Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) muslimane

studenti100

Forumium praecox
Re: Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) musli

Po ca incesti, ajo mire e mire, por e kam fjalen te besh seks me veten tende. Kesaj seksi me veten tende ca ta quash, kaluar incestit eshte. Brinja e Adamit ishte vete Adami, duhet qe edhe Eva te kishte dale mashkull dhe sozie e Adamit, klonim. Kjo del femer, ndoshta ndonje receptor hormonesh mashkullore kane qene difektoze dhe doli femer tjetri. E ti me flet inceste mua, une e kam hallin si doli tjetra femer dhe ky beri seks me veten e tij. Ketu e kisha fjalen se beri seks me "brinjen e tij". Dhe brinja ca ishte brinje me qeliza femre apo mashkulli. Thellesohu edhe ca e ti se vetem siperfaqen po shikon.

Se jemi njerez me kulture i pranojme edhe njerezit te kombesive te tjera. Keta jane njerez te thjeshte. Per diplomaci ka ambasada. Mos te ngaterrojme gjerat tani.

studenti100

Forumium praecox

Ajo qe me merzit tani me shume se po e mendoj cik kete gje, eshte se Adamit ia krijoi nga brinja e tij, po pse nuk me del edhe mua nje femer nga brinja ime. Ketij Adamit ja krijoi e mua jo. Pse ta kete me lehte Adami qe te gjeje nje femer se une? Me mire te dali nga brinja ime se ti vije verdalle tjetres qe ka shume mundesi te humbasesh kohe me te. Ti e ke hallin pse ndaloi incestin, une e kam hallin pse e ndaloi nxjerren e femres nga brinja. Me kupton? Do ma kishte bere fushe me lule po te nxirrte nje simpatike nga brinja ime qe na bie dakort muhabeti.

gurax

Pan ignoramus

Adami, brinja, Eva, klonimi. Si ka mundesi qe ate qe e dime se duhet te ishte mashkull (klonim, flasim me shkence jo llafe kot), ka dale femer! Ketu kemi te bejme me nje mrekulli. Dhe pyetja ekzistenciale e vertete eshte jo pse u ndalua incesti por pse nuk dalin me femrat nga brinjet e meshkujve!

Problematike per koken e problematikes. Te zgjidhura thjesht paster dhe bukur me "True divine intervention", s'ke c'i thua.

prodigious

Primus registratum

O Student o acarator. Ja ta them une se per se eshte shkruar ashtu se eva doli nga brinja e adamit. Qe te kujtojne meshkujt qe femrat jane pjese e tyre dhe qe te ken rrespekt per ta e qe te kujdesen sepse ajo duke qene e dobet fizikisht nuk mund tia dale dot vete. shiko kete pikture qe ta kuptosh me mire
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en...vah's_Curse.jpg
Nuk eshte ketu ajo qe desha te debatojme por eshte kondradita qe kane librat e shenjte nga njera faqe ne tjetren. Ne fillim thuhet se nuk eshte mekat incest-i e me vone thuhet se eshte mekat. Pra kemi nje gabim ketu. Fillo more dhe perdore logjiken se kush i ka 2 pare mend e kupton se keto libra jane vepra te njeriut dhe qe u ka ikur koha se nuk po jetojme tani si tek kjo fotoja me siper apo jo? DHe njerezimi nuk ka filluar me incest se po te ishte kesthu nuk do kishte mbijetuar dot.
Une nuk po them qe te mos jetojne arabet ne shqiperi por po them te mos mundohen te na imponojne kultura antike sepse kjo ka efekte negative. Ti je nje shembull konkret per kete. Shpresoj te ndryshosh se nuk e ke hiq mire keshtu.

studenti100

Forumium praecox

Po mire qe doli nga Adami, po e kam fjalen gjenetikisht ishte versioni femer i Adamit? Keta duhet te ishin me te afer se moter-vella, se motra dhe vellai kane dy burime gjenetike, prinderit. Por kjo Eva kishte vetem Adamin dhe i bie version femer i Adamit, e cila ben seks me Adamin. Kjo eshte me keq se incest, e kupton? Dmth me nje rast incesti, ti propozon se asnje femije nuk do kishte lindur dhe jetuar. Me vjen keq te konfirmoj se e ke kategorikisht gabim. Me kafshet sidomos per pelqime racash apo cilesive te ndryshme, incestet induktohen nga njerezit duke filluar lopet qe te risin prodhimtarine e qumshtit dhe deri te racat e qenve. Arsye kundra incesteve apo riprodhimit me te njerez te aferm nuk eshte mbijetesa, por krijimi i homogjenitetit gjenotip te personave. Keto inceste jane te predisponizuar me shume te bimet. Po me sa shoh une bimet nuk kane probleme te mbijetojne. Ti ca beson se kishte miliona njerez dhe mbine neper pema? Se cdo model ta marresh fillon me nje njeri ose e shumta dy, dhe riprodhimtaria midis te aferme ka qene e pashmangshme, por tani kemi 6 miliarde njerez. Jam kurioz te di per modelin tend te fillimit te njerezimit, se sa njerez ishin ne fillim dhe si u riprodhuan. Tani nxirre kalemin se e masim pak dhe shikojme kush qenka injorant e pa llogjike.

