Linda per te jetuar dhe jetoj per te vdekur!!!

erdha-edhe-une

Primus registratum
Re: Linda per te jetuar dhe jetoj per te vdekur!!!

(JASHT TEME NA FALNI!)
ej picasso ke pasur rastin te takosh ndonjehere the best of best's-sigurisht se jo sepse ajo jam une!
...jam ca modeste po ca ti beshe!

@d@

Primus registratum

Jeta eshte shume e shkurter per te bere filozofi!
S'te vjen asnjehere ashtu sic e do.
Disa (te afte)arrijne te kapin konceptin jete dhe ta shijojne ate, disa te tjere i bien rreth e rotullur pa arritur ta kuptoje se cfare spo gjejne dot.

Ps, une per vete i bie sa i bie verdall, pastaj ulem e dredh nje dore duhan :rolleyes: ( /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Godfather74

Primus registratum

pffffffff...duhan thote!Thuaje cope!Hashish ke dredh mor pizeveng!.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga erdha-edhe-une:
[qb] (JASHT TEME NA FALNI!)
ej picasso ke pasur rastin te takosh ndonjehere the best of best's-sigurisht se jo sepse ajo jam une!
...jam ca modeste po ca ti beshe! [/qb]
jo jo nuk jam aq shansli jo!

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga @d@:
[qb] Jeta eshte shume e shkurter per te bere filozofi!
Disa (te afte)arrijne te kapin konceptin jete dhe ta shijojne ate, disa te tjere i bien rreth e rotullur pa arritur ta kuptoje se cfare spo gjejne dot.

Ps, une per vete i bie sa i bie verdall, pastaj ulem e dredh nje dore duhan :rolleyes: ( /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]
emmmmm shume mire me ato lart,por e prishe ne fund.duhani demton shendetin hahahahahhahah
e qeshura i e zgjat(puna eshte qe jeta te mos jete torture,se atehere nuk ke pse e zgjat)hahhahahahah

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
[qb] Jeta eshte shume e shkurter per te bere filozofi!

Ps, une per vete i bie sa i bie verdall, pastaj ulem e dredh nje dore duhan :rolleyes: ( /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]
emmmmm shume mire me ato lart,por e prishe ne fund.duhani demton shendetin hahahahahhahah
e qeshura i e zgjat(puna eshte qe jeta te mos jete torture,se atehere nuk ke pse e zgjat)hahhahahahah [/qb]
te qeshesh shume do te thote te jetosh me gjat,por edhe ai qe qesh shume nuk eshte ne rregull.........gjithkush vepron ne jete,por shume pak mendojne e mendojne ate cka vprojne,gabimi i njeriut eshte se jeten e merr si loj ashtu sic thoni kur ajo ne te vertete nuk eshte e tille,kush mendon ecen,e kush ecen jeton.........nuk ka ndonje gje te veshtire.......

@d@

Primus registratum

Jimi,kush mendon shume vdes para kohe.
Jeta s'eshte loje(edhe kete e dim mire ne )por s'eshte as nje barre e rende qe kemi mbi kurriz.

Kufirin midis "duhet jetuar" dhe "jetoj jeten "cdo njeri e percakton ne saj te aftesive te tija.

Presidenti

Forumium maestatis

mu me me thon njoni se te cepi i rruges eshte i humner edhe s'ja vej veshin, po me m'thon dy, tre, pes, dhjete...mijra e qinrda mijra njerez qe aty ka i humner, vallahi pregatitem!

ermir celanji

Primus registratum

[qb] Jimi,kush mendon shume vdes para kohe.
Jeta s'eshte loje(edhe kete e dim mire ne )por s'eshte as nje barre e rende qe kemi mbi kurriz.

Kufirin midis "duhet jetuar" dhe "jetoj jeten "cdo njeri e percakton ne saj te aftesive te tija. [/qb]
do te preferoja te vdisja i ri por te isha koshent per ate ckam jetuar,sesa te jetoja gjat pa e ditur sec po beja............mendimi eshte suksesi i gjithckaje..........te parit eshte dritare e mendimit,ne jete ka shume kendveshtrime,lum ai qe gjen te saktin dhe e sheh jeten nga kendi qe ajo meriton.

Cleopatra

Forumium praecox

Well eshte ligj natyre...nuk do i shpetosh vdekjes...por crendesi ka jeto e shijoje sa je gjall.

Andon Kazaqi

Forumium praecox
Njeriu qe kur lind eshte i denuar me vdekje...per kete llaf e di keni te gjith urejtje po smund ta shmangim dot eshte mar ai vendim gjeja me e mir qe mund te besh besoje perendin beso diku dhe mba nje shpres mos ik kur me mendimin'hajde mo se do vdes'neser e di qe mund te vdes po kam plane per sot dhe nuk do le asnje moment qe te me iki kot.
smoke.png

Sweety el

Locus omnem
Njeriu qe kur lind eshte i denuar me vdekje...per kete llaf e di keni te gjith urejtje po smund ta shmangim dot eshte mar ai vendim gjeja me e mir qe mund te besh besoje perendin beso diku dhe mba nje shpres mos ik kur me mendimin'hajde mo se do vdes'neser e di qe mund te vdes po kam plane per sot dhe nuk do le asnje moment qe te me iki kot.
smoke.png
si mos ik me mendimin se do vdes neser dhe te mos le moment qe te me iki kot?ne nuk e dime se cdo te ndodhe neser keshtu qe shijojme ate qe na sjell momenti dhe nuk mendojme per neser po per ate moment qe jemi te gezuar.ju mbase se mendoni keshtu por une kete mendim kam qe cdo moment ta shijojme sikur te ishte i fundit moment dhe neser nuk do jemi....

Andon Kazaqi

Forumium praecox
si mos ik me mendimin se do vdes neser dhe te mos le moment qe te me iki kot?ne nuk e dime se cdo te ndodhe neser keshtu qe shijojme ate qe na sjell momenti dhe nuk mendojme per neser po per ate moment qe jemi te gezuar.ju mbase se mendoni keshtu por une kete mendim kam qe cdo moment ta shijojme sikur te ishte i fundit moment dhe neser nuk do jemi....
ti po thua ate qe them un.duhet te behesh optimist ne realitetin jot te pist mos ta mendosh vdekjen.dhe ne fund them:neser e di qe mund te vdes po kam plane per sot...dhe nuk do le asnje moment qe te me iki kot....

Megg

Carpe Diem
...Thjesht ligji i natyres...
Por per tia bere vetes me te thjeshte nuk duhet te jetojme me friken se 1 dite do vdesim po te vdesim me krenarine dhe deshiren qe kemi jetuar...

Bardhyli00

Forumium maestatis
ndodh qe nuk kemi kohe per ta jetuar mjaft jeten ,thjesht le te gezojme cdo te dite qe kalon se je akoma gjalle edhe sot,sepse fundit nuk i dihet kurre