Mbiemrin e burrit apo tendin?????

swami

Primus registratum
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

burri ta ket utpoi qe une ta ndrroj mbiemrin tim!!!
do mbaj mbiemrin tim!!!! :smash:

iliriano

Primus registratum

he moj bambolina vendose ti?
do mbash tendin apo te burrit? /pf/images/graemlins/tongue.gif

renata

Forumium praecox

nese martohem me nje njeri do te thote qe kam hyre ne familjen e tij me deshiren e mire per te qendruar me te ne perjetesi,ndaj edhe mbiemrin do ta ndryshoj.

fairy

Primus registratum

Ka me mire se t'i mbash te dy e perdor ate qe te leverdis me shume ne momente te caktuara.

^^MIA^^

Forumium maestatis

TIMIN DHE NUK BEHET LLAF FARE:AS MA NDJEN SE CFARE MBIEMRI KA AI APO NESE DO ME NDIHMOJE MBIEMRI I TIJ;UNE KAM MBIEMRIN TIM DHE DO TA TRASHEGOJ DERI SA TE KEM JETE ;ESHTE DICKA QE PO TE DUASH TA PELQESH OK;PO SE PELQEU ME KEQ PER TE;UNE SMARR MBIEMER TJETER PER ASNJE ARSYE NE BOTE. :thumbsup:

abs

nuk e di...

kim a ban me e dite se pse? :rolleyes:

----------------------
AnTi Pseudo.

Diavolessa

Valoris scriptorum

kim a ban me e dite se pse?

Tash une s'di ca arsye ka Kim, por une e mbaj per te vetmen arsye.

Adhuroj jashte mase babin tim, e njat mbiemer s'ka burre ne kete toke qe ma hek /pf/images/graemlins/wink.gif

Rrespektoj deshiren e tij qe mbiemrin e vet me ja dhan femise qe lind nga fruti i dashurise, por Mbiemri im, mbetet i imi!

abs

nuk e di...

Tash une s'di ca arsye ka Kim, por une e mbaj per te vetmen arsye.

Adhuroj jashte mase babin tim, e njat mbiemer s'ka burre ne kete toke qe ma hek.

Rrespektoj deshiren e tij qe mbiemrin e vet me ja dhan femise qe lind nga fruti i dashurise, por Mbiemri im, mbetet i imi!

OK. Mbiemri yt mbetet i yti, fundja ti vendos pervehte, dmth a mban kte apo ate mbiemer.

tesh me lind pyetja, eshte kjo nje tendenc me humb vleren e emrit?
apo nje tendence per tu shkeput nga mvartesia, dmth duke mbajt emrin e burrit gruja ndiehet e mvarur prej tij?

argumente bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------------

kuriozitet...

Diavolessa

Valoris scriptorum

apo nje tendence per tu shkeput nga mvartesia, dmth duke mbajt emrin e burrit gruja ndiehet e mvarur prej tij?

Uhm /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk besoj se eshte mbiemri qe te jep apo heq pamvaresine ne vetvete.

Perderi sa flitet per mbiemer dmth eshte "Martese". E martesa te sjell ndryshime o pamvaresi.

E kjo nuk varet as nga " Burri" e as nga "Gruaja". Jane te dy bashke qe mundohem me kriju nje jetese te rregullt me njeri- tjetrin. Duke ja fillu nga gjanat e mira te njeri-tjetrit deri tek ato me te kqijat.

Njerez " Perfekt" S'ka. Kshuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

nein, mos me leviz anej e knej /pf/images/graemlins/laugh.gif , du me dite arsyen, pse femrat qe sjellin femi ne kte bote,preferojne te mbajne emrin e vajzerise?
ku eshte qellimi, oder cfare tendence ka kjo? oder si ndiehet ajo? perderi sa ka preferu me i dhuru femi burrit.

ose te ndihmon pyetja, si ndiehesh ti kur prezantohesh: zonja Borbullushi, e djali/burri/vajza, prezantohen si psh: zotni/zonja Zadrima. :rolleyes:

-------------------

pa paragjykime.

Diavolessa

Valoris scriptorum

du me dite arsyen, pse femrat qe sjellin femi ne kte bote,preferojne te mbajne emrin e vajzerise?
ku eshte qellimi, oder cfare tendence ka kjo? oder si ndiehet ajo? perderi sa ka preferu me i dhuru femi burrit.

Jo jo une flas vec per vedi. Si ma ka ana mu me majt njat qe du une..dmth te babes tem..njashtu jam edhe per fmine...ta majne t'babes se vet.

Ate ma nelt do e quaja egoizem femeror. /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

aha, kjo me tingellon ndryshe, dhe ne syte e mije, femra del perseri urelidhse ne mes babes e femijes, sic ka pas than gjyshja jeme. /pf/images/graemlins/smile.gif

por, me habit interpretimi i disa te tjerave, sikur permban nje theks tjeter...

do te doja te lexoja nga te tjera, jo pergja, por vec per shkembim mendimesh te kultures se pergjithshme.

----------------------

si koha, e paparashikueshme.

the genie

Primus registratum

varet se c'fare mbiemri ke ti dhe c'fare mbiemri ka burrri.
une me thene te drejten dua te mbaj mbiemrin tin
vetm n.q.se mbiemri burrit do jete Berlusconi mund ta ndryshoje /pf/images/graemlins/wink.gif

do vdes per ty

Primus registratum

edhe te timin edhe te tijin i dua te dy /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

Nuk diskutohet qe gruaja duhet te mbaje mbiemrinn e saj.sepse mbiemri tregon prejardhjen nga vjen.Kur ne shqiperi eksistonin leternjoftimet e vjetra shkruhej,emer,mbiemer,vendlindja,vendbanimi dhe 2 faqe me mbrapa mbiemri i burrit.
Po te shikoni ne shume dok te shteteve te huaja shkruhet mbiemri i vajzerise dhe ai i burrit.
Po ne qoftese gruaja ndahet 10 here me burin dhe eshte ne kariere vit pas viti duhet te prezantohet me mbiemra te ndryshem? Per mua mbiemri eshte si DNA i pa ndryshuar,kurse femija mer ate te babait si trashegim.

D-J

Forumium maestatis

FACELIFT!!!

argjentina eshte gjithandej keto dite po mua me kapi syri dicka qe ska te bej me futboll, apo ndoshta me vajzen e Armando Diego Maradona ne stadium, qe ti mbetem pak besnik futbollit

ne argjentine pritet qe femijet te rregjistrohen me mbiemrin e virgjerise (shemtuar dhe ky percaktim) te mamase dhe mbiemrin e babait, si pothuajse gjithe amerika latine.

ja psh, mua Kisha ma ka vene dicku, nga mamaja e kam darlington, kurse nga baba delarge

sdo ishte me mire qe femijet te rregjistrohen me te dy mbiemrat?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Po ke brezi i shtate do quheshin me nje seri shkurtimesh pastaj te tipit: Anja S. K. L. M. H. e. (kjo e stands for etc /pf/images/graemlins/laugh.gif) /pf/images/graemlins/rolleyes.gif