Re: Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) musli
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annisa</div><div class="ubbcode-body"> '''kuran thuhet gjithashtu se Muhamedit u martua me Aishen kur ajo ishte vetëm 6 vjeç. Konsumimi i martesës u bë kur ajo ishte 9 vjeç..''
Ne Kur'an thuhet kjo???Duket qe nuk e ke lexuar as e ke marre ne dore Kur'an.Nuk i di gjerat,pse po i thua??
GJysha jote kur u martua para 40 vjec??Konsumimi i marteses kur ka pas para 40 vjec??
Nana jote kur u martua para 20 vjec??Mos fol budallaqet..I kam lexuar milion libra filozofie ,mirepo as nje nuk ka mendimin budallaq si ti..Pse,a do me ndrryshu Librat e Shenjta,ti??
Marroq...
Nuk ke turp hic...Librat e shenjta lejohen incestin ??Cila bre??
Libra jote e shenta e cila quhet Shqiperia jone eshte feja jone!!!
dIL BRE dIL JASTE,u rrite mes 4 mureve,edhe ti ke ardh me fol per fejen ketu dhe filozofine??
ka ma te prishur se kaq??A nuk po e sheh veten??
Ti je ma i prishur?
Per shkak teje njerez jaste po mendojne gjerat te kqija per Sqiptaret??
Nuk e doni fejen,nuk e doni as fejen katolike,as librat shenjta,asgje??!
Mirepo,ti e ke prejardhje prej majmunit,kur nuk i beson as ne librat e shenjta,as kurrgje...
Mirepo majmuni eshte ma i mencuri se ti!!
Kuku kuku,........
Incesti ndoshta ka te ju te shqiptar,mirepo nuk e ka lejuar feja ,as librat shenjta,ndosta ju jeni ata qe i keni lejuar vetes,..
Nuk jane te gjitha keshtu,mirepo ti dhe njerez si ti,uh uh bljak,dua te vjell....
Ik more,shko mes mureve e sqiptareve,e ke kryen vec per shtepine,ti ke ardh me fol per mbulesen,nuk i ke 4 vjet e shkolles..
Motra jote po ecen lakuriq edhe je krenar per kete,a kur ndodh dicka,besa bes,besa bes
Ik bre,kam me nis te urrej shqiptaret......
Zoti me fal.
</div></div>
Hey une nuk shpika asgje as per incestin e as per pedofiline. Incesti pranohet sepse thuhet qe bota filloi vetem me Even dhe Adamin dhe keshtu i bie qe keta te dy kane kryer mardhenie seksuale me njeritjetrin dhe kane lindur femije te cilet kane kryer mardhenie seksuale ose me njeri-tjetrin ose me prinderit e tyre. Ndryshe nuk ka si te jete apo jo sepse ne librat e tu te shenjte nuk thuhet qe ishin dy qifte ne fillim por vetem nje apo jo. Bota filloi vetem me Even dhe Adamin. Tani ma zberthe pak ti a nuk kemi incest ketu sipas librave te shenjte. Pra librat e shenjte thone qe njerezimi filloi me incest.
Pastaj te kalojme tek pedofilia:
Sahih Libri 008, Numër 3310:
Aisha (Allahu qoftë i kënaqur me të) dëshmoi: Apostulli i Allahut (paqa qoftë me të) u martua me mua kur isha 6 vjeç, dhe u pranova në shtëpinë e tij kur isha 9 vjeç.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 64
…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 88
Profeti shkroi (kontratën e martesës) me Aishen kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe konsumoi martesën me të kur ajo ishte nëntë vjeç dhe ajo qëndroi me të nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 90
Kur Profeti u martua me mua, mamaja ime ardhi tek unë dhe më bëri të hyja në shtëpi (të Profetit) dhe asgjë s’më çuditi, veç ardhjes së Apostullit të Allah-ut në mesditë.
Sahih Bukhari Volumi 8, Libri 73, Numër 151
Unë luaja me kukulla në praninë e Profetit, dhe shoqet e mia luanin gjithashtu me mua. Kur Apostulli i Allahut futej (në dhomën time) ato fshiheshin, por Profeti i thëriste të vinin të luanin me mua.
Keto qe une thashe jane fakte. Kurse ato qe the ti per shqiptaret etj jane hamendesime, shpifje, trillime te pabaza sepse ti as qe i njeh motrat e mia se si dalin rruges e madje as qe e di se a kam motra apo jo. Ajo qe ti bere ishte shume e ulet. Dhe mua as nuk me bind feja e as nuk mendoj se besimtaret jane njerez aq te mire sa mbahen. Nese ti je besimtare ti je nje shembull per ate qe po them une ne lidhje me besimtaret. Mjafton te shikosh se cfare ke shkruar.