jimmy84

Primus registratum

Ke te drejte s`te ve faj. Se nga do qe ta marresh, lopa nuk qendron dot ne tavan. Atehere si dreqin e beri bajgen ne tra?
Se te gjithe fshataret kane lope, po asnjerit nuk i hipen lopa ne tavan dhe te beje bajga. Si ka mundesi qe ajo lopa hipi?

Me siguri eshte sic thote Gurax, "nderhyrja hyjnore". Eshte i vetmi shpjegim logjik me kalem.

studenti100

Forumium praecox

Keshtu eshte kur shkel ne bajge, hyp maje trarit dhe pastaj pyet veten nga erdhi bajga ketu. Uli syte se pergjigjen poshte hundes e ke.

jimmy84

Primus registratum

Ne koherat te vjetra, ketu ne forum perdorej nje fjale : "o qip".
Nuk e ke idene sa simpatik qe behesh kur nxjerr ca perfundime te zgjuara si kjo ketu me siper. Nejse vazhdo perpiqu qe te gjesh se si hipi lopa ne tra.

studenti100

Forumium praecox

Per ekspert bajgash te kemi ty. Kujdes se mos te vete ne shtepi, gjen bajgen ne karpet dhe pastaj pyet se kush ia hapi lopes deres. Shko pastro kembet o tutkun fshati, pastaj merru me 'filozofi' se do ia arrish qellimit, filozof bajgash ke per tu bere.

prodigious

Primus registratum

Ne rradhe te pare nuk duhet te debatoje mbi even dhe adamin pasi une te thashe se kjo teori nuk eshte e baze por ti vazhdon perseri pa e kuptuar ate qe desha te te them une. Eshte perralle more shoku.

Persa i perket teorise sime te cilen e kam nxjerre personalisht si konkluzion dhe ne ndryshim nga ti qe vetem lexon dhe shkruan ketu pak a shume si copy paste gje qe nuk vlen ne nje diskutim.

ne fillim kemi shperthimin e nje mase me elemente te ndryshem, pastaj kemi formimin e planeteve si pasoje e perplasjes se meterialeve ne hapesire si pasoje e rrotullimit te tyre, si dhe diellit si pasoje e pikes se shperthimit dhe e terheqjes.
Te vecojme token. Ne fillim ishte e zjarrte, pastaj me kalimin e kohes duke u goditur nga kometa te cilat ishin copeza me akuj dhe me bakterje apo jete, te planeteve te tjera te cilet kishin shperthyer. Pra keto kometa sollen uje ne toke duke krujuar dhe koren e saj si dhe duke sjelle jeten ne toke. Me pas kemi evoluimet e ketyre bakterjeve, ne ujore pra qe jetojne vetem ne uje, pastaj ne amfibe pra qe jetojne edhe ne uje edhe ne toke, ne zvarranike qe jetojne ne toke, e me vone ne forma te tjera deri tek ti i dashur student. Pra sic e shikon jeta nuk erdhi si pasoje e incestit apo seksit me brinjen apo ku di une cfare budallalleqesh thua ti por erdhi si pasoje e shume specjeve te cilat evoluan. I rashe shkurt e pa u menduar se nuk ksiah nerva dhe mund te kem bere ndonje gabim. Nejse besoj se e kape thelbin.

prodigious

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: studenti</div><div class="ubbcode-body">Per ekspert bajgash te kemi ty. Kujdes se mos te vete ne shtepi, gjen bajgen ne karpet dhe pastaj pyet se kush ia hapi lopes deres. Shko pastro kembet o tutkun fshati, pastaj merru me 'filozofi' se do ia arrish qellimit, filozof bajgash ke per tu bere. </div></div>

Ata qe merren me filozofi per mendimin tim ndahen ne dy kadegori.
1-ata qe studjojne filozofine
2-ata qe prodhojne filozofine

