Mbiemrin e burrit apo tendin?????

atman

Forumium maestatis
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Me kenaqe rambla, eshte e vertete. Vajta mora shembull nga Roma kur e kisha para syve. Po edhe ti je djall me brire veçse.

Rambla

Primus registratum

une :devil: aspak!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga atman:
Nese je merzitur me emrin mund ta vesh edhe te burrit. (Kjo vlen vetem per ty, jo per vajzat e tjera te forumit)

Une s thashe se jam merzitur me emrin tim....Ate cfare kam shkruar me lart e deduktova nga nje citim i yti qe me beri pershtypje..The: "Mbiemri i njejte i burrit me gruan krijon ide te mira ne familje,tek femijet"...te pyeta ca do thuash me ate ..s mu pergjigje..Je vertete i bindur ne ate cfare ke shkruar??? Thenia e gjyshes se abstrakt s eshte pergjigje ndaj pyetjes sime...

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] ti po ti :smash: , po ne shkolle me ça mbiemri do ta rregjistrosh, po kur te bej vaksinat, po kur te marri karten e identitetit :rolleyes: , eeee ti qe i kishe mendu te gjitha, ec tani pergjigju /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do i vija nje emer te vecante qe mos ta kishte asnjeri tjeter :idea: keshtu nuk do ngaterrohej me kalamojt e tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj cuni (p.sh) do me ngjante mu keshtu qe do mjaftonte nje foto ne dokument per ta njohur menjehere /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga atman:
[qb] [/qb]
[/qb]
[/qb]
Muhabeti ishte qe nqs burri nuk do, pastaj na ndrico pak se ca do me than "cornuta" se ne skandinavet kena fillu me e harru talancen knej.

Fmit me thot, cfar fmish me ba zgjidhjen, ata jan tu u pshurr ne bakal, ti me thu me ba zgjidhje, ah cfar babet qe ke me mu ba ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt u ngatarrova :mad: do quhej burri "cornuto" (qe e ka gruan jo besnike) /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse femijt do zgjedhin mbiemrin si t'ju tingelloje me bukur :idea:
cfare babe une eee :rolleyes: shembullor dihet ajo :angel: :kiss:

p.s. ca eshte "bakal"?? se ne ktej e kena harru krejt shkodrancen :wave:

Diddy19

Su@mi

:lol: :lol: Ahh more Flobo ta dish ti se ca asht!!!!! :lol: S po ta them ,po e le te ta thoje Princesha!

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Sa rendesi ka kjo?
Mos u beni kaq agresive ne kete teme goca, sepse nese bini ne dashuri "fund e krye" do jete me e lehte te vendosni.
Duhet te dini qe per mashkullin ne jeten tuaj nuk eshte ceshtje me teper rendesi. Por sidoqofte do i vinte mire, eshte vetem simbolike. Nga ana praktike secili prej nesh le prinderit per tu bashkuar me njeriun qe do.

Ime me ka mbiemrin e babait tim. Mbaj mend nje here qe beri nje koment dhe tha: "Jam mesuar me ekte mbiemer saqe i vjetri me tingellon i huaj."

Te dyja zgjedhjet jane njesoj, do keni probleme me akute per te zgjidhur. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Bravo Blendo !

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] atman i din mire keto gjera, se eshte korçar dhe atje grate i therrasin ndonjehere sipas emrit te burrit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif . p.sh. nese burri quhet jorgji, gruan e tij mund ta therrasin jorgjica, apo jo atman?

p.s. mos kujto se e thashe me ironi atman, jam vet me origjine korçare keshtu qe nuk mi permetterei mai! [/qb]
pse edhe ne korce qenka ky rregull eee :eek: une e dijsha qe e perdornin vetem shqiptaret e IRJEM-it :rolleyes: mahhh

su@mi pse mi kaq fjale banale qeka eee :eek: ah prinsesha e ke prish fjalorin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Se kam prish hic... fjalorin fjalorin edhe ty ca te shkon mendja :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bakal = uturak

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

iiii ca mbiemrash mbakan ca...uturaku :eek: ashtu eee, dmth s'e ke prish akoma :devil: mir e ke bere po he...kujdes nga shoqeria keqe se te prish me zor /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

per temen do thoja qe une do mbaja mbiemrin tim :goofy:

Princesha

Primus registratum

:lol: :lol:

Po kush tha qe uturaku esht mbiemri, ca e paske marr vesh (lexoje edhe njiher miiir se ca kam than).

Un thash se ti je dakort me marr mbiemrin e burrit tan kur te martohesh (c'ne qe na let down kshu) /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Une do mbaja mbiemrin tim jo per gje,por e kam te bukur pastaj s'me duket ndonje lidhje e ngushte mes bashkeshorteve qe kane mbiemrin e perbashket,po sikur te divorcohen gruaja do marre serish mbiemrin e vajzerise. :idea:

lola

Primus registratum

mbiemrin tim megjithese nuk e kam qef fare, mbase do ta ndryshoj me ate te mamit, pastaj do jem Lolarama

MICHELLE

Primus registratum

varet ca mbiemri ka burri, lol po e pati te shemtute se mar, po e pati te lezetcem e marr te burrit. eheheheh bej shaka

most likely e di qe do marr te burrit, ....... se di pse po me pelqem te jem nje me te dhe ashtu me duket sikur jam.....

Florus

Forumium maestatis

[qb] :lol: :lol:
Po kush tha qe uturaku esht mbiemri, ca e paske marr vesh (lexoje edhe njiher miiir se ca kam than).

Un thash se ti je dakort me marr mbiemrin e burrit tan kur te martohesh (c'ne qe na let down kshu) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka ka edhe ashu mbiemri /pf/images/graemlins/tongue.gif pranej them une kujdes se eshte me spec ky muhabet :wink:

p.s. ke dash me than mbiemrin e grus me siper :smash: por jo nuk e marr, me pelqe ky imi :wub:

Princesha

Primus registratum

S'kam dasht me than asigja tjeter, pervecse se asaj qe kam than.

Dmth: Të burrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

hortensa

Primus registratum

Kjo mbajtja e mbiemrit te burrit, me eshte dukur shume maskiliste. Dhe te mendosh qe eshte kaq pa vlere. Por une e zgjidha shume thjesht. Para se te benim celebrimet, ne nuk e kishim diskutuar ndonjehere kete punen e mbiemrit, dhe kur punonjesja me pyeti, se ke mbiemer do mbaja, une i thashe timin. Bashkeshortit tim s'ju duk ndonje gje e madhe, ndersa babai im u kenaq tej mase.

Goool

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve. Jam i ri ne albforum, madje ky eshte mesazhi im i pare qe shkruaj.
Mendoj se gruaja duhet te mbaje mbiemrin e saj dhe nuk ka pse ta nderroje ate. Gruaja nuk eshte prone e burrit keshtu qe burri nuk ka pse t`i kerkoje asaj diçka qe nuk e meriton. Mbiemri tregon se kujt familje apo fisi i perket njeriu dhe ne te vertete gruaja nuk i perket fisit te burrit por fisit te vet. Une nuk do t`ia lejoja kurre vetes qe gruaja ime (kur te martohem) te marre mbiemrin tim, madje tani perpiqem qe edhe mami im te rimarre mbiemrin e vet e mos te mbaje me mbiemrin e burrit.

Ela_001

Primus registratum

Mbiemrin tim, por jo per faktin se behem apo jo prone e dikujt. Eshte thjesht dicka me te cilen jam mesuar dhe nuk dua ta ndryshoj.