do i vija nje emer te vecante qe mos ta kishte asnjeri tjeter :idea: keshtu nuk do ngaterrohej me kalamojt e tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj cuni (p.sh) do me ngjante mu keshtu qe do mjaftonte nje foto ne dokument per ta njohur menjehere /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga rambla:
[qb] ti po ti :smash: , po ne shkolle me ça mbiemri do ta rregjistrosh, po kur te bej vaksinat, po kur te marri karten e identitetit, eeee ti qe i kishe mendu te gjitha, ec tani pergjigju /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt u ngatarrovaFillimisht postuar nga Princesha:
[qb]Muhabeti ishte qe nqs burri nuk do, pastaj na ndrico pak se ca do me than "cornuta" se ne skandinavet kena fillu me e harru talancen knej.Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga atman:
[qb] [/qb]
Fmit me thot, cfar fmish me ba zgjidhjen, ata jan tu u pshurr ne bakal, ti me thu me ba zgjidhje, ah cfar babet qe ke me mu ba ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Sa rendesi ka kjo?
Mos u beni kaq agresive ne kete teme goca, sepse nese bini ne dashuri "fund e krye" do jete me e lehte te vendosni.
Duhet te dini qe per mashkullin ne jeten tuaj nuk eshte ceshtje me teper rendesi. Por sidoqofte do i vinte mire, eshte vetem simbolike. Nga ana praktike secili prej nesh le prinderit per tu bashkuar me njeriun qe do.
Ime me ka mbiemrin e babait tim. Mbaj mend nje here qe beri nje koment dhe tha: "Jam mesuar me ekte mbiemer saqe i vjetri me tingellon i huaj."
Te dyja zgjedhjet jane njesoj, do keni probleme me akute per te zgjidhur. [/qb]
pse edhe ne korce qenka ky rregull eeeFillimisht postuar nga rambla:
[qb] atman i din mire keto gjera, se eshte korçar dhe atje grate i therrasin ndonjehere sipas emrit te burrit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . p.sh. nese burri quhet jorgji, gruan e tij mund ta therrasin jorgjica, apo jo atman?
p.s. mos kujto se e thashe me ironi atman, jam vet me origjine korçare keshtu qe nuk mi permetterei mai! [/qb]
ka ka edhe ashu mbiemri /pf/images/graemlins/tongue.gif pranej them une kujdes se eshte me spec ky muhabet :wink:Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] :lol: :lol:
Po kush tha qe uturaku esht mbiemri, ca e paske marr vesh (lexoje edhe njiher miiir se ca kam than).
Un thash se ti je dakort me marr mbiemrin e burrit tan kur te martohesh (c'ne qe na let down kshu) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]