Ti sigurisht qe je nga ata te paret. Per kete jam i sigurte qe do me miratojne te gjithe ketu qe kane lexuar postimet e tua prej copy-paste. hahahahahahahaha

prodigious

Primus registratum

Ika une. Mendohu per ate teorine qe te thashe dhe me kthe pergjigje se cila eshte me e llogjikshme. Eva dhe adami hahahahahahahhahahahahahahahahahahaha apo ardhja e jetes nga planete te tjere? Hajt lexim te kendshmem... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Une s`kam thene ndonjehere qe s`jam "filozof bajgash", po ate dreq pergjigje s`ma dhe qe s`ma dhe. Me zhgenjeve. Une tek ty i kisha varur gjithe shpresat.
Megjithate une kam besim tek ty. Jam i sigurte qe nje dite do na e tregosh edhe neve si hipi lopa ne tra.

studenti100

Forumium praecox

Ha, ha... Kerkon te behesh qesharak? Une nje pyetje te bera dhe t'i me dalove te zvarraniket. Te pyeta sa njerez kishte? Merre nga zvarraniket, gjarperinjte, nga ta duash ti merre? Mos kujton zvarraniket nuk ben inceste. Je shume i 'forte'. Nejse budalleqe si the ti se incesti nuk le pasardhes, nuk me kane pare syte. Mire qe e kuptove kete. Nje klase filozofie kam marre gjithe jetes ime, dhe profesori ka qene ateist. Me vjen keq te le poshte, por une nuk kam studiuar ndonjehere filozofi ne kuptimin e rendomte. Jeta si te duash ti erdhi, e the ti mbaroi puna, po kujdes cik me inceste se na nxorre zbulim te madh se me inceste je steril. Je 'figure' fare. Ik studio ca me shume para se te flasesh se le name. Kalemi jot eshte teper i shkurter, si ata kalamajte e kopshtit qe ca tu thote edukatorja binden. Kush ta ka measur se incesti nuk le pasardhes, edukatorja e kopshtit apo bibla dhe kur'ani?

studenti100

Forumium praecox

Po ta dhashe, edhe pse je i dobet nga sensi i nuhatjes, qenke edhe i dobet nga shikimi, merr syze dhe lexoje me mire. E pastrove kemben se na felliqe dynjane? Hjade cik me kujdes heres tjeter ku shkel se do na besh hatane.

prodigious

Primus registratum

Se ku thashe se incesti nuk le pasardhes nuk e di? Pastaj une ta dhashe pergjigjen per se sa persona ishin ne fillim more injorant po ti nuk e kuptove. E as nuk ke per ta kuptuar ndonjehere dhe me vjen keq per ty. Incesti akoma nuk eshte dale ne perfundimin e plote se a eshte ai fajtori qe femijet dalin me probleme apo jo se shkenca perdite po zbulon te reja rreth kesaj dhe jam i bindur se perfundimi do ishte se do ishin me probleme femijet. E kete nenkuptova une kur thashe se nuk di mbijetonim dot dhe jo qe nuk do benin dot femi por ti asgje nuk kupton e nuk merr vesh. Edhe une ta dhashe me ane te teorise sime pergjigjen se sa kane qene ne fillim dhe te thashe se bakterjet kane ardhur ne grup e jo tek bakterje me ane te kometave. Hey vetem per filozofi mos fol ma se do bahesh sa ma shume qesharak. Se normal qe tu duk pergjigja ime shume e gjate se ti i do gjerat shkurt fare dhe mendove se pergjigjen do ta jepja me numra per pyetjen tende. 69. hahahahahahahahahahahah

studenti100

Forumium praecox

Ti me filozofi merresh se bakteriet nuk bejne seks te riprodhohen? Jane identike dhe po u bene bakteriet njerez, quhet te besh incest me klonin tend. Euaaa shpjegoj une ty, nqs ty filozofia te jep buke, mua nuk ma jep. Ma jep shkenca. Nejse ishte kenaqesi te merresha me ju se jeni cik 'tralalala'. U argetova tejmase.

prodigious

Primus registratum

Po filozofia eshte shkenca e shkencave o tyryryryryryry.
Prandaj po mundohem te te them se sado qe te studjosh ato shkencat e tua po nuk kuptove filozofine kot je po ti nuk po me kupton.
Une po ta them per te miren tende se une nuk kam te bej me ty pervecse ketu, por ndrysho drejtim se keshtu si e ke nisur po shkon si "pula pa kry".

jimmy84

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: studenti</div><div class="ubbcode-body">Po ta dhashe, edhe pse je i dobet nga sensi i nuhatjes, qenke edhe i dobet nga shikimi, merr syze dhe lexoje me mire. E pastrove kemben se na felliqe dynjane? Hjade cik me kujdes heres tjeter ku shkel se do na besh hatane. </div></div>

Pse kam pershtypjen qe ty te mungon sensi i logjikes? Po s`prish pune, mbase do te vije nje dite.

