_NY

Primus registratum

HI
DENISA ESHTE ME TE VERTETE NJE VAJZE E MREKULLUESHME.UNE E NJOH NGA AFER PASI JEMI NGA I NJEJTI QYTET.AJO GJITHASHTU ESHTE EDHE NJE NXENESE E SHKELQYER.PRANDAJ JU LUTEM MOS E SHANI NJE NJERI QE SE NJIHNI FUNDJA AJO FITOI APO JO?????????????
BYEE DHE IA KALOFSHI MIRE

Florus

Forumium maestatis

Dakort me parafolesen :thumbsup: u beme 2 qe e njofim :idea: apo eshte dhe helena harrova /pf/images/graemlins/smile.gif

bolonjezja

Primus registratum

hera e pare qe po e shoh kete Denisen...per mua misi shqiptar mban vetem nje emer:Valbona Selimllari! :kiss:

Florus

Forumium maestatis

:eek: hera 1 qe sheh Denisen :smash: edhe pastaj thone qe vajzat ndjekin me shume miss albanian se sa cunat :confused:
Them ti bej nje ftese te "c'e' posta per te" se ka shuuume qe nuk e kam takuar /pf/images/graemlins/laugh.gif rrezik me ka harruar fare /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

eshte miss albania fundit, konkuroi dhe ne miss world po sfitoi gje...ja bene me hile :smash: se per mua e meritonte :wub:

bolonjezja

Primus registratum

ooooooo,avash ti se nuk m'u duk dhe aq per miss globe mua ajo,jo!!!!e fiton kush e fiton miss globe!!! :goofy: :goofy:

Florus

Forumium maestatis

she she sa modeste eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe ka mundesi te behesh pse jo :shrug: je apo sje shoqja ime :thumbsup:

bolonjezja

Primus registratum

s'e kisha per mua mo jo....sonte qenkemi bere per tu keqkuptuar...e kisha per ate qe une quaj tamam miss Shqiperia:V.Selimllari /pf/images/graemlins/wink.gif

bolonjezja

Primus registratum

EHHHH,keshtu thua ti,po he mo!E mori nga vetja vet ajo.....se sado miq te kesh,e bukura mbetet e bukur!! /pf/images/graemlins/smile.gif