Ergler

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jimmy84</div><div class="ubbcode-body">Ke te drejte s`te ve faj. Se nga do qe ta marresh, lopa nuk qendron dot ne tavan. Atehere si dreqin e beri bajgen ne tra?
Se te gjithe fshataret kane lope, po asnjerit nuk i hipen lopa ne tavan dhe te beje bajga. Si ka mundesi qe ajo lopa hipi?

Me siguri eshte sic thote Gurax, "nderhyrja hyjnore". Eshte i vetmi shpjegim logjik me kalem.
</div></div>

Xhim,nuk e di nga je me origjine,por ajo historia e bajges ne tra,jo ne tavan eshte e vertete.Po ta tregoje qe ta mesoni ju dhe dikujt eshte kurioz per ta ditur si eshte realiteti.Me ra ne sy ajo shprehje e jotja dhe thashe te te shkepuse pak nga te lajthiturit.Une per vete ju kam hequr vize leri ne fantazite e tyre absurde e mos harxho kohen kot.

Personi i cili pa bajgen ne tra dhe u habit eshte quajtur Menduh Sharra.Ky ishte pinjoll i nje familje te fisme te Vlores.Shtepia e tyre e madhe ka qene tek Sheshi i Flamurit.Shtepia u prish ne vitin 1987,me synimin qe do te ngrihej Hotel Turizmi.Bile u fillua por nuk u mbarua.Te gjithe e keni pare ate godine ne qender te qytetit, e cila eshte blere nga biznesmeni i cimentos,Sulo Shehu.
Nga familja Sharra eshte edhe Ing Abdyl Sharra i pushkatuar me 1946 se gjoja sabotoi tharjen e kenetes se Maliqit.Nuk jam i sigurt po personi qe u habit nga bajga ne tra o ishte i vellai ose i kusheriri,nuk jam shume i sigurt.
Ai pra ,Mendui kish mbaruar Universitetin e Kembrixhit ne Angli per Dr Veteriner.Ka qene nje student i shkelqyer,por si rezultat i studimit ai luajti pak nga fiqiri.Ne ato kohe kur ai u kthye ne Vlore, i jati po ndertonte nje shtepi te re.Mendui shkoi te shihte ndertimin e shtepise,por syte i shkuan tek catia.Tek njeri tra ai pa nje bajge te thate te ngjitur per trari dhe i habitur filloi te mendohej.Si ka mundesi qe lopa ka arritur te beje bajgen atje siper!Mori nje meter dhe po bente matjet.Eshte e pamundur thoshte.Ne ate kohe vjen i jati dhe e shikon djalin te habitur dhe e pyet?Cfare po te shqetson?Si ka mundesi qe lopa ka arritur ta beje bajgen tek ai tra i tha te jatit.Cfare thua i tha i jati,po trau ka qene ne toke dhe ndonje lope ka kaluar aty dhe e ka leshuar bajgen mbi te.Me mbrapa ustallaret e moren trarin dhe e vendosen ne cati.Pra lopa nuk ka shkuar ne cati or te dhjefsha shkollen i tha te birit.Njehere tjeter ai beri nje eksperiment tjeter.Mori nje vic dhe hypi ne ballkonin e katit te dyte te asaj shtepie.Kete vic tha do ta hedh qe ketu.Ai do te thyej kemben dhe une do ta sheroje.Jo i tha i ati se do na ngordhesh vicin,por ai e hodhi vicin ne toke.Mendui vrapoi ta merrte vicin e ta sheronte,por ce do se vici kish ngordhur.Sot e kesaj dite te moshuarit e kujtojne ke te ndodhi.Kur duan te ironizojne ndonje Adhamudh i thone:''Me je bere si Menduh Sharra qe u habit se si kish shkuar lopa te bente bajgen ne tra.
Dr Mendu Sharren e kam njohur edhe une.Ai ka vdekur ne vitet '70.Ishte nje burre i gjate,i cili shiste vetem vjetersira.
Kjo eshte historia e vertete e asaj historise se bajges se Lopes.
Po qe se je vlonjat,patjeter e di kete histori gjersa e